- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 34
Seni değil bebiyi tebrik etmek lazım. Ne güzel izin vermiş. Güle güle kirletin inşallah. Yalnız en güzelini de eşine saklamışsın :)))
Yorumlarda olumsuz zaten civilde kuju bebenin urünleri var onlardan alayim bari dogum parasini cektim cocuklarin yazliklarini alayim dedim simdi ucuz oluyor. 1 aya pahalanirda bedende karar veremedim.6 -9ay giyiyor suan. Tombul biraz.yaza 12 ay mi alsam bilemedim.ilcedeyim magazalar bilerek pahali satiyor herseyi il.merkezine de gitmeyi gözüm kesmiyor kücükte almak istemiyorum simdi bir sürü para
Havalar çok güzel gidiyor ama çok korkuyorum dışarı çıkarmayaoksijende alsın istiyorum
Yaaa bayildimmmmmmm:) koala inşallah allahım bana da bir kız çocuk nasip eder.bunlae ne boyle yaa cildirmamak elde değil:)@sultan__ genellikle bu tarz beli açılmayacak şeyler tek parça tercih ediyorum yada tüm altdan çıtçıtlı elbiseler var onlardan,kafayada bi şapka rahatından bide yere basmayan bebeklere çorap bile giydirmem dışarda bile güneşi bol bol alıyorlar... çünkü deli işi gibi bebekleri parça parça giydirmelerine şaşırıyorum hem bebeğe hem kendine eziyet ediyor insanlar, atıyorum uyudu kaldı beli başı sıyrılmaz... Yani pratik olanlar daha kullanışlı diye düşünüyorum... Erkek bebekler için olanlarıda var bunların bu tarz kullanabilir erkek bebek anneleride nacizane fikir bendeki işte:)
Kızlar oğlumun göz altları çok mu morkafayı yicem artik.neden böyle.kandizlik bu kadar mor yapar mi? K Koala_anne Canım pekmez veriyim mi sence.hemsire bir çay kaşığı hergün ver diyor.annem de ver dedi
Ya buzlukta biraz sütüm var. Geçen çıkardın verdim içmedi.. midesini bulandırdı. Ön süt hem gaz hem de ishal yapıyo. Nasıl yapayım bilemedim. Buzluktan çıkan sütün tadına da baktım tuhaf bi tadı vardı. Acımış gibi. Ekşi değildi. Kokusu da değişikti. Eşim içmiyorsa at dedi. Kıyamadım atmaya. Nerden baksan 3 bardaktan fazla süt
Canım kan değerleri düşük ferrumm damla kullanıyorduk.doktor surubuna geçirdi. Ya benim arkadaşım var o 4 aylık dan başlamış hergun bir çay kaşığı veriyormuş.hemsire de dedi.ilacla düzelmez.kansizlik uzun sürer düzelmesi.bir çay kaşığını tam doldurmadan ver pekmez dedi. Benim oğlum 11 aylık daha yeni geçti morluğu dedi hemşire.bende kansizmisim bebekken annem diyor hep pekmez verdim.her ay arttırdım hergun aksatmadan vet.arkasindan da su ver diyor annem.Masallah tosuncufa. Cnm kan faln bakıldımı veya dktra gttgnde hosterdımı bısey dedımu.. dsha 3 aykık bebege bnce pekmez verlmez
Ev temizliği konusunda haklusin.bir kaçırınca gidiyor gerçekten.birde harekete geçince kendimize geliyoruz en azından.ben ev pis olunca hicbir arkadasimi çagiramıyorum.cocuk hasta oluncada dışarı çıkamıyorum.evde kafayı yiyorum.en azından arkadaşlarımı çağırayım ki kendime geliyim diye bir yöntem buldum.bizde Allah izin verirse haftaya cumartesi oğlumu doktora götürucez Antep e .inşallah hava iyi olursa orda dülük bana var biyoloji gölet var çok güzel yemyeşil havuzlar falan var.öyle açık alana götürmek istiyorum ağaçlık :) inşalalh hava iyi olur canimmBuhun guzel ewt aslnda ama bız dun aksam kaynmgıle gttık o yuzden buhunde cıkalm demedım esıme.. haftaya oazar nasp olrsa hava ıyı olrsa bı cıkarmak ıstıyorm kuzum gunesı gormedı daha..
