- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Evet ikinci olacak kısmetse 3 bucuk yasında kızım var abla olsun dedıkAmin canım. Senin ikinci değil mi. Bir kızın var herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikinci olacak kısmetse 3 bucuk yasında kızım var abla olsun dedıkAmin canım. Senin ikinci değil mi. Bir kızın var herhalde.
Allah bagislasin canım. Yaş farkı az olunca bazen iyi oluyor bazen de hiç anlasamiyorlar. Benimkilerin arası da 3.5 yaş. Bazen çok iyiler bazen kedi köpek gibilerEvet ikinci olacak kısmetse 3 bucuk yasında kızım var abla olsun dedık
Benimki de ikinci olacak hayırlısıyla bi oğlum var
Saglıklı olsunlar da benim kı ustelık ısıtme engelli koklear implant kullanıcısı eğitim alıyoruzAllah bagislasin canım. Yaş farkı az olunca bazen iyi oluyor bazen de hiç anlasamiyorlar. Benimkilerin arası da 3.5 yaş. Bazen çok iyiler bazen kedi köpek gibiler
Saglıklı olsunlar da benim kı ustelık ısıtme engelli koklear implant kullanıcısı eğitim alıyoruz
AminAnladım. Allah kolaylık versin canım.
Günaydın. ilk resmî haberci benim sanırım. Bugün idrar testinde silik çizgiyi gördüm. Yarın kan testi yaptıracağım...
Günün gecıyor mu canım hayırlı olsunGünaydın. ilk resmî haberci benim sanırım. Bugün idrar testinde silik çizgiyi gördüm. Yarın kan testi yaptıracağım...
Günaydın. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim. Alıntı burada oldu.Günün gecıyor mu canım hayırlı olsun
Yaa ne guzel valla cok sevindim senin adına belirti var mıydı pekıTeşekkür ederim. Alıntı burada oldu.
Vardı evet. Bir iki damla kan geldi.Sanırım yerleşme kanamasıydı. Vücudumda şişlik, göğüste hassasiyet, bel ağrısı Ve iştah kaybı yaşıyorum. Bir de gece uykularım kaçmaya başladı.Yaa ne guzel valla cok sevindim senin adına belirti var mıydı pekı
Anladım inşallah birbir hamıle haberleri gelir hepimiz hamile oluruz bu ayVardı evet. Bir iki damla kan geldi.Sanırım yerleşme kanamasıydı. Vücudumda şişlik, göğüste hassasiyet, bel ağrısı Ve iştah kaybı yaşıyorum. Bir de gece uykularım kaçmaya başladı.