2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kumaşı delikli, hava alıyor, aşırı hafif. Ancak ne olursa olsun kapalı ayakkabı olduğu için yaz döneminde çokta kullanacağımızı düşünmüyorum(geçen yıldan tecrübe ile). Elimde bir de eklediğim deniz ayakkabısından var. Şayet daha da yazlık olsun diyorsun bu deniz ayakkabıları şahane oluyor tavsiye ederim.

Cok sagol .Bende buna benzer bisey begenmistim ama dedigin gibi yazin pek giyilmez sanrım. Deniz aykkabisida guzelmis onada bakayim :KK66:

Selam kızlar. Kızım 16 Ekim dogumlu 18 ay asısını yaptırmadım daha süresi var mı acaba varsa ne zamana kadar biliyormusunuz

kızlar montessori yatak aldık sonunda ama iç yatağına bir türlü karar veremedik. beşiğinde 22cm yarı ortopedik yaylı, bambu yatak kullanıyoruz ama pocket yay yataklar varmış. acaba hangisini alsam herkül yay mı pocket yay mı ?siz nasıl, hangi marka kullanıyorsunuz ?gelişim yatak ve pukka yatak arasında kaldım

Kızlar yoğurt mayası için bu sabah çiğ toplamak gerekiyormuş
7423C024-A810-4DA7-BBDF-D4FD077272F5.png

kızlar montessori yatak aldık sonunda ama iç yatağına bir türlü karar veremedik. beşiğinde 22cm yarı ortopedik yaylı, bambu yatak kullanıyoruz ama pocket yay yataklar varmış. acaba hangisini alsam herkül yay mı pocket yay mı ?siz nasıl, hangi marka kullanıyorsunuz ?gelişim yatak ve pukka yatak arasında kaldım
Pocket yay yatağı kendim kullanıyorum:) çok güzel ve rahat .çocuklarda bizim yatakta çok rahat uyuyor.kızlarınki tam ortopedik ama degistirirsem onlarada pocket almayi düşünüyorum.

Benim oğlum da çok hareketli hiç durmuyor hep zarar ziyan peşinde eli dursa ayağı durmuyo yemek yedirmek ölüm şurup içirince kendini kusturuyor kusmuk temizlemekten bıktım.2. Çocuk düşünmüyorum bu yüzden onu yalnız bırakacağım için kendime bazen kızıyorum. Sonuçlar nasıl sizce?
Merhaba canım yemek yedirme konusunda ben de baya zorlanıyorum bu aralar. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar biraz düzene girmişti ama diş çıkarma, sonrasında hâlâ devam eden bi soğuk algınlığı oldu. Şimdi sürekli emmek istiyor. Kendi öğün yemeklerimizden de vermeye çalışıyorum tabi ama az yiyor sonra istemiyor. Yemek yesin veya biberonla süt içsin yani daha doyurucu besinler de yesin istiyorum. İnşallah düzelir yavrularımızın iştahı. Senin bebeğinin yeme düzeni nasıl?

Merhaba canım yemek yedirme konusunda ben de baya zorlanıyorum bu aralar. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar biraz düzene girmişti ama diş çıkarma, sonrasında hâlâ devam eden bi soğuk algınlığı oldu. Şimdi sürekli emmek istiyor. Kendi öğün yemeklerimizden de vermeye çalışıyorum tabi ama az yiyor sonra istemiyor. Yemek yesin veya biberonla süt içsin yani daha doyurucu besinler de yesin istiyorum. İnşallah düzelir yavrularımızın iştahı. Senin bebeğinin yeme düzeni nasıl?
Biz de üst solunum yolu enfeksiyonu olduk sonra köpek dişleri patladı hala daha hırıltısı devam ediyor, diş çıkarırken zaten çok hassas oluyolar toparlayamadı. Yemesi de zulüm bana. En sevdiği şeyleri bile azıcık yiyip bırakıyor. Herşeyden yesin dengeli beslensin istiyorum olmuyor. Meyve hiç yemiyor zaten sadece muz. 18 aylık 10 kiloydu. 1 kilo eksiği var. Tam yemeye başladı toparlayacak diyorum hasta oluyo. Alalh sabır versin gerçekten çok zormuş. Yese yaramazlığı sorun değil hem yemiyo hem full enerji anlamıyorum. Düzen şöyle,Ben sabahları yumurta peynir tarhana çorbası veriyorum genelde çok nadir krep. Uyumadan yoğurt muz. Uyanınca çorba her gün değişik veriyorum. Arada yerse ceviz. Akşamları kendimiz ne yersek onu veriyorum az yerse yatmadan muhallebi veriyorum. Sizin nasıl?

kızlar selam, herkese hayırlı ramazanlar, oruç tutabiliyor musunuz bebelerle? Ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor ama hafta sonlarını kara kara düşünüyorum. Çünkü 3'ünün istekleri bitmiyor. Hafta içi bakıcı 10 da geliyor ramazan diye birşey demedim. 7 de uyanıp 10'a kadar durmuyorlar..Kahvaltı da biz hala bulamaç yiyoruz çünkü kilo almıyorlar diye. Bayramdan sonra normal kahvaltıya geçeyim diyorum. Dişler de tam çıkmadı bizde.