Canım kan değerleri düşük ferrumm damla kullanıyorduk.doktor surubuna geçirdi. Ya benim arkadaşım var o 4 aylık dan başlamış hergun bir çay kaşığı veriyormuş.hemsire de dedi.ilacla düzelmez.kansizlik uzun sürer düzelmesi.bir çay kaşığını tam doldurmadan ver pekmez dedi. Benim oğlum 11 aylık daha yeni geçti morluğu dedi hemşire.bende kansizmisim bebekken annem diyor hep pekmez verdim.her ay arttırdım hergun aksatmadan vet.arkasindan da su ver diyor annem.
Ev temizliği konusunda haklusin.bir kaçırınca gidiyor gerçekten.birde harekete geçince kendimize geliyoruz en azından.ben ev pis olunca hicbir arkadasimi çagiramıyorum.cocuk hasta oluncada dışarı çıkamıyorum.evde kafayı yiyorum.en azından arkadaşlarımı çağırayım ki kendime geliyim diye bir yöntem buldum.bizde Allah izin verirse haftaya cumartesi oğlumu doktora götürucez Antep e .inşallah hava iyi olursa orda dülük bana var biyoloji gölet var çok güzel yemyeşil havuzlar falan var.öyle açık alana götürmek istiyorum ağaçlık :) inşalalh hava iyi olur canimm
Dışarda çok bekletmedim aslında. İçilecek kadar ısıtıp hemen verdim. Ben sağmadım ama canım. Kalkanlarda biriken sütü attım buzluğa. Buzdolabında en fazla bir gün kalıyordu. Paketleyip atıyordum.Canım bende calısacam oyuzden buzluğa süt atıyorum ben bir yere gidince de ordan veriyorlar süt dediğin gibi başlarda cok zorlandı ama sonra içiyo buzluktakini de acaba cok mu beklettin çıkarıp çözdürdükten sonra 1 saat içinde verme n lazım yoksa bozuluyo süt bşde sağar sağmaz buzluğa atıyorum ben
Evet ben de onu araştırdım. Ama oğlum kokusundan sanırım pek içmek istemiyo. Var mı bi çözüm yöntemi acabaAnne sütünü dondurup çözdürünce içinde lipaz diye bi enzim açıga cikiyor tat degisimi ondan. Bozuk degildir yani.
Dr 10 güne kadar yolu var dedi7 gun de vok uzun bi sure ama yaomamasi icin Bebeğin osurugu bile güzel kokuyo :)doktora göturmeme gerek varmı 3 gündür böyle dolapta sutum vardı onu benmari usulü isitip verdim böyle oldu daha vermicem her bebek bir olmuyo oğlumda hicbir sıkıntı olmuyordu bu ne zaman dolaptaki sütü icse böyle oluyo.
:)) brnim 4. Kız olmasına rağmen gördüğüm zaman çıldırıyorum senin çok normal bayılman :)) Rabbim sağlıklısından hayrlısından sanada kız evlat nasip etsin inşAllahhhhh canım benimmm❤Yaaa bayildimmmmmmm:) koala inşallah allahım bana da bir kız çocuk nasip eder.bunlae ne boyle yaa cildirmamak elde değil:)
Canım öncelikle maşAllah ❤ harput keçi boynuzu pekmezi aldır eşine ama hakikisi olsun günde bir çay kaşığı ver bol su içir bi zararı olmaz Allahın izniyle ❤Kızlar oğlumun göz altları çok mu morkafayı yicem artik.neden böyle.kandizlik bu kadar mor yapar mi? K Koala_anne Canım pekmez veriyim mi sence.hemsire bir çay kaşığı hergün ver diyor.annem de ver dedi