Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif sonuç. Hayırlı olsun. Sağlık ocağında da kan testi ile teyit et. Silik olmasını kafana takma. İkinci çizgiyi görmen önemli.Bugun yaptım acaba bilgisi olanlar yazabilir mi
Hoşgeldin. Hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik ve bebek olsun...Mrb ben de 2 gün önce idrar testinde pozitif gördüm.bugün kan verdim yarın sonucu alıcam inşallah.Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.
İnş cook tsk ederimPozitif sonuç. Hayırlı olsun. Sağlık ocağında da kan testi ile teyit et. Silik olmasını kafana takma. İkinci çizgiyi görmen önemli.
Var canım hayırlı olsun darısı başımıza
Hayırlı olsun kucağına alırsın insallahMrb ben de 2 gün önce idrar testinde pozitif gördüm.bugün kan verdim yarın sonucu alıcam inşallah.Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.
Mrb ben de 2 gün önce idrar testinde pozitif gördüm.bugün kan verdim yarın sonucu alıcam inşallah.Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.
İnşallah bu ikinci olacak inş kızım Temmuz da 3 olucak tedaviyle oldu oda cok zorlukla buda Öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin duam hep boyle yarında kanda cıkarda inş esime verırım müjdeyiVar canım hayırlı olsun darısı başımıza
İnşallah tüm kalbimle amin amin aminHamilesiniz. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah. Ben de 3 gün sonra test yapıcam. İnşallah böyle bir test görürüm.
İnşallah tüm kalbimle amin amin amin
Hoşgeldin. Hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik ve bebek olsun...
Hayırlı olsun kucağına alırsın insallah
Amin inşallah hepimizin rabbim gönlünde kini hayırlısıyla tez vakitte versin.Merhaba. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Bebek gelişmedi 5+6 da düşük oldu Dr sonra dusuk tamamlanmadığı için çünkü kanda hcgb degerlerim düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldımSıkıntı olmayacaksa neden kürtaj oldun acaba bende on ay önce oldum Bebeğimi kaybettim
Amin cümlemize Seninki daha zor ben hiç kalp atışını duymadım. Bu süreçte bende başka bir Dr gittim emin olmak için.Çok geçmiş olsun canım allah acısını yaşatmadan yenisini nasip etsin inşallah benimki 9+5 haftalikken kalbi durmustu o yüzden kürtaj oldum canım çok zor anlıyorum seni ilk zaman çok zor oldu kabullenemedim hep acabalarla yaşadım dört doktora gittim inanmıyor insan çünkü kalbi atarken duyuyorsun aradan on gün geçmeden kalbi durmuş diyorlar