Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı ramazanlar canım.bende ilk gun tuttum fakat ben bende degildim.maalesef simdi tutamiyorum işim dolayısıyla :/kızlar selam, herkese hayırlı ramazanlar, oruç tutabiliyor musunuz bebelerle? Ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor ama hafta sonlarını kara kara düşünüyorum. Çünkü 3'ünün istekleri bitmiyor. Hafta içi bakıcı 10 da geliyor ramazan diye birşey demedim. 7 de uyanıp 10'a kadar durmuyorlar..Kahvaltı da biz hala bulamaç yiyoruz çünkü kilo almıyorlar diye. Bayramdan sonra normal kahvaltıya geçeyim diyorum. Dişler de tam çıkmadı bizde.
Canım Allah korusun bebeğe bisi olursa ve buna da oruç etken cikarsa uzulursun.bence dokturuna danismanda fayda var.Rabbim buyukKızlar internette araştırdım ama bulamadım. Gebeliğin ilk üç ayında bebeğin organları oluştuğu için oruç tutulmuyor biliyorsunuz.
Şimdi bu ay hamile kalırsam. 1 aylık hamile olduğumda öğreneceğim ve 20 gündürler oruç tutuyor olacağım. Bir zararı olur mu acaba.
Bu arada üç yıl hamile kalamadım. Şimdi hemen olacakmış gibi geliyor. İkinci düşmese şimdi beş aylık hamile olacaktım
Folik asit ve kan sulandırıcı içiyorum canım. Hayırlısı bakalım3 yıl aradan sonra şükürler olsun bende oruç tutuyorum :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana da susuzluk çok vuruyor ufaklıkta sağolsun tüm gün meme meme :) sahurdan sonra da yeterlilik çalışıyorum , kafam bi milyon :)))
Nisandeniz folik asit açısından zengin besinlerle beslenirsen hiçbir sıkıntı olmaz canım. Sahurda muhakkak yumurta ve yeşillik iftarda da mercimek çorbası bol bol ve bol hurma.
İşte canım daha ortada bebek yok. Hatta bugün ovülasyon günü. Daha ortada bir şey yokken doktora sormaya utandımHayırlı ramazanlar canım.bende ilk gun tuttum fakat ben bende degildim.maalesef simdi tutamiyorum işim dolayısıyla :/
Canım Allah korusun bebeğe bisi olursa ve buna da oruç etken cikarsa uzulursun.bence dokturuna danismanda fayda var.Rabbim buyuk
Canım nasıl gidiyor işler? Sen nasılsın? Kızların nasıl?Hayırlı ramazanlar canım.bende ilk gun tuttum fakat ben bende degildim.maalesef simdi tutamiyorum işim dolayısıyla :/
Canım Allah korusun bebeğe bisi olursa ve buna da oruç etken cikarsa uzulursun.bence dokturuna danismanda fayda var.Rabbim buyuk
bnm ki hiç bulamaç yemedi baştan beri ayrı ayrı yedi. taneli yemede de problemimiz yok çok şükür. köfte elma pilav makarna fln yiyor. ama problemimiz miktar olarak çok az yiyor. hiç bir şey doyumluk olmuyor. hep tadımlık gibi. 2 kaşık kdr yiyip bırakıyor mesela. öyle oturupta 1 kase çorba ya da yemek yediğini hatırlamıyorum.canım ben hala bulamaç veriyorum çocuklara, yoksa oğlum elinde falan hiç bir şey yemiyor. Bayramdan sonra normal kahvaltıya geçmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
Canım bizde mesai çok sıkı olmadığından bana söyledi bende tamam dedim. Zorlanıyorum ama ne yapayım.
Ben kabullendim artık canım. Dolunayın da daha bir kase corba içmişliği yoktur. Sabah yumurtasını aksam da koftesini yerse düğün bayram ediyorumoköl
bnm ki hiç bulamaç yemedi baştan beri ayrı ayrı yedi. taneli yemede de problemimiz yok çok şükür. köfte elma pilav makarna fln yiyor. ama problemimiz miktar olarak çok az yiyor. hiç bir şey doyumluk olmuyor. hep tadımlık gibi. 2 kaşık kdr yiyip bırakıyor mesela. öyle oturupta 1 kase çorba ya da yemek yediğini hatırlamıyorum.
