- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
Polyanna82 canım geçmiş olsun cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 8-9saat gece uykusu çok az bu aylarda. 11-12 saat uyku ideal. Sabah erken kaldırıp 5-6 saat uyku aralığı olursa düzene girebilir. Gündüz de uyku rutini olursa uykuya daha rahat geçerKızlar uyku konusunda yazdıklarınızı okudum.Kızım da 3 te tek uyku uyuyor sabah 9 bucuk 10 da kalkıyor ama gece uykusu 1 2 yı buluyor bazen. Hep aklı oyunda. Hele babası nöbette değilse asla sırtını yere koymuyor oynıcaz diye. Napalım o da böyle mutlu oluyor demek ki. Bebeklik de bir yere kadar demek ki kendi bir yaşam tarzı olusturmus saatleri ona göre ayarlamıs
Canım bu aralar diş sıkıntımız da var o yuzden ustelemıyorum zaman bıraktım artık. Zorla olmuyorCanım 8-9saat gece uykusu çok az bu aylarda. 11-12 saat uyku ideal. Sabah erken kaldırıp 5-6 saat uyku aralığı olursa düzene girebilir. Gündüz de uyku rutini olursa uykuya daha rahat geçer
@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok
Kızlar bu ayakkabıyı lcw erkek bebek bölümünden aldım. Hafif olması hoşuma gitti. Yaz için iki sandalet ve iki keten ayakkabısı daha var. Hediye getiriyorlar sağ olsunlar. Artık getirmezler inşallah çünkü çok oldu sanki :) :)Eki Görüntüle 2259471
Çok geçmişolsun canım. Bezden değil sanki. İnşallah çabuk geçer
Alkolle temizledim bende hafif bi şişlik var masaj yapıyorumBanyoda sıkıntı yok demisti dr bize. Alkollu pamuk günde 4-5 defa yarimsar saat bekletin demisti. Bizde o sayede gecti. @nisandeniz ve esra_s ye söylemiştim onlara faydasi oldumu bilmiyorum
Biraz tombalak hatta baya göbeği var :)@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok
Ateşlenince şurup vermemek için yıkadık umarım sorun olmazBana iki gün banyo yok. Sıvı bir şey de değmesin derdi canım
Saf alkol aldım onunla sildim kızarıklığı gitmiş ama hafif şişlik varcanım alkol ya da kolonya ile silebilirsin, bizim de ilk gün kızarıklık, şişme olmuştu. banyo yapabilir demişti hemşire
Çok geçmiş olsun canım, bugün nasıl oldu döküntüler inşallah azalmıştır.Yok canim ya azalmadı dr a yazdik dönmedi faha. Zona filan olabilirmi diye korkuyorum.
eğer oğlum 11 12 saat gece uykusu uyursa onu komple annemde bırakıp hiç görmemem lazım. bu basma kalıp düzenler her aileye uymuyor maalesef. biz sabah 6.30 da uyanıp oğlumu anneme götürüyoruz ordan işe gidiyoruz. oğlumsa ne kdr sarsmadan götürsem de uyanıyor. akşam annemden alıp eevimize geçtiğimizde ise saat 7.40 gibi oluyor. 9 9.30 da uyuyor oğlum o bile yetmiyor. eve gelince yemek ye topla uyku saati geliyor. bu açığı da gündüz tek uyku fa 3 saat uyuyarak kapatmaya çalışıyor yavrum. 2 saatten fazla uyumasın uyandırı da dinlemiyoruz bu durumda. ztn gece az uyudu için bırakıyoruz ne kdr uyursaCanım 8-9saat gece uykusu çok az bu aylarda. 11-12 saat uyku ideal. Sabah erken kaldırıp 5-6 saat uyku aralığı olursa düzene girebilir. Gündüz de uyku rutini olursa uykuya daha rahat geçer
Çok geçmiş olsun canım, bugün nasıl oldu döküntüler inşallah azalmıştır.
