2017 Aralık Anneleri

Kuzum evet kutuda veriyorlar ama bunlar minnakya kutuya yapma ihtimalleri düşük olduğundan bu tip durumlarda bezin arka arkaya gelen yerinden alıyorlar ama inşAllah bişeyciği yoktur Allahın izniyle ❤
Kuzum gitmedik doktora 4. Bezden sonra sulu kaka geçti acil de hem kan hem idrar hem geita tahlili yapacaklardı bende kannicin gitmek istemedim geceden beri her mama içtikten sonra gazını çıkartırken kaka yapıyor artık düzene binseydi bi isteği da az

Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu

Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu

Guzrl haberle gel ınsallah cnm dualarm sennle

Rabbim evinden huzuru eksik etmesin canım sana saglik güc kuvvet versin canım.

Bizi habersiz bırakma insallah iyidir hastalıktan kurtulamadı yazık kuzuya.

G Gulum80 Güzel hbrlerle gel ins.canım.Emme bizim de azaldi.Dönemle ilgili olabilir mi ki?Büyük kızim da yaptigim mamanin yarısini zor icerdi.3.ay 500 gram almıstı sadece.Senin prensesin de narin bi bebek.Bi sekilde buyuyecek.Sen canını sıkma.Allahım saglik versin ins.

Ay iyiki varsin neler öğreniyoruz senden bende bakicam bi markasi falan var mi bu sling in
Boba wrap sling var 180 küsür benim ki ondan gerçekten hiçbirşey olmadı kaç senedir kullanıyorum ama denemek amaçlı alacaksan eğer neko wrap sling var o 80 küsürlü oda çok güzel ve esnek... Bu sling işi başda sıkıcı gelebilir ama çok keyifli aman daraldım sıktı beni diyebirsin yok bebeğim ağlıyor istemiyor diyebilirsin ama belli bi süre sonra bebek çok seviyor çünkü annenin bağrında uyuyor videolara bak çok basit ve bebeğin bacakları için kalçası için de çok faydalı M şeklini alıyor....Ayrıca Rica ederim canım benim ❤ bülee uyuyor içerde işte :))

Eklentiler

• IMG_20180307_093309.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 72
Kuzum benim iyi takip et srn zaten anlarsın farklı bi şey olursa o zaman beklemezsin... Kıyamam sana ben

Annem yaa yeni okuyorum inşAllahhhhh güzel haberlerle gel........

Yaaa bizimki kalp atışını dinledik.cok sevindi.sonra bir gün sabah bana dedi ki kızımız olursa adı elif eylül olsun dedi :) bende hayırdır dedim rüyamda gördüm kızımız oluyordu dedi :) bende hamile kalmadan 1 hafta önce rüyamda erkek bebek dovurdugumu görmüştüm:) 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendigimde erkek içine doğmuştu :) ama eşim sürekli kız kız diyordu.doktorumuz erkek dediğinde sevindi tâbi ama bir şaşırdı bana diyor ki şimdi de birde kizimiz olsun bize kahve yapsın yani sırt kahve yapmadı için istiyor hahaha.saka saka :) izi çocuğuna çok düşkün

G Gulum80 Canım benim şimdi okudun geçmiş olsun bizi haberdar et.benim oğlanda ishal.kakasi da yeşil renk.doktor bize probiyotik verdi onu kullanıyoruz.bazen düzeliyor bazen aynı.

Oy masAllah kuzuya fiyati cok onemli degil ama videolara baktim baglamasi zor gozukuyo baya kizimin da sıkılıcagını sanmiyorum bana yapisik geziyo zaten bi alip deniycem bakayim bebek arabasina bi suru para doktum ama kullanmsyi sevmiyorum sling daha iyi olabilir

Güne hiçte iyi başlamadım. 8 martmış pehhh. Oglani aldığımda uyuyordu, uyandirdım banyosunu yaptırdım. Yemek yaptım falan. Yemeğimi yiyip bulaşığı topladigımda saat 22.00 olmuştu. Sonra bebek uyandı emdi geri uyudu. 23 gibi yatağıma girebildim. Yorgunluktan ölü gibi uyudum. 6 da memeler dolmuştu sagmak icin kalktim oglan uyandı sağamadan onu emzirdim. Sonra süt sağdım. Alelacele kahvaltı yaptım bebek uyuyordu. Kadına teslim ettim geldim. Sevemedim doğru düzgün oğlumu. Yolda da ağladım diye eşim bana kızdı. Bebek irda güzel bakılıyor, kötü yola düştü sanki o.... oldu da ona ağlıyon dedi.Kurban olduğumu fotoğraflarına bakıp seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…