kızlar selam, herkese hayırlı ramazanlar, oruç tutabiliyor musunuz bebelerle? Ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor ama hafta sonlarını kara kara düşünüyorum. Çünkü 3'ünün istekleri bitmiyor. Hafta içi bakıcı 10 da geliyor ramazan diye birşey demedim. 7 de uyanıp 10'a kadar durmuyorlar..Kahvaltı da biz hala bulamaç yiyoruz çünkü kilo almıyorlar diye. Bayramdan sonra normal kahvaltıya geçeyim diyorum. Dişler de tam çıkmadı bizde.
Ben de tutuyorum canım. Allah kabul etsin inşallah. Sabah dört saat işteyim. Öğlen gelip kızımı uyutuyorum, ev işi ve yemek yapıyorum, kızım uyanınca onu parka götürüyorum ama akşama bitmiş oluyorum.

Bakıcı Ramazan’da geç geleceğini önceden söylemiş miydi sana? Yoksa kafasına göre mi öyle gelmeye başladı? Biz de oruç tutuyoruz ama her zamanki gibi altı buçukta kalkıp işe gidiyoruz.
Zorlanıyorsan erken gelmesini söyle bence.

Kızlar internette araştırdım ama bulamadım. Gebeliğin ilk üç ayında bebeğin organları oluştuğu için oruç tutulmuyor biliyorsunuz.

Şimdi bu ay hamile kalırsam. 1 aylık hamile olduğumda öğreneceğim ve 20 gündürler oruç tutuyor olacağım. Bir zararı olur mu acaba.
Bu arada üç yıl hamile kalamadım. Şimdi hemen olacakmış gibi geliyor. İkinci düşmese şimdi beş aylık hamile olacaktım :KK43:

Kızlar internette araştırdım ama bulamadım. Gebeliğin ilk üç ayında bebeğin organları oluştuğu için oruç tutulmuyor biliyorsunuz.

Şimdi bu ay hamile kalırsam. 1 aylık hamile olduğumda öğreneceğim ve 20 gündürler oruç tutuyor olacağım. Bir zararı olur mu acaba.
Bu arada üç yıl hamile kalamadım. Şimdi hemen olacakmış gibi geliyor. İkinci düşmese şimdi beş aylık hamile olacaktım :KK43:
Canim ben 3 hamileliğimde de full kustum okadar aç kaldım ki idrar da keton çıkıyordu :)organlar oluşmasa benimkiler organsiz olurdu kesin:)folik asit desteğiyle bence sıkıntı olmaz ama sen yinede doktorunla konuş canim .inşallah kardes gelir bahar a.

Allah kabul ederse bende tutuyorum ama akşam a resmen perte çıkıyorum .yemek, ev işi ,çocuklar ve Acken ben ben değilim zaten:)

Canim ben 3 hamileliğimde de full kustum okadar aç kaldım ki idrar da keton çıkıyordu :)organlar oluşmasa benimkiler organsiz olurdu kesin:)folik asit desteğiyle bence sıkıntı olmaz ama sen yinede doktorunla konuş canim .inşallah kardes gelir bahar a.
Sağ ol canım. İnşallah :) En iyisi yarın doktora sorayım

kızlar oğlum hiç bişey yemiyor. çok sinirliyim üzgünüm. yüzü kaşık kadar kaldı. tüm gün yediği 2 lokma yumurta yarım çay bardağı kefir yarım muz 1 2 kaşık kadar da yemek yedirebilirsek o
canım ben hala bulamaç veriyorum çocuklara, yoksa oğlum elinde falan hiç bir şey yemiyor. Bayramdan sonra normal kahvaltıya geçmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
Ben de tutuyorum canım. Allah kabul etsin inşallah. Sabah dört saat işteyim. Öğlen gelip kızımı uyutuyorum, ev işi ve yemek yapıyorum, kızım uyanınca onu parka götürüyorum ama akşama bitmiş oluyorum.

Bakıcı Ramazan’da geç geleceğini önceden söylemiş miydi sana? Yoksa kafasına göre mi öyle gelmeye başladı? Biz de oruç tutuyoruz ama her zamanki gibi altı buçukta kalkıp işe gidiyoruz.
Zorlanıyorsan erken gelmesini söyle bence.
Canım bizde mesai çok sıkı olmadığından bana söyledi bende tamam dedim. Zorlanıyorum ama ne yapayım.

3 yıl aradan sonra şükürler olsun bende oruç tutuyorum :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana da susuzluk çok vuruyor ufaklıkta sağolsun tüm gün meme meme :) sahurdan sonra da yeterlilik çalışıyorum , kafam bi milyon :)))

Nisandeniz folik asit açısından zengin besinlerle beslenirsen hiçbir sıkıntı olmaz canım. Sahurda muhakkak yumurta ve yeşillik iftarda da mercimek çorbası bol bol ve bol hurma.

X