- 17 Nisan 2017
- 167
- 154
- 41
bana da aynısı oldu 8+1 olması gerekirken bebek 6+1 ölçüldü... kalp atışını da dinletmedi...Merhaba hanımlar. Cumartesi doktora gitmistim normalde o tarihte 7 haftayı bitirmiş olması gerekirken benim bebisim geriden geliyormuş. Geç döllenme olmuş...
6+1 çıktı ultrasona göre. Ve biz o gün kalp atışını göremedik duyamadık. Doktorum cumaya randevu verdi.cuma gideceğim ve bugun yarin naisl geçecek bilmiyorum.hemen geçsin gidiyim istiyorum . Kalp atışını duyarım inşallah...duymayan annelerle birlikte duyarız insAllah. Bana da dua eder misiniz:)
Günaydınnnn
Benimde beyazlarım var ne yapacağım bilemedim, saç rimeli araştırıyorum onlardan alacağım.
İlk üç ay idare etmemiz lazım.[/QUOTE. Benim saçlarım siyah yani boya ama kendş saçım kahve tonunda diplerin biraz daha açık yani güzede sarı gibi parlıyor çok rahatsız oluyorum dip boyasını uygulamak istemiyorum. Acaba bi tık açma islemi uygulasan kahve rengine dönsem onun zararı varmıdır
Canım kanunu tam bilmiyorum ama arkadasimin ek dersi kesildi. Biz her gün 3 ek ders alıyoruz normalde. Süt izni kullanınca bir ek ders almış oluyorsun. Haftada 5 ek ders alıyorsun çok kesinti oluyorAnlamadım canım. Nasıl öğlene kadar okulda olup öğleden sonra gidince ek ders alamıyorsunuz. Ayrıca ben kanuna baktım bugün de süt izninde ek ders kesilmiyormus
Ultrason nasildi canım alttan mı yoksa normal mı ??17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.
Bu hafta ultrasonda gördük,ama kalp atışları henüz duyulmuyordu,onun için de haftasonu gideceğiz yine.
Merhaba canım hem ikimiz de sinifciyiz hemde aynı günlerde hamile kalmisiz :) Rabbim hayırlısıyla kucağimiza almayı da nasip etsin inşallah. Hangi ildesin canım. İstersen özelden yazisabilirizMerve merhaba bende sınıf öğretmeniyim:)
Mehmet Erdem hangi hastanede?ben ankaradayım ıkıncı doğumum olacak inşallah özel düşünürseniz prof mehmet erdemi araştırın kesinlikle derim yoksa gazi unıversıtesının ıcınde proflar 122tl ucretleri onlarda çok ıyı dr.
Karından bakmıştı canım doktor.Ultrason nasildi canım alttan mı yoksa normal mı ??
Canım özelden yazışalım olurMerhaba canım hem ikimiz de sinifciyiz hemde aynı günlerde hamile kalmisiz :) Rabbim hayırlısıyla kucağimiza almayı da nasip etsin inşallah. Hangi ildesin canım. İstersen özelden yazisabiliriz
Benim bulantım başladı,ne zaman biter
Ben birde özele gidiyorum ama hiç özel gibi değil...inşallah iyi olur herşey. Cuma kontrolüm varbana da aynısı oldu 8+1 olması gerekirken bebek 6+1 ölçüldü... kalp atışını da dinletmedi...
ama aklıma kötü biişey getirmemeye çalışıyorum şimdilik... en iyisi özele gitmek daha detaylı bilgi almak için...
CANIM ben o spreyden kullanıyorum hamile olduğumu öğrenmeden boyam gelmişti ama bir fırsat yaratamadım yani nerdeyse 2 ay oldu saçlarıma o sprey müthiş kurtarıcı kesinlikle loreal kullanıyorum fakat saçlar uzadıkça iç kısıma doğru da beyazladığından pek de faydalı olmayacak ,bir ikincisi de yastık yorgan kalmıyorT tugce212121 bende hamıle oldugumu ogrenmeden 3 gun once boyatmıstım neysekı, bendede beyaz var epey acıkcası boyatmadan nasıl durabılırım bılemıyorum saclarım ombre, rofle fılan olsaydı dıpten beyazların bellı olması epey gec olurdu ama dıpler koyu olunca beyazlar hemencık bellı oluyor ama benı ancak 1 ay ıdare eder acıkcası ben ucları boyatmayı dusunuyorumda dıplere watsonstan beyaz kapatıcı spreyler gordum renk tonuna gore onlardan kullanırım sanırım
senınde beyazların var anladıgım kadarıyla , ben ılk yorumunu gormedıgım ıcın sana alıntılanandan yazmıstım acıkcası bende hamıle olbılırım dedıgım an gıttım boyattım reglı gunum gelmeden cunku duracak gıbı degıldım epeydır duruyordum ben eylul ayınde bır kaza gecırdım o zamandan berıde boyatmamıstım saclarımıCANIM ben o spreyden kullanıyorum hamile olduğumu öğrenmeden boyam gelmişti ama bir fırsat yaratamadım yani nerdeyse 2 ay oldu saçlarıma o sprey müthiş kurtarıcı kesinlikle loreal kullanıyorum fakat saçlar uzadıkça iç kısıma doğru da beyazladığından pek de faydalı olmayacak ,bir ikincisi de yastık yorgan kalmıyor
5. haftanın içindeyim canımBünyen inşallah bir an önce kurtulur canım
Kaç haftaydın tam
Canım saç rimelleri falan alsam işe yarar mı,ben de kumralım ve beyazlarım varKızlar sprey kapatıcı gratis de 25 tl ama rosmarda 20 tl haberiniz olsun, kumralı kalmamıştı alamadım.
Birde onu sabah kullanıp akşam yıkamak lazım bence yoksa bir anlamı kalmıyor saç dipleri emer gibi.
artık saç bantı falan alacağız ne yapalım
Canım saç rimelleri falan alsam işe yarar mı,ben de kumralım ve beyazlarım var