- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Canım bizimde değişiyor hızlıca bitiriyor 5 dk bazen 10 dk... Kilo alımıda iyi di... 2 saatte 1 saatte 3 veya 4 saatte... Keyfine göre ama karnı ağrıyorsa ağlaya ağlaya memede durmak istiyor değişiyor anlıyacağın brn ona bırakıyorumK Koala_anne Canım bebegimin emme suresi kısaldı.5 dk anca.Bazen memeyi agzina almamak icin bas bas bagryr. Artik gunduz de 4-5 saat ac kalabilirler mi?Senin bebeginin emme sıkligi nasıl?1 hafta sonra kontrolumuz var.
sorma tuvalete giderken bile dusuniyrm nasil hemen yapipta cikablrm diye.cok sikintili herseydn sıkılıyo hemen mik mik otmeye basliyo.ayy azcik buyuselerde koysam yurutece gezse evde büyük salacam meraya salar gibi onu :))Benim evde saç yumakları geziyor cano yaa aynı durumdayız
ben ikinci adetimi oldum ama normal adet yani.29 gunde bir oldum dogum kontrl hapina da basladim.sen bi dr a git sık sık olmasi sorun olabilrDogum yapalı 74 gün oldu ve 40 tan sonra 3. Kez relg geliyo galiba bugün yine leke gördüm 34 gunde 3. Kez of doktora gitmeliyim sanırım böyle bisey yaşayan var mı.40 tan 1 hafta sonra oldum sonra 10 gun kadar sonra yine oldum simdi tekrar
En büyük kızım da oldu aynısı aşırı kansız çıktı kan şurubu içti dengelendi biraz zaman alıyor drngelenmesi canım ama geçer merak etme ihmalde etmeK Koala_anne canımım bebeğinin göz altı dudak çevresi mordu.rengi de sapsarı oldu zaten kandırdı kan damlası kullanıyorduk.ama sanırım kansızlığı arttı.doktorubu aradım evet kansizdir test yaptırıp bana yollayın dedi.sabah lan aldırmaya gidicezsenin başına geldi mi hiç böyle bişey
o uzmana selam sole aksam 8 bucuktan 2 ye kadar uyumadi:)) aglamiyoda bakiniyo onun yerine ben agladim:)) sonra 4 te kalkti mama yedi uyudu 8 de kalkti mama yedi ustu degsti yarim saat oynadi yine uyudu :)) hangi bebeilerden bahsediolar oblar bebekse bizimkiler neyValla erkene çekemedim ki bennasıl olacak bilmiyorum.ama 20.30 da uyumalı sabah 7.30 da kalkmalı diyor uzmanlar
Tamam canım.Bakalım kilo alımindan belli olacak.Ins.almıstrCanım bizimde değişiyor hızlıca bitiriyor 5 dk bazen 10 dk... Kilo alımıda iyi di... 2 saatte 1 saatte 3 veya 4 saatte... