- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
Alkolle temizledim bende hafif bi şişlik var masaj yapıyorumBanyoda sıkıntı yok demisti dr bize. Alkollu pamuk günde 4-5 defa yarimsar saat bekletin demisti. Bizde o sayede gecti. @nisandeniz ve esra_s ye söylemiştim onlara faydasi oldumu bilmiyorum
Sabah azalmış gibiydi
Biraz tombalak hatta baya göbeği var :)@nisandeniz dedigi gibi xanim saati ileri alarak baslayabilirsin.biraz zorlaniyorlar ama cabuk adapte oluyorlar
Insallah degildir canım diyecektim ki degilmis cok sukur.cok gecmis olsun canım..
Gecmis olsun canım..oyyy masallah kuzuya :) bizim boy 80 cm di.persentilin yuzde 50 ustunde.sizinde boyunuz iyi masallah kuzuya.kilosu cok cok iyi biraz tombis bir bebek sanirim.bende asidan snra alkollu pamukla o bolgedeki asinin dagilmasini sagliyorum.yoksa sisip daha kotu oluyor.banyo konusunda da bi sorun yok
Dünyaya yemek yemek için gelmiş benim oğlum :)
Ateşlenince şurup vermemek için yıkadık umarım sorun olmazBana iki gün banyo yok. Sıvı bir şey de değmesin derdi canım
Saf alkol aldım onunla sildim kızarıklığı gitmiş ama hafif şişlik varcanım alkol ya da kolonya ile silebilirsin, bizim de ilk gün kızarıklık, şişme olmuştu. banyo yapabilir demişti hemşire