• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Her gün vermeye gerek var mı canım? Yani insan her gün balık yemez, ondaki yağı almaya da ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. Ben balık yağlı multivitamin aldım. Üç günde bir veriyorum
multivitamini bilmiyorum canım, bendeki sadece balık yağı. günlük doz öneriliyor.

Boyunu bilmiyorum canım. Üç ay önce 85 civarıydı galiba. Bacaklarının üst kısmı tombiş, onun dışında göbüş falan hiç yok
Bana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.

Kızlar kaydırak alan oldu mu eve ebebekteki nasıl acaba cok mu hafıf devırebılır mı. Dolunay oyuncakları kaydıraktan kaydırmaya bayılıyor baya da oyalanıyor. Balkona koyayım yazın dıyorum ya da odada da oynar parka gıdemedıgımız zamanlar
Pilsan bingo kaydırak kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Cok iyi yapmissin canım. Yazik cocuga :KK43: herseyde bir hayır vardır mutlaka. biz yaptırmadık hala sünnetini. Esim saglik sektöründe çalışıyor urologlarin kendi cocuklarini erken yasta sünnet ettirmediklerini söylüyor. Bekliyoruz bakalimkac yasinda yaptiracaz
6-7 yaş tavsiye ediliyor özellikle 7 yaş. Yeğenim için çok araştırmıştık bizde ve tüm ürologlar(6 üroloğa sorduk) erken yaşta yaptırmaya hayır demişti.

Bana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.
Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu var :(

Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu var :KK43:
Annemin kızıma baktığı süreçte ben gece yatmadan hazırlıyodum yemeğini, gündüz de annem yediriyodu. İçin rahat değilse sen de öyle yapsana.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim kızları anlatıyor gibisin başta büyük kız oldu sonra ufaklık ve ufaklıkta dün gece kustu. Burun akıntısı ona bağlı geniz akıntısı geniz akıntısı yüzünden öksürük ve kusma şeklinde gidiyor inşaallah hemencecik iyi olurlar.
şimdi ateşlenmiş boğazı çok fena durumda

doktordan geldik. boğaz ve kulak enfeksiyonu :/ bir ton ilaç yazdı. buhar verildi ama durmadı, yarım bıraktık. evde buhar makinaaı var dedim. solüsyon yazdı. antibiyotik iğne var günde iki kez, 5 gün sürecek. iğne nasıl ki? şurup bile değil o kadar ağır mı durumu ya. iliadin sprey yazmış ama o da 2 yaş altına vermeyin diyor... reçete şu:
IMG-20190321-WA0000~2.jpeg

doktordan geldik. boğaz ve kulak enfeksiyonu :/ bir ton ilaç yazdı. buhar verildi ama durmadı, yarım bıraktık. evde buhar makinaaı var dedim. solüsyon yazdı. antibiyotik iğne var günde iki kez, 5 gün sürecek. iğne nasıl ki? şurup bile değil o kadar ağır mı durumu ya. iliadin sprey yazmış ama o da 2 yaş altına vermeyin diyor... reçete şu:
Eki Görüntüle 2248327
canım enfeksiyon çok mu yüksek ?iğne verdi. ventolin bize de yazmıştı ama aştım ataklarında anı müdahale için diyor ben vermedim.bizim öksürük vardı aşırı balgamliydi. diğer ilaçları bilmiyorum.kadir tuğcu 'ya sor diyeceğim ama o da tatilde

canım enfeksiyon çok mu yüksek ?iğne verdi. ventolin bize de yazmıştı ama aştım ataklarında anı müdahale için diyor ben vermedim.bizim öksürük vardı aşırı balgamliydi. diğer ilaçları bilmiyorum.kadir tuğcu 'ya sor diyeceğim ama o da tatilde
öksürük yok öksürük şurubu yazmış hem de 3 yaş üstü! nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum. ventolin de daha birkaç aylıkken yazılan bir ilaç, o zaman içeriğini okuyup çöpe atmıştım.
vallahi test bile yapmadan iğne antibiyotik yazdı aryık neye göreyse. ben böyle olacağını biliyordum ya. napim iğneyi yaptırmayim mi. offf

liliyaa liliyaa geçmiş olsın canım, ben senin yerinde olsam iğneleri yaptırırdım. Ateşten korkuyorum artık ben. Hastalığı ağır gibi duruyo kuzunun. Artık nasıl karar verirsen umarım hemen iyileşir.

öksürük yok öksürük şurubu yazmış hem de 3 yaş üstü! nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum. ventolin de daha birkaç aylıkken yazılan bir ilaç, o zaman içeriğini okuyup çöpe atmıştım.
vallahi test bile yapmadan iğne antibiyotik yazdı aryık neye göreyse. ben böyle olacağını biliyordum ya. napim iğneyi yaptırmayim mi. offf
Geçmişolsun canım. Burda dr ların reçetesini sorgulamamız ne kadar ironik. Herşeye antibiyotik yazdıkları için.. halimize bak. Bence bir dr a daha götür çocuğu. Bizden devlet hastanesi ciğer filmi istemişti başka hastaneye de götürelim bakalım aynı şeyi isterse yaptırırız dedik bi götürdük ciğeri tertemiz dedi. Röntgen falan çektirmedik iyileşti 3 günde. Şimdi senin yetine koyuyorum kendimi versen bi türlü vermesen çocuk hasta. Bi hekim daha görsün bari.

Amin canım inşallah cok sagol.dun eve gittigimde surati asıktı tabi.ama snra bana sarıldı olması gereken buydu annem dedi :KK43: sen elinden gelen herseyi yaptin vs dedi.snra toparladi yuzu gulmeye basladi :)
Çok şeker :) benim yavrumun bana böyle güzel şeyler söyleyeceği günler gelecek mi acaba:) kurtuldun canım gözünaydın buarada. Artık herşey güzel olacak inşallah.

Geçmişolsun canım. Burda dr ların reçetesini sorgulamamız ne kadar ironik. Herşeye antibiyotik yazdıkları için.. halimize bak. Bence bir dr a daha götür çocuğu. Bizden devlet hastanesi ciğer filmi istemişti başka hastaneye de götürelim bakalım aynı şeyi isterse yaptırırız dedik bi götürdük ciğeri tertemiz dedi. Röntgen falan çektirmedik iyileşti 3 günde. Şimdi senin yetine koyuyorum kendimi versen bi türlü vermesen çocuk hasta. Bi hekim daha görsün bari.
şurubu vermicem zaten. bana kalsa kendi halinr bırakacam da acı çekiyor çocuk. antibiyotik şurup bile değil oma kafam takıldı. test de yapmadı. birine daha mı gideyim. hiç bildiğim doktor yok ki. hasbel kader artık

Back