• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bebişlerinize diş macunu kullanıyo musunuz? Ben her gün düzenli fırçalıyorum ve kızımın eline de veriyorum fırça ama macun kullanmadım. Demir ilacı kullandığım için macun da kullanmak istiyorum. 2 yaş öncesi kullanılır mı?
Kullanmıyorum fırça alıyor hergün düzenli ikisi de :) sonrası için de misvak tozu ve balı karıştırıp macun yapıp vermeyi düşünüyorum.

Bugün aşı olduk hemen ateşlendi
15.600 gr 86 cm
Boyu biraz kısa gibi geldi bana
İğne yapılan yerlerde kızarıklık var
Geçiyormu hiç ellemesemmi yoksa alkol ile temizleyeyim mi
Birde banyo için birşey demediler akşam yıkasam sorun olurmu sizce

15.600 gr 86 cm

Banyoda sıkıntı yok demisti dr bize. Alkollu pamuk günde 4-5 defa yarimsar saat bekletin demisti. Bizde o sayede gecti. @nisandeniz ve esra_s esra_s ye söylemiştim onlara faydasi oldumu bilmiyorum

canım unutmayınca huysuzlanıyor, birkaç kere denedik akşam üstü uyutmadik yine gece uyandı. nasıl geçeceğiz tek uykuya bilemiyorum.kiyamiyorum uyuyunca uyandırmaya
@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar ;)
Annemler dr a götürdü simdi. Banada zona gibi geliyor. Neden olurki bebekte zonaysa? :KK43:((
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..
15.600 gr 86 cm
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi ;) biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok ;)

15.600 gr 86 cm
Bana iki gün banyo yok. Sıvı bir şey de değmesin derdi canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu ayakkabıyı lcw erkek bebek bölümünden aldım. Hafif olması hoşuma gitti. Yaz için iki sandalet ve iki keten ayakkabısı daha var. Hediye getiriyorlar sağ olsunlar. Artık getirmezler inşallah çünkü çok oldu sanki :) :)
5E2262A5-7ED0-4FF6-8F01-445649556D58.jpeg

15.600 gr 86 cm
canım alkol ya da kolonya ile silebilirsin, bizim de ilk gün kızarıklık, şişme olmuştu. banyo yapabilir demişti hemşire

Kızlar uyku konusunda yazdıklarınızı okudum.Kızım da 3 te tek uyku uyuyor sabah 9 bucuk 10 da kalkıyor ama gece uykusu 1 2 yı buluyor bazen. Hep aklı oyunda. Hele babası nöbette değilse asla sırtını yere koymuyor oynıcaz diye. Napalım o da böyle mutlu oluyor demek ki. Bebeklik de bir yere kadar demek ki kendi bir yaşam tarzı olusturmus saatleri ona göre ayarlamıs😂😂

Kızlar uyku konusunda yazdıklarınızı okudum.Kızım da 3 te tek uyku uyuyor sabah 9 bucuk 10 da kalkıyor ama gece uykusu 1 2 yı buluyor bazen. Hep aklı oyunda. Hele babası nöbette değilse asla sırtını yere koymuyor oynıcaz diye. Napalım o da böyle mutlu oluyor demek ki. Bebeklik de bir yere kadar demek ki kendi bir yaşam tarzı olusturmus saatleri ona göre ayarlamıs😂😂
Canım 8-9saat gece uykusu çok az bu aylarda. 11-12 saat uyku ideal. Sabah erken kaldırıp 5-6 saat uyku aralığı olursa düzene girebilir. Gündüz de uyku rutini olursa uykuya daha rahat geçer

Canım 8-9saat gece uykusu çok az bu aylarda. 11-12 saat uyku ideal. Sabah erken kaldırıp 5-6 saat uyku aralığı olursa düzene girebilir. Gündüz de uyku rutini olursa uykuya daha rahat geçer
Canım bu aralar diş sıkıntımız da var o yuzden ustelemıyorum zaman bıraktım artık. Zorla olmuyor😐

@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar :KK66:

Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..

Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi :KK66: biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok :KK66:

Cok.sagol canım

Back