2017 Aralık Anneleri

Ellerine sağlık koalacim senin günün annesi seçiyorum darısı başıma diyorum:))
:)) teşekkürler canım amiiin:)) son msjı attıkdan sonra iki küçükle yatak da uyuya kalmışım 6 on kala zile uyandım iki büyük geldi ayy heryerim tutulmuş ne uyudum yaa kızlar halen uyuyor ve gece nöbet var anlaşılan:) bide rüya gördüm ki yaşlı bi kadın yakama yapışmış kızım hamilesin diyordu yollarda salya sümük ağlıyordum ne yapacağım ben diye nasıl korktum....

4 oldu kuzum bu bi daha yapınca bezini de goturum olmaz mi
Canım büyük ihtimalle kaka tahlili istwrler zaten, bebeklerde bebeğin bezinin alt tarafından kaka alıp tahlil yapıyorlar ama önceden yaptığını alırlar mı bilmiyorum yrni yapmış olması lazım ki mikrop falan üremrsin nasıl brklemiş idrar brlli bi süreden sonra mikrop üretiyor oda aynı

Ay çok fenaydı yok yok isteyene versin Rabbim ama layık görürse onada bakarım kız ben manyakmıyım neyim:)) burda agu sesleri konuşuldu rüyama oda girdi en küçüğü dr muayene ediyor kafasından tuttu göz muayenesi galiba o ara saçları bozuluyor(saçı yok bu arada) düzeeelt düzeelttt diye bir ağlıyor kızım tövbe bismillah diyorum hrm o hem tekrar hamile olmam rüyamda beni çok yordu korkuttular beni galiba:))

Hayır olsun diyelim :))

Anladım kuuzm peki yaptığı an goturrsem hastane yakın buraya

Anladım kuuzm peki yaptığı an goturrsem hastane yakın buraya
Olur canım hemen götürmen lazım hiç bekletme sonuçta çişi ile karışıp mikrop üretir bide bezi katlama ikye düz götür ki çişi ile karışmasın

Olur canım hemen götürmen lazım hiç bekletme sonuçta çişi ile karışıp mikrop üretir bide bezi katlama ikye düz götür ki çişi ile karışmasın
Tamam kuzum oyle yapayim hastanede beklemek zor oluyor el kadar bebekle geçen idrar tahlili istedi doktor idrar torbasını zor taktik goturduk

G Gulum80 hasthaneye gidip gaita icin plastik kutu veriyorlar onu alip evde yapinca yarim saat icinde goturmeniz yeterli gelir sanirim bize oyle demislerdi

Kizlar bizim bebekte kabizlik sorunu basladi. 36 saattir kakasini yapmiyor. Sebebi ne olabilir, ne yapmam gerekiyor?

Uyku eğitimi konusunda bilen bilmeyenlere anlatsın
Ben oglumda saat 8 gibi odasina gidiyorduk.önce karnini doyuruyordum sonra yer yataginda biraz oynuyorduk çıngıraklarla onunla konusuyordum.yarim saat.8 buçuk gibi ışığı kapatmadan tavana ışıklı yıldiz yayan müzikli kaplumbagasi vardi onu. Aciyordum müzigini dinliyorduk 10 dakika 8. 40 gibi ısigi kapatip bende yanina yatiyordum.ellerini ovaliyordum hafif. Gözleri kapaniyordu 10 dakikada ama ben 9 buçuga kadar falan yaninda duruyordum.sonra çok hafifce besigine yatiriyordum. Tabi hasta oldugu dönemlerde ve dis cikarma donemlerinde ayni saatte salladigim oluyordu çünkü uyku saati degismesin diye. Emerek uyutmuyordum 4 saat sonra falan acikirdi.bilirdim o uyanmadan uykuda emzirir yatirirdim uyanmazdi o nedenle gece. Gece cis yapmazdi beze halada gece tuvalete kalkmaz bez degistirme olayim.olmazdi o nedenle.ana kız zorlayacak gibi beni alti islaninca durmuyor gecede cis yapiyor beze

Evet bende zeytinyagi ile masaj yaparak çıkarttim hafif masajla karninda cok fazlaydi.cadi otundan mi sirt dikeninden mi bilmiyorum gece 3 bucukta uyudu öglen 1 e kadar 1 kez emdi.kilo alimi iyi oldugu icin emzirmek.icin kaldirmadim

Evet aynen oyle daha.oncede masaj yapardim karnina sirtina hic cıikmazdi.demekki onlar dökülünce gaz bitecek

Buyuk kızimda cis yapmazdi,8 yasinda hala kalkmaz ama bu minik cisi birak her gun ayni saatte kaka yapıyorDevam eder mi ki oyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…