Kuzum gitmedik doktora 4. Bezden sonra sulu kaka geçti acil de hem kan hem idrar hem geita tahlili yapacaklardı bende kannicin gitmek istemedim geceden beri her mama içtikten sonra gazını çıkartırken kaka yapıyor artık düzene binseydi bi isteği da azKuzum evet kutuda veriyorlar ama bunlar minnakya kutuya yapma ihtimalleri düşük olduğundan bu tip durumlarda bezin arka arkaya gelen yerinden alıyorlar ama inşAllah bişeyciği yoktur Allahın izniyle ❤
Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu
Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu[/QUOTE
Canm bekleme hemen götür. Vücudu susuz kalır yoksa insallah biseyi çıkmaz .
Rabbim evinden huzuru eksik etmesin canım sana saglik güc kuvvet versin canım.Ay kuzum çok tatlısın ama bişey diyeyim mi eşim erkek hiç istemedi ben hatta dedim bu değişik olabilir falan diye ama öyle aşırı olsun demedim Rabbim neyi lütfederse canımı veririm dedim hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa onu ver yarabbim diue dua ettim... Eşim dört döndü kız denildiğinde ilk kalp atışını duyduğumuzda tabi cinsiyeti belli değil nasıl ağladı kızımın kalbi nasıl atıyor şükürler olsun dedi bende dur bakalım belki oğlumuzun kalp atışını dinliyoruzdur dediğimde hayır o benim son numaram güzel kızım olacak görürsün kalbim titriyor şuan dedi erkek olsa bu kadar sevinmezdi... Benim herifi bildiğim için bide benim kızlarıma yetebilmem için kapanış olsun artık dimi:)) anam ne çok yazdım destan mübarek :))
Bizi habersiz bırakma insallah iyidir hastalıktan kurtulamadı yazık kuzuya.Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu
Boba wrap sling var 180 küsür benim ki ondan gerçekten hiçbirşey olmadı kaç senedir kullanıyorum ama denemek amaçlı alacaksan eğer neko wrap sling var o 80 küsürlü oda çok güzel ve esnek... Bu sling işi başda sıkıcı gelebilir ama çok keyifli aman daraldım sıktı beni diyebirsin yok bebeğim ağlıyor istemiyor diyebilirsin ama belli bi süre sonra bebek çok seviyor çünkü annenin bağrında uyuyor videolara bak çok basit ve bebeğin bacakları için kalçası için de çok faydalı M şeklini alıyor....Ayrıca Rica ederim canım benim ❤ bülee uyuyor içerde işte :))Ay iyiki varsin neler öğreniyoruz senden bende bakicam bi markasi falan var mi bu sling in
Kuzum benim iyi takip et srn zaten anlarsın farklı bi şey olursa o zaman beklemezsin... Kıyamam sana benKuzum gitmedik doktora 4. Bezden sonra sulu kaka geçti acil de hem kan hem idrar hem geita tahlili yapacaklardı bende kannicin gitmek istemedim geceden beri her mama içtikten sonra gazını çıkartırken kaka yapıyor artık düzene binseydi bi isteği da az
Annem yaa yeni okuyorum inşAllahhhhh güzel haberlerle gel........Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu
Allah razı olsun cümlemizin inşAllah canım benim ❤Rabbim evinden huzuru eksik etmesin canım sana saglik güc kuvvet versin canım.
1 çay kaşığı zeytin yağı vermenizi öneririm.genelde verdikten 4 saat sonra falan yapıyorlar.Kizlar bizim bebekte kabizlik sorunu basladi. 36 saattir kakasini yapmiyor. Sebebi ne olabilir, ne yapmam gerekiyor?
Kız duası var mıCanım oyle bi durum olursa erkek duası var bende nezaman istersen veririm aklında bulunsun
Yaaa bizimki kalp atışını dinledik.cok sevindi.sonra bir gün sabah bana dedi ki kızımız olursa adı elif eylül olsun dedi :) bende hayırdır dedim rüyamda gördüm kızımız oluyordu dedi :) bende hamile kalmadan 1 hafta önce rüyamda erkek bebek dovurdugumu görmüştüm:) 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendigimde erkek içine doğmuştu :) ama eşim sürekli kız kız diyordu.doktorumuz erkek dediğinde sevindi tâbi ama bir şaşırdıAy kuzum çok tatlısın ama bişey diyeyim mi eşim erkek hiç istemedi ben hatta dedim bu değişik olabilir falan diye ama öyle aşırı olsun demedim Rabbim neyi lütfederse canımı veririm dedim hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa onu ver yarabbim diue dua ettim... Eşim dört döndü kız denildiğinde ilk kalp atışını duyduğumuzda tabi cinsiyeti belli değil nasıl ağladı kızımın kalbi nasıl atıyor şükürler olsun dedi bende dur bakalım belki oğlumuzun kalp atışını dinliyoruzdur dediğimde hayır o benim son numaram güzel kızım olacak görürsün kalbim titriyor şuan dedi erkek olsa bu kadar sevinmezdi... Benim herifi bildiğim için bide benim kızlarıma yetebilmem için kapanış olsun artık dimi:)) anam ne çok yazdım destan mübarek :))
Oy masAllah kuzuya fiyati cok onemli degil ama videolara baktim baglamasi zor gozukuyo baya kizimin da sıkılıcagını sanmiyorum bana yapisik geziyo zaten bi alip deniycem bakayim bebek arabasina bi suru para doktum ama kullanmsyi sevmiyorum sling daha iyi olabilirBoba wrap sling var 180 küsür benim ki ondan gerçekten hiçbirşey olmadı kaç senedir kullanıyorum ama denemek amaçlı alacaksan eğer neko wrap sling var o 80 küsürlü oda çok güzel ve esnek... Bu sling işi başda sıkıcı gelebilir ama çok keyifli aman daraldım sıktı beni diyebirsin yok bebeğim ağlıyor istemiyor diyebilirsin ama belli bi süre sonra bebek çok seviyor çünkü annenin bağrında uyuyor videolara bak çok basit ve bebeğin bacakları için kalçası için de çok faydalı M şeklini alıyor....Ayrıca Rica ederim canım benim ❤ bülee uyuyor içerde işte :))
Insallah yoktur canim güzel haberler le gelKizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu