2017 Aralık Anneleri

Canım Allah büyük anne babası yokmus ama bak senin gibi. Bir ablası var o eninde sonunda doğru yolu bulur canım erkek çocukları biraz daha asi oluyo ama zamanla oda durulur inşAllah

Insallaj cnm ınsallah derdı veren mevlam dermanıda verr elbet

K Koala_anne internette araştırırken bi resim buldum bi bakarmısın bu şekilde mi?

Eklentiler

• FB_IMG_1520631493276.jpg
    FB_IMG_1520631493276.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 145
CAnım 26. Yasnda 10 yıldr bule akıl galan dnlemıyo hep kavga edıyolar bananemgulle onlarada bısey denmıyo kardesımede. Ofkesnden hep kavga edıyo mahkenelık oluyo bı trlu hayatı duzee grmıyo elım kolum baglı rabbım bıze bu ımthanları vedı bır yol gostersın nefesım kesıluo arrık.. bende ısyersım annem babam kardesım bı ewde yasayalaım farklı buyuyelm yestıselm ama olmadı ıste olmadı hep kendmden cok kardesım ıcın endıse ettm hayatını duzene sokacackmındıye ama yok gttkce kotu oluyo bıhun kötu bıtecek bunn sonu kahredecek benıde kendınıde
Canm bende bi kayın var kardesinden beter güya okuttular öğretmen olacak diye seviniyodular okyttuklarina bin pişman oldular hertürlü pisliğe karıştı şimdi ücretli öğretmenlik yapıyor ama 2 gün önce araba kiraladı o arbaaylada gasp ugradi olaylar olaylar .kardesimde senin kardesinle ayni asilik kötü arkadaş neler neler ustelik babamdan nefret ediyor zitlasiyor babamda da sinir var birgun kotu bi kavga edip babama birsey yapmasindan yada belaya bulasip başına bi olay gelmesinden korkuyorum..

Topiğin yeni bombası sırt dikeni :) ayıklayın hepsini bi tane bile diken görmeyeceğim:))
Kaçırmışım yeni konuyu :)
Sırt dikeni ilk defa duydum
Yarın banyodan sonra denicem
Bebe yağımız yok vücut losyonu olur mu :)
Avuç içiyle mi ovuyorsun
Ya tam çıkaramazsak bir sonraki ovmada mı çıkıyor
BeceremeZsem diye korkum :)

Kızlar ilk gezmemize gitmiş bulunmaktayız
Gittiğimiz arkadaşın da yeni bebeği var
Kızımla aralarında 10 günleri var
Ordaki tüm olanakları kullandık
Otomatik ana kucağı, dönence, az tv bile izlemiş :)
Yine de çok zorladı
Gündüz hiç uyumamıştı ve evden çıkarken emmedi
Araba emer belki dedim emmedi
Orda artık saç kurutma rica ettim, onun sesiyle biraz emzirebildim
Çok ağlasa da, hep kucakta olsa da:) iyi geldi dışarı çıkmak, farklı bir ortam
2 gündür evde ağlıyorum, boğazım ağrıyor
Bebeğim dinlenecek fırsat vermiyor
Emmiyor
Uyumuyor diye
O güzel günler ne zaman gelecek bakalım

Kızlar ilk gezmemize gitmiş bulunmaktayız
Gittiğimiz arkadaşın da yeni bebeği var
Kızımla aralarında 10 günleri var
Ordaki tüm olanakları kullandık
Otomatik ana kucağı, dönence, az tv bile izlemiş :)
Yine de çok zorladı
Gündüz hiç uyumamıştı ve evden çıkarken emmedi
Araba emer belki dedim emmedi
Orda artık saç kurutma rica ettim, onun sesiyle biraz emzirebildim
Çok ağlasa da, hep kucakta olsa da:) iyi geldi dışarı çıkmak, farklı bir ortam
2 gündür evde ağlıyorum, boğazım ağrıyor
Bebeğim dinlenecek fırsat vermiyor
Emmiyor
Uyumuyor diye
O güzel günler ne zaman gelecek bakalım
Bende en guzel gezmenin sizinle ayni seyleri yasayan biriyle oldugunu dusunuyorum. Kuzenin bebegi var 3 ay buyuk bizden gidince birimiz bir bebegi aliyoruz evin icinde geziniyoruz halden anlasiliyor.diger turlu misafir gelse ben koridorda bebek gezdiriyorum onlar icerde ya da bebek aglayincs bir telas.diger turlu halindrn anlayam biri ilmasi cok guzel:)kusmuklar havada ucusurken bile muhabbete devam:)

Canım maşAllah erkenci senin kızçe brnimki de yapmaya çalışıyor bu günlerde, bu dönme olayları başladı mı tehlike başlamış demektir :)
Erken degil aslinda benimki 4 aylik olacak haftaya. Tüm gelisimi 4 aylik bebekle es deger. Oglumda erkenden döndü ama 17 aylikken yürüdü simdi ise evde 1 dakika oturmuyor

