- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
aminnnn canım inşAllah hayırlısıyla gelsin bebeklerimizYok canım ben normal deneme yaptım. 10 aydır uğraşıyoruz ama olmadı. Bu ay böyle totem yaptım. Bakalım nolacak. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn canım inşAllah hayırlısıyla gelsin bebeklerimizYok canım ben normal deneme yaptım. 10 aydır uğraşıyoruz ama olmadı. Bu ay böyle totem yaptım. Bakalım nolacak. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Beraber kontrollerimiz canım hadi hayırlısı seninki bnim yumusdan büyük hayırlısıyla saglıkla büyüsünler :)Kızlar sağ tarafta bir yumurta 15 mm doktor fena değil dedi. Pazartesi tekrar kontrol var. İlişki tavsiye etmedi. Etkisi olmaz dedi... Tgbptn Papatyam321
Kızlar sağ tarafta bir yumurta 15 mm doktor fena değil dedi. Pazartesi tekrar kontrol var. İlişki tavsiye etmedi. Etkisi olmaz dedi... Tgbptn Papatyam321
Beraber kontrollerimiz canım hadi hayırlısı seninki bnim yumusdan büyük hayırlısıyla saglıkla büyüsünler :)
Aminnnnnİnşallah hepimiz de tuttururuz bu ay. Hayirlisiyla sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
İnşallah tutar canım. Benim 10. Ay oluyor. Bakalım kısmet ne zamanBende Aralık annesi olmak istiyorum bu ay ikinci deneme olacak ikinci bebek ıcın umarım olur hayırlısı insallah hepiniz anneliği bu ay tadarsınız
İlk bebek mı olacak canimİnşallah tutar canım. Benim 10. Ay oluyor. Bakalım kısmet ne zaman
İlk bebek mı olacak canim
Kızlar inşallah bende bu grupta olurum bende aralık annesi olmak istiyorum
İnşallah canım bakalım ilk müjdeyi kim verecekMerhaba. İnşallah hepimiz bu grupta oluruz.
İnşallah canım bakalım ilk müjdeyi kim verecek
Ben 23 ya da 24 ünde var ya da yok diye haber veririm. İnşallah vardır
Hı anladım canım allah bağışlasın hadı hayırlısıYok canım üçüncü olacak inşallah. 2 kızım var Rabbim bağışlarsa. Hiç aklımda yokken birden üçüncü çocuk sevdasına düştük. 2 ay önce bir düşük yaptım. Bu ay tekrar denedik. İnşallah tutar. Takvim yaptım hemen totem olsun diye.
Ya ben de bu ay 1 Nisan'dan önce test yapmayacağım diye kendime söz verdim, totem yaptım. Çoktan umutluyum bu ay yine.
AMA inşallah dayanabilirim.
Amin canım. Senin ikinci değil mi. Bir kızın var herhalde.Hı anladım canım allah bağışlasın hadı hayırlısı