2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bizde de vurma,ısırma, cimcik atma ne ararsan var. tv izlemiyoruz,evde öyle birşey görmüyor ama nasılsa sınır küpü istediği olmadığında
Aynı aynı bizde de bugün onun rızası olmayacağı hiçbir şeyi yapmamaya çok özen gösterdim işte mesela yesin diye diretmedim ya da uyusun diye doğru düzgün hiç bahsettiğim tepkileri vermedi ta ki akşam bir arkadaşım 4 yaşlarındaki oğlu istediği şeyi vermeyince hooopp kafaya vurma çığlık atma. Pedagog bir tanıdığımız var demiştim dil zihinsel gelişimle ilgili bir yığın soru sordu standart bir bebek öfkelenmiş durum bu bence ama yine de 15-20 gün takip edin olmazsa görüşelim yine dedi.

Hepinize iyi geceler kızlar. Forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım. Benim de 18. Ayını doldurmuş bir bebeğim var. Son bir haftadır özellikle çok sinirli bir bebek oldu. Her şeye kızıyor kendi başına vuruyor, saçlarını dahi çekebiliyor. Ben veya eşim asla böyle bir şeye şahit etmedik onu. Nereden nasıl öğrendi bilemiyorum. Çok üzgünüm ve şaşkınım. Aranızda bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu ?
.
Hosgeldin canım aramıza.kendine vurma bizi cimdikleme huyu var bizimkininde.tamamen kendilerini ve bizi test ediyorlar.arkadaslarinda dedigi gibi ofkeli ve istedigi olmadigi zamanlarda oluyor bu durum.hosgeldin 2 yaş sendromu :)

Hosgeldin canım aramıza.kendine vurma bizi cimdikleme huyu var bizimkininde.tamamen kendilerini ve bizi test ediyorlar.arkadaslarinda dedigi gibi ofkeli ve istedigi olmadigi zamanlarda oluyor bu durum.hosgeldin 2 yaş sendromu :)
Hoş buldum :) evet 2 yaş sendromuna hoş geldin diyelim o zaman. Bizim zamanımızda hiç yoktu böyle sendrom mendrom herhalde :)

Hoş buldum :) evet 2 yaş sendromuna hoş geldin diyelim o zaman. Bizim zamanımızda hiç yoktu böyle sendrom mendrom herhalde :)
aileler bebekleriyle bu kdr ilgili değilmiş sanırım. çocuk bu öyle de böyle de büyür kafasıyla büyümüşüz çoğumuz. anne terliği baş tacımız olmuş. gerçi bnm annem çalışıyordu. o yüzden ilgisini de terliğini de pek göremedim

aileler bebekleriyle bu kdr ilgili değilmiş sanırım. çocuk bu öyle de böyle de büyür kafasıyla büyümüşüz çoğumuz. anne terliği baş tacımız olmuş. gerçi bnm annem çalışıyordu. o yüzden ilgisini de terliğini de pek göremedim
Kesinlikle hiç dikkat edilmezmiş ki bu tarz şeylere öyle ki 9 aylıkken tuvalet eğitimi kazandırılmış bir insanım ben.

Kızlar eski sayfalara baktım da ne çok arkadaşımız var artık yazmayan. Hepsini hatırlıyorum. Keşke kopmamak mümkün olsa.

Aslında biz buradan on beş kişi kadar bir grup tanıştık, sosyal medyada hâlâ görüşüyoruz. Hatta birkaç arkadaş bir arkadaşın doğumunda hastaneye gittiler :) onların hiçbiri de buraya yazmıyor artık. Grubumuz iyice sessizleşti

Kızlar eski sayfalara baktım da ne çok arkadaşımız var artık yazmayan. Hepsini hatırlıyorum. Keşke kopmamak mümkün olsa.

Aslında biz buradan on beş kişi kadar bir grup tanıştık, sosyal medyada hâlâ görüşüyoruz. Hatta birkaç arkadaş bir arkadaşın doğumunda hastaneye gittiler :) onların hiçbiri de buraya yazmıyor artık. Grubumuz iyice sessizleşti
sanırım acemilik geçtikçe paylaşımlar azaldı. ilk zamanlar bir gün girmesem sayfalar ilerledi. inşallah okula başladılar diyeceğimiz günlere geliriz. Rabbim sağlık versin evlatlarımıza, umarım görmediğimiz dostlar olsak,dert ortaklığımız hep sürer

bir ayakkabı alamadım. vicco'ya gittim yazlık modeller ya çok açık geldi sandalet gibi ya da sporlar yaz için terletir gibi... :KK43: alıp memnun kalan var mı? tabanı kıvrılan yumuşaklıkta, hafif ?

bir ayakkabı alamadım. vicco'ya gittim yazlık modeller ya çok açık geldi sandalet gibi ya da sporlar yaz için terletir gibi... :KK43: alıp memnun kalan var mı? tabanı kıvrılan yumuşaklıkta, hafif ?
Ben nike'ın sandalet olanı varya ondan aldım ama henüz giymedik tabi nike outletten aldım 60 tl idi. Aslında kapalı ama yazın giyebileceği bir ayakkabıya benim de ihtiyacım var.

E1BBA5D6-EE85-4AFA-94CD-AABCF9183256.png

Ne de güzel yazmışsın, bende özlüyorum o eski daha dolu günleri. Yazın gelmesi ve okulların kapanmasıyla toparlarız inşaallah diye umuyorum :)

Bende arastirmadayim.hem rahat hem yazlik olsun diyorum.havalar biden isindi.spor ayakkabi da benim bile ayaklarim terlemeye basladi..
Cookkk guzelmis canim.gule gule giysin kuzucuk.rahat biseye benziyor gercekten bende bakayim hemen cok sagol :)

X