annemde sabah yumurtanın yarısını yedi fln derse ii ii diyorum bende peynir hiç yemiyor. kaşarlı tost kaşarlı menemen peynirli omlet fln yutturursam anca öyle. zeytin seviyor. bnde kabullendim obez olacağına zayıf olsun diyorum artık napim. sinir harbi resmen bn 2 lokma yesin die uğraşırken o ıhh ıhhh die kafasını çevirmiyor mu deliriyorum. ondan uğraşmayı bıraktım yemiosa yemiyor. hala 10 kg.Ben kabullendim artık canım. Dolunayın da daha bir kase corba içmişliği yoktur. Sabah yumurtasını aksam da koftesini yerse düğün bayram ediyorum
Ben hamileliğimin 3.ayı dolunca bıraktım. 1 hafta falan uyanınca su verdım. Ondan sonra cocuk sutu verdım. Mamaları reddetti. Su an pınar cocuk sutunden verıyorum. Gece 120 cc 120 cc de uyurken içiyor.Gece vermezsem uyanır ve cok aglar gunduz cok yemediği için gece mecbur acıkıyor.bende bnm ki meme delisi zannediyodum. oynarken 10 dk bir oyunh bırakıp yakama yapışıo memeee meemeeee die. vermesem ağlıo. azaltayım yavaş yavaş diyorum ama ne mümkün . hala 1 kere sağıyorum. inek sütü hiç içmiyor.yoruldum artık emzirmekten. ama bıraktırmaya da mecalim yok
pınar çocukta içmiyor. keçiboynuzu tozlu ballı fln denedim öyle de içmediBen hamileliğimin 3.ayı dolunca bıraktım. 1 hafta falan uyanınca su verdım. Ondan sonra cocuk sutu verdım. Mamaları reddetti. Su an pınar cocuk sutunden verıyorum. Gece 120 cc 120 cc de uyurken içiyor.Gece vermezsem uyanır ve cok aglar gunduz cok yemediği için gece mecbur acıkıyor.
litrelerce süt içsin diil derdim ztn kefir yoğurt tüketiyor peynir yemiyor kaşar yediriyorum bişeylere katıp. ama memeyi bıraksın istiyorum. süt içerse belki o emme isteğini oraya yönlendirir. ne bilim o kdr bunalttı ki beni meme meme die bi çıkış arıyorum sanırımbence sütte çok fazla diretmeyin.yeni yapılan araştırmalar sütün sanılanın aksine kalsiyum deposu değil vücuttaki kalsiyumu kullanmaya sebebiyet veren etkisi var. fermante süt ürünleri daha sağlıklı. içerse ayran,kefir vermek çok daha iyi
anlıyorum canım, bizde de aynı gün içinde sürekli memede ama öyle iki çekiştirip iniyor 10dakika sonra yine...gece 4-5 defa uyanıp emiyor.ben de çok bunaldım ama emmedigi zamanları düşünüp sabır diyorum.bi gün bitecek zaten ve istesem de gelip koynuma yatmayacak...litrelerce süt içsin diil derdim ztn kefir yoğurt tüketiyor peynir yemiyor kaşar yediriyorum bişeylere katıp. ama memeyi bıraksın istiyorum. süt içerse belki o emme isteğini oraya yönlendirir. ne bilim o kdr bunalttı ki beni meme meme die bi çıkış arıyorum sanırım
Iyiyim canım çok sağol.isler bu aralar durdu biraz.Ramazan dolayisiyla sanirim.buyuk kizim iyi cok sukur ama Arven sabah atesli uyandi kakasi da mukuslu maalesef canım yaCanım nasıl gidiyor işler? Sen nasılsın? Kızların nasıl?
Canım benim kızım peynir sevmıyor sudan baska içecek de içmiyor. Sadece gece uyurken 120 cc bir de uyku arası 130 cc cocuk sutu verıyorum.bence sütte çok fazla diretmeyin.yeni yapılan araştırmalar sütün sanılanın aksine kalsiyum deposu değil vücuttaki kalsiyumu kullanmaya sebebiyet veren etkisi var. fermante süt ürünleri daha sağlıklı. içerse ayran,kefir vermek çok daha iyi
Burada bir arkadas vardı sadece dost cocuk sutu içiyordu bebeği. Benimki de en basta hıcbır unu istemedi buradan okuyup onu denemıstım içmisti.Ama eşim arastırmıs içinde bir madde varmıs kısırlığa yol acıyormus. Aynı madde pınar cocuk sutun de yoktu bir tek o yuzden pınarla devam ettikpınar çocukta içmiyor. keçiboynuzu tozlu ballı fln denedim öyle de içmedi