- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende pazartesi 23 de çat iğbesi vuruldum dün sabah 11 de aşılama oldu... İhş ikimizde pozitifi görürüz :))dün gece 23 de çatlatma iğnemi vuruldum canım yarın sabah 11 de aşılamam yapılacak bekliyorum heyecanla
Teşekkür ederim gözünüz aydın İnşallah sağlıkla tamamlarsınız Rabbim kucağınızda göstersin evladınızı Sağlıkla ve hayırlısıylaÇok geçmis olsun.
Ben de bugun kan testi yaptrdim hcg 70 cikti. Hftasonu da doktora gidicem, bakalim. Ins vardir :)
İns tutar cnm :)) olut hepimizingünaydın kızlar dün aşılama oldum eğer tutarsa Allahın izniyle aralık annesi olacagım inş :))
Teşekkür ederim gözünüz aydın İnşallah sağlıkla tamamlarsınız Rabbim kucağınızda göstersin evladınızı Sağlıkla ve hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım. İnşallah tutar.günaydın kızlar dün aşılama oldum eğer tutarsa Allahın izniyle aralık annesi olacagım inş :))
Amin inşAllah canım beraber olmusuz beraber bekleyelim :)cnm bende pazartesi 23 de çat iğbesi vuruldum dün sabah 11 de aşılama oldu... İhş ikimizde pozitifi görürüz :))
Çok sabırsızım ben canım ya. Dünden beri yapıyorum negatif çıkıyor. Bugün kan verdim 2.0 çıktı. Onlar gebelik yok dedi ama bi arkadasin da böyle olup sonra yukselmisti. Testlere devam etcem. Hayırlısı olsun inşallahPapatyam321 canım ne zaman test yapacaksın
Sen nqptin canımPapatyam321 canım ne zaman test yapacaksın
Ikinizden de güzel haberler alırız inşallah kızlarAmin inşAllah canım beraber olmusuz beraber bekleyelim :)
Biz daha denemelerdeyiz canım hayırlısı hakkımızdaSen nqptin canım
Hayırlısı olsun inşallah canımBiz daha denemelerdeyiz canım hayırlısı hakkımızda
Aminnn inşAllah hep beraberIkinizden de güzel haberler alırız inşallah kızlar
günaydın cnm bat ne zaman? yaklaşmış olmalı :))Günaydın. Hayırlı sabahlar kızlar
Test yaptın mı canımGünaydın kIzlar sanırım bende hamişimm bata 2 gün var