Canım enfeksiyon kremden falan olmaz ki ya birinden bulasmıstır ya gıydıgı yediği vs bir sey. Oyuncak vs. de olabilirSorma canim ya. O gun aksam banyio yaptim sabah daha cok artmisti yari belini sarmis. Bugun hafif rengi koyulasmis gibi kuruyacak sanki. Inşallah. Mustela kullanıyorduk en son sebamed aldik o mu yapti acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?
Ikisi de var dönüşümlü elime ne gelirse banyoda onu kullanıyorum iki oğluma da, hiç böyle bişey olmadı cildi hassas demekki senin kuzunun çok geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah.Sorma canim ya. O gun aksam banyio yaptim sabah daha cok artmisti yari belini sarmis. Bugun hafif rengi koyulasmis gibi kuruyacak sanki. Inşallah. Mustela kullanıyorduk en son sebamed aldik o mu yapti acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben doğduğundan beri sebamed kullanıyorum ama her bünye farklı canım. Hemen geçsin inşallahSorma canim ya. O gun aksam banyio yaptim sabah daha cok artmisti yari belini sarmis. Bugun hafif rengi koyulasmis gibi kuruyacak sanki. Inşallah. Mustela kullanıyorduk en son sebamed aldik o mu yapti acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?
Canim dolama ile ilgili ararken yazina denk geldim benimde ayak parmagimda dolama oldu, bir doktor tirnagi cekim diyo digeri cekmeme taraftaroi, sen tirnagi cektikten sonra iltihap bitti mi ? ve yeni tirnak rengi kalinligi normal mi ? lutfen gorunce cevap yazBen de bugün rapor almak için doktora gittim. ayak parmağımda da 1 aydır ağrılı ve iltihabımsı bişey vardı. Doktora dedim, rapora dayanak olarak bunu gösterebilirsiniz. Dedi ki, ayağın zaten raporluk, dolama olmuş parmağın, tırnağını çekmemiz lazım. Ben şok ! Ben lokal anestezi! Şimdi çekilmiş tırnağım, ağrıyan bir parmağım ve topallayan bir ayağım var. Şuraya bağlayacağım; dr dedi ki, hamilelik ve doğumda alınıp verilen kilolar nedeniyle parmaklarda sık karşılaşıyoruz bu olaya..
Aman dikkat, evlerden ırak..
dolama eğer çok ilerlemediyse fucidin gibi antibiyotikli kremle geçmişti benim. iltihap akıtıp gün içinde 3-4 defa sürdüm. bir de şu değdirmemekte,mikrop bulastirmamaya çalış. ama eğer ilerlediyse cerrahi olarak çıkartıyorlar iltihabıCanim dolama ile ilgili ararken yazina denk geldim benimde ayak parmagimda dolama oldu, bir doktor tirnagi cekim diyo digeri cekmeme taraftaroi, sen tirnagi cektikten sonra iltihap bitti mi ? ve yeni tirnak rengi kalinligi normal mi ? lutfen gorunce cevap yaz
Ben gittim canim antibiyotik serum sonrada agizdan devam etti, daha iyi ama tamamen gecmedi 6 hafta oldu halen biraz sis ve rengi tamamen duzelmedi, o yuzden napsam bilemedim bir doktor tirnagi cekelim diyo digeri tirnak kendi duser diyo kararsiz kaldimdolama eğer çok ilerlemediyse fucidin gibi antibiyotikli kremle geçmişti benim. iltihap akıtıp gün içinde 3-4 defa sürdüm. bir de şu değdirmemekte,mikrop bulastirmamaya çalış. ama eğer ilerlediyse cerrahi olarak çıkartıyorlar iltihabı
Canım enfeksiyon kremden falan olmaz ki ya birinden bulasmıstır ya gıydıgı yediği vs bir sey. Oyuncak vs. de olabilir