Rahat bırakın su babaları onlar baba eger annedeki sabir onlarda olsa Allah onlarada diğurgablik verirdi. Benimkide ayni aksam yemek yapiyorum bebek ağliyor büyük durmuyor esim yatak.odasinda kapi kapali belli filn izliyor kulakliktan duymuyor sesimizi. Bir kağida yemegini odana ister misin yazdim kapinin altindan attim :)bir de mesaj yazmis evet diye. Çok takmayin sizi sevmediginden dolayi degil erkeklerin yapısı bu bebek aglayinca çözümleri ağrı kesici ver demek :) hem karismamalari daha iyi oğlumda esim biberonun su sicakligina bile karisirdi kendi sallardi falan bunda dedim sen isine bak karisma bana o nedenle rahatim
I

Canm bende bi kayın var kardesinden beter güya okuttular öğretmen olacak diye seviniyodular okyttuklarina bin pişman oldular hertürlü pisliğe karıştı şimdi ücretli öğretmenlik yapıyor ama 2 gün önce araba kiraladı o arbaaylada gasp ugradi olaylar olaylar .kardesimde senin kardesinle ayni asilik kötü arkadaş neler neler ustelik babamdan nefret ediyor zitlasiyor babamda da sinir var birgun kotu bi kavga edip babama birsey yapmasindan yada belaya bulasip başına bi olay gelmesinden korkuyorum..

Cok zor cnm yasayan bılr sabhtan berı kafsm catlıyo ne olck bunn sonu dıye dusunmekten bebegmle fazla ıkgılenenedm aksam emzrdım esıme verdm hep. Mzmzlandı braz uzuldm snra ıhmal ettım dıye.. ısyan etmk ıstemıyırm sma gecmıyo ıcındekı yangın mshvedeck hayatını tututanck dalım yok duadan baska elmden gelen bıseyde yok rabbım kımsenn basına vermesın. Hayrlı bı yol cıkarsın rabbım ınsallah ıslah etsın

Selam kizlae aşimizi olduk biraz once.calpol verdi yarim olcek ver dedi.kac ust giydireyim oda sicakligi kac olsun.korkuyorum atesi cikarsa.panik oldumya.atesi kac olsa var demektir.napim kizlar tecrubelerinizi soylerseniz sevinirim.tekirdag bugun cok sicak gunes odaya vuruyo oda sickligi 26.
Atesi cikmadan once mi verdiniz ilaci?

Bizim doktor 3. Ay kontrolünde zeytin yağı ver günde 2 cay kaşığı dedi. Ne alaka diye baktım gözünün içine, biz 1 kg altı bebeklere veriyoruz burda dedi. Faydalıdır ver dedi de komşular yok verme falan diyince 2 defadan sonra vermedim.
Ayda 1 kilogramin altinda kilo alan bebeklere mi veriliyormus?

Bahsettiginiz dikenler cikmasi gerek bir sey mi? Yani cikartmayinca ne oluyor, cikartinca ne oluyor? Cocuga ne gibi bir zarari var, cikartmamanin?

Kızlar kafayı yicem. Dün akşam sinirden oturdum ağladım. Bu oğlan benimle dalga geçiyor resmen ya. Sabaha kadar fosur fosur uyudu. Memeyi aramadı bile. Sabah namaza kalktığımda zorla verdim o da 5 dk emdi. Şimdi de uyanmış oyun istiyo. Ama aç değil mi bu çocuk ya. Ne yedi de böyle neşeli. Ne yapayım bilmiyorum. Bi akıl verin. Memeyle oyun oynuyo almıyo ağzına. İki fırt çekip bırakıyo

Bende denemek istiyorum ama korkuyorum bi taraftan da çünkü bende çevremde kimseden duymadım ilk kez burda duyuyorum. bide ilk seferde çıkmazsa sonrasında rahatsız etmez mi diye düşünüyorum.
Asıl içinde kaldığı zaman rahatsızlık veriri bide bu kocakarı uydurması değil Allah böyle bi sistem yaratmış canım anne karnında oluşan onu koruyan tüğleri gibi düşün herşey boşuna yaratılmaz buda böyle Rabbimin bi bildiği vardır mutlaka ki çıkınca rahatlıyorlar bende sizin gibi düşündüm 3.kızımda duyunca ama yağıncada aradaki fark bambaşkaydı resmen bitince kuş gibi olmuştu...

Pekidokunmasak bisi olurmu
Ben aksam esime bahsettim adam sok oldu
Hemen sirtina bakti dedim bu sekilde gorunmuyormus tabi ona sacma geldi
O yokken deniycem ama yanlis bisi yapmaktan korkuyorum
Bu çok basit bir şey yanlış yapmazsın sadece elinle çekip koparma ovalayarak çıkar yumuşat nazik ol yeter ve araştırırsan tıpda var bu

X