2017 Aralık Anneleri

bana da aynısı oldu 8+1 olması gerekirken bebek 6+1 ölçüldü... kalp atışını da dinletmedi...
ama aklıma kötü biişey getirmemeye çalışıyorum şimdilik... en iyisi özele gitmek daha detaylı bilgi almak için...

Son düzenleme:

Anlamadım canım. Nasıl öğlene kadar okulda olup öğleden sonra gidince ek ders alamıyorsunuz. Ayrıca ben kanuna baktım bugün de süt izninde ek ders kesilmiyormus
Canım kanunu tam bilmiyorum ama arkadasimin ek dersi kesildi. Biz her gün 3 ek ders alıyoruz normalde. Süt izni kullanınca bir ek ders almış oluyorsun. Haftada 5 ek ders alıyorsun çok kesinti oluyor Arkadaşların çoğu kullanmıyor bu yüzden. Dört ders girmisim iki ders daha dururum tam alırım ek dersimi diye düşünüyor geneli. İzin yada raporum bittiğinde çocuk kaç aylık olacak bakalım ona göre karar vermeyi düşünüyorum bende

Ultrason nasildi canım alttan mı yoksa normal mı ??

Kızlarr günaydınnnn Nasılsınızz

Bugün kontrolü olan herşeye bol şanş diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider Bizleride haberdar etmeyi unutmayın

İstanbul Anadolu yakasındayım,tavsiye edeceğiniz doktor var mı,Medicana Çamlıca veya Medikalpark Göztepe nasıl sizce ?

Merhaba canım hem ikimiz de sinifciyiz hemde aynı günlerde hamile kalmisiz :) Rabbim hayırlısıyla kucağimiza almayı da nasip etsin inşallah. Hangi ildesin canım. İstersen özelden yazisabiliriz
Canım özelden yazışalım olur

Ben birde özele gidiyorum ama hiç özel gibi değil...inşallah iyi olur herşey. Cuma kontrolüm var

CANIM ben o spreyden kullanıyorum hamile olduğumu öğrenmeden boyam gelmişti ama bir fırsat yaratamadım yani nerdeyse 2 ay oldu saçlarıma o sprey müthiş kurtarıcı kesinlikle loreal kullanıyorum fakat saçlar uzadıkça iç kısıma doğru da beyazladığından pek de faydalı olmayacak ,bir ikincisi de yastık yorgan kalmıyor

senınde beyazların var anladıgım kadarıyla , ben ılk yorumunu gormedıgım ıcın sana alıntılanandan yazmıstım acıkcası bende hamıle olbılırım dedıgım an gıttım boyattım reglı gunum gelmeden cunku duracak gıbı degıldım epeydır duruyordum ben eylul ayınde bır kaza gecırdım o zamandan berıde boyatmamıstım saclarımı

Kızlar sprey kapatıcı gratis de 25 tl ama rosmarda 20 tl haberiniz olsun, kumralı kalmamıştı alamadım.
Birde onu sabah kullanıp akşam yıkamak lazım bence yoksa bir anlamı kalmıyor saç dipleri emer gibi.

artık saç bantı falan alacağız ne yapalım

Benim doğum tarihi 31.12 ya acaba 1.1 . 2018 de doğurabilir miyim? İlk doğumum sezeryan bekler mi doktor ?

Canım saç rimelleri falan alsam işe yarar mı,ben de kumralım ve beyazlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…