- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
Bende alacağım rimellerden, yarar canım idare ederiz artık ne yapacağız, çalışıyor musun?
geçmiş olsun canım,evet nerdeyse %90 kadar beyazlarsenınde beyazların var anladıgım kadarıyla , ben ılk yorumunu gormedıgım ıcın sana alıntılanandan yazmıstım acıkcası bende hamıle olbılırım dedıgım an gıttım boyattım reglı gunum gelmeden cunku duracak gıbı degıldım epeydır duruyordum ben eylul ayınde bır kaza gecırdım o zamandan berıde boyatmamıstım saclarımı
gazi hastahanesi öğretim uyesı novart tup bebek merkezinde ve özel muayenehanesi var doğumu koruda yaptırıyor. bazı durumlarda gazi hastahanesinde yaptırıyor.Mehmet Erdem hangi hastanede?
yaa çok erken diil mi bulantı için 5, hafta benim de en çok korktuğum şey inş hemen geçer canım sabah bulantısı mı sürekli mi?çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor dıye duymuştum5. haftanın içindeyim canım
13 aylıktı kızım hamıle kaldığımda 17. ayında bıraktı zehırleme yapmıyor kalıtesı dusuyor memeye dustugu ıcın yemegı az yıyor sutte yeterlı gelmedıgı ıcın zayıflıyor sadece farklı cınste zehırlıyo dedıler bana şimdi oğlum olacak oda yanlış en guzelı dr ile görüş senı en ıyı o yonlendırırYorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten içimde bi üzüntü yer etti en sevdiği şey çünkü. Gece memeleri beni çok zorluyor ama yine de kiyamadim biraktirmadim kendisi bıraksın istedim iki yaşından sonra yavaş yavaş azaltıp biraktirmayi planlıyordum da nasip işte. Sizin bebeğinizin kaç aylikti. Bıraktığında ? İnşallah benim kızım da kendisi istemediği için bırakır. Kimi emzirme zehirler diyor ama tandem annelerinin yazılarini okudum iki çocuğunu bir emziren bile var. His be. O kadar uzun tutmam uc fort ay sonra ra kendiliğinden bırakır inşallah.
aılede genetık mı pekı? acıkcası benımde son 1 senedır cok beyazladı bende asagı yukarı %50 beyaz , ozellıkle sacı ayırdıgım yerler cok beyaz hafıf yan yaparsam oralarda daha az ama sonuc olarak var ve bır fabrıkada satın almada calısıyorum.geçmiş olsun canım,evet nerdeyse %90 kadar beyazlarve bankacıyım
doktora sorucam bizim bankada bir arkadaş da benim gibi saçlar 2 hamileliğimde de boyadım diyor organik boya ile ,ben henüz cesaret etmiş değilim ama sanırım boyarım ya da bilmiyorum 1 ay daha beklerim sence ne yapmalıyım?aılede genetık mı pekı? acıkcası benımde son 1 senedır cok beyazladı bende asagı yukarı %50 beyaz , ozellıkle sacı ayırdıgım yerler cok beyaz hafıf yan yaparsam oralarda daha az ama sonuc olarak var ve bır fabrıkada satın almada calısıyorum.
neyse ne yapacaksın onu atladım 3 ay gecmeden boyatacakmısın
Çalışıyorum canım,yeni boyatmıştım allahtan,rimelle devam edeceğiz mecbur..Bende alacağım rimellerden, yarar canım idare ederiz artık ne yapacağız, çalışıyor musun?
doktora sorucam bizim bankada bir arkadaş da benim gibi saçlar 2 hamileliğimde de boyadım diyor organik boya ile ,ben henüz cesaret etmiş değilim ama sanırım boyarım ya da bilmiyorum 1 ay daha beklerim sence ne yapmalıyım?
Çalışıyorum canım,yeni boyatmıştım allahtan,rimelle devam edeceğiz mecbur..
yaş kaçtı ben 32 yimAynen öyle idare edeceğiz, bende ileri yaş gebeliği diye tedirginim, oğlumda bunları hiç düşünmemiştim
Yanı bılemıyorum ama 12 haftayı bıtırmeyı beklesen mnı acaba kac haftalıksın suanda ? bıraz daha spreyle ıdare edıp 12 hafta bıtımındemı boyatsan acaba , bırde unlulerde ıllakı boyuyordur hanı ama ılk uc ay mı yoksa sonrasındamı doktorada sormak lazım bende cuma gıdıcem bende sorarım bakalımdoktora sorucam bizim bankada bir arkadaş da benim gibi saçlar 2 hamileliğimde de boyadım diyor organik boya ile ,ben henüz cesaret etmiş değilim ama sanırım boyarım ya da bilmiyorum 1 ay daha beklerim sence ne yapmalıyım?
içini ferah tut,inşallah kolaylıkla atlatırsın,hem Canan Karatay da 40 yaşında doğurmuş,40 lı yaşlar için bile sıkıntı yok diyor canım
Ahhh canımm çok geçmiş olsun.benimde alerjim var.yuzumde olur ama alerji sadece ateşim çıkmaz. Bilemiyorum ne yapman gerektiğiniGüzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte.Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim
Şu bahsettıgınız rımel ıle sprey bırbırınden farklı seyler mı kızlar?
Sağol kuzum.. Henüz daha duyamadık. 2 hafta önce gittiğimde 5+2 günlüktük. Doktorumuz 2 hafta sonra gelmemizi söyledi. Bu cuma randevumuz var. Allahın izniyle duyar vede görürüz inşallah :) zaman geçmek bilmedi bir türlü..Ahhh canımm çok geçmiş olsun.benimde alerjim var.yuzumde olur ama alerji sadece ateşim çıkmaz. Bilemiyorum ne yapman gerektiğini
Canımm alakasız olacak ama bebeğinin kalp atışını ne zaman duydun gördün veya :)
içini ferah tut,inşallah kolaylıkla atlatırsın,hem Canan Karatay da 40 yaşında doğurmuş,40 lı yaşlar için bile sıkıntı yok diyor canım
Benimde karından baktı ama 5+6 da sadece keseyi görebildi bebek ve kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi. Ultrason kağıdıyla haftan tutuyor mı benim arada bir hafta var çok takıyorum bu durumuKarından bakmıştı canım doktor.