- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
amin canım inş hayırlı sonuclar alırızbende 2,5 senedir beklıyorum sebebsiz infertilite benım... benımde ilk aşılamam inş yumlarımız gelıişmiştir. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inş hayırlı sonuclar alırızbende 2,5 senedir beklıyorum sebebsiz infertilite benım... benımde ilk aşılamam inş yumlarımız gelıişmiştir. :))
hayırlı sabahlar canım amin inşallahGünaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haberler alalım inşallah bugün
cnm günaydın benım bğün 15:00 de kontrolüm var buğün 8. günüm ne zaman aşılama yapılır bilmiyorum buğün herhalde bellı olur... Sen napıyorsun cnm... ? Daha kasım annelerı yenı yenı bellı olmaya başladı buralarda yakında dolar ... inş bu topikte kalmak nasip olur :))
Merhaba canım benm henüz yapılmadı yumurta takiplerine gidiyorum suan hastanedeyim bakalım büyümüs mü yumurtalarım
haberdar et cnm bende öğleden sonra gidecegım :)Merhaba canım benm henüz yapılmadı yumurta takiplerine gidiyorum suan hastanedeyim bakalım büyümüs mü yumurtalarım
Tamm canım yazarım tabi 3 gün önce geldigimde büyümemişti bakalım inş bugün büyümüştürhaberdar et cnm bende öğleden sonra gidecegım :)
doktordan cıktım yumurtam 11.5 olmus pazartesi ye tam gelişir dedi solda 1 tanehaberdar et cnm bende öğleden sonra gidecegım :)
aşılama için tarih söyledimi cnm birde kaçıncı gündesın?doktordan cıktım yumurtam 11.5 olmus pazartesi ye tam gelişir dedi solda 1 tane
Merhaba canım benm henüz yapılmadı yumurta takiplerine gidiyorum suan hastanedeyim bakalım büyümüs mü yumurtalarım
haberdar et cnm bende öğleden sonra gidecegım :)
doktordan cıktım yumurtam 11.5 olmus pazartesi ye tam gelişir dedi solda 1 tane
amin inş canım bakalım haftaya aşılama olur Allah nasip ederse sende mi aşılama olmustunÇok sevindim canım. Hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin
söylemedi canım 20 mm oldukdan snra çatlatma verip aşılama yapacak sanırım 11.gündeyim tatlım pazartesi 15. gün olacakaşılama için tarih söyledimi cnm birde kaçıncı gündesın?
Cqnm bu ay kasm anneleri ya isanda belli olur aralik anneleri:)
amin inş canım bakalım haftaya aşılama olur Allah nasip ederse sende mi aşılama olmustun
İns canm ya hepimizin istegi aynı bakalm ins bu ay olur :)Evet canım. Ben biraz acele ediyorum galiba. Daha var mı yok mu bilmiyorum bile. İnşallah vardır
İns canm ya hepimizin istegi aynı bakalm ins bu ay olur :)