• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kreşte başta ayakta sallanarak 20 dk anca uyuyordu. Kreşe iyice alışınca şimdi yatağa götürüyomuş öğretmeni elini tutuyormuş uyuyomuş öyle, tabi ben şok :) ben varken memesiz katiyen uyumuyo :/
:) bizimki annemde de sağdığım sütü içerken uyuyor. beslenmeyle uykuyu ayıramadık bi türlü. ztn ben varsam memesiz asla. gece uyandığnda meme vermeden sakinleştireyim diyorum ama ne mümkün

Gecede soffia ile mi uyutuyorun? Kacirma yapiyormu? Prima arada kacoriyor bizde...küçük mu geliyor anlamadim? Kac numara kullanıyorsun?
Aynen canım gece de Soffia takıyorum. 5 numara kullanıyordum ama iki gündür 6 numara aldım o biraz daha geniş bacakları daha az iz oldu gibi. Ama şimdiye kadar hiç sızıntı, pişik vs sorunu yaşamadım.

Kızlar benim minnoş gece çiş yapmıyor ama sabah uyanır uyanmaz bez 1 kilo oluyor :)

dört gecedir eşim yoktu. Onsuz uyumadı. Gündüz ve gece hep arabada oto koltuğunda uyuttum, sonra eve çıkardım. Babasını çok özlemiş. Babası gitmeden de ortamıza yatırıp pışpışla uyutuyorduk. Bu gece de öyle uyudu. 15 dakika falan sürüyor uyuması. Bizi öpüyor, oyunlar yapıyor, sonra uyuyor Allah’a şükür

bnm ki sabah 6.30da uyanıyor. anneme götürüyorum. 11 12 gibi 1 kez uyuyor. 2 3 saat kadar. sonra bi kere daha uyursa yandık uyumazsa güzel akşam 9 9.30da uyuyor
Dolunay 9 9 bucuk ta uyanıyor ama 3 ten once cok nadir uyuyor oglen.Aslında uykulu oluyor gozler gıdıyor ama aklı oyunda kalıyor ondan uyumuyor sanırım

Canım biz sabah 9 gibi kalkiyoruz.oglen 1 1.5 saatlik uykusu var.saat 13.30 da uyuyor.aksam da saat 22.00 yada bucuga sarkabiliyor gece uykusuna gecmia oluyor.memeyi biraktigindan beri uyku duzeni boyle masallah :)
Bizimki hala ayakta mesela oyun hamuru oynuyor :D saat 11 bucuk 😁

Gecede soffia ile mi uyutuyorun? Kacirma yapiyormu? Prima arada kacoriyor bizde...küçük mu geliyor anlamadim? Kac numara kullanıyorsun?
Bende soffio kullanıyorum uzun süredir memnunum. Gösterdiğin tarzda iz benim kızların popo üstü kısımda olur geçer tekrarlar. Büyük kızım bezi bıraktı hala var gece uyurken ekseriyetle sırt üstü daha çk duruyorlar onunda tetiklediğini düşünüyorum. Travazol krem kullanmadım.

Aynen canım gece de Soffia takıyorum. 5 numara kullanıyordum ama iki gündür 6 numara aldım o biraz daha geniş bacakları daha az iz oldu gibi. Ama şimdiye kadar hiç sızıntı, pişik vs sorunu yaşamadım.
bende soffia kullanıyorum 4 aylarından beri. Çok şükür sorun yaşamadık, şuan 5 numaradayız iz çok yapmıyor ama oluyor biraz. Sizin kilosu kaç acaba? ben de 6 numaraya mı geçsem?

Bende soffio kullanıyorum uzun süredir memnunum. Gösterdiğin tarzda iz benim kızların popo üstü kısımda olur geçer tekrarlar. Büyük kızım bezi bıraktı hala var gece uyurken ekseriyetle sırt üstü daha çk duruyorlar onunda tetiklediğini düşünüyorum. Travazol krem kullanmadım.

Travazol kullandin mi kullanmadinmi. Biz travazol kullaniyiruz. Dedigin gibi.poposunun ustunde de var puturcuk puturcuk sivilce gibi para seklinde. Mantar olabilir miki o

bende soffia kullanıyorum 4 aylarından beri. Çok şükür sorun yaşamadık, şuan 5 numaradayız iz çok yapmıyor ama oluyor biraz. Sizin kilosu kaç acaba? ben de 6 numaraya mı geçsem?
Bizim de öyle çok iz yapmıyo ama yine de 6 numarayı deneyim dedim ve ondan da memnun kaldım. Minies in de 6 numarasını aldım ama o büyük geldi baya onu sonra kullanıcam. 11 kg canım bizim kız.

kızlar 2 aydır adetim duzensizlesti. geçen ay 10gun geç oldum bu ay 2gun geçti daha tık yok.onceden hiç günün geçmezdi.hamilelik ihtimali zaten yok ama acaba bir sorun mu var?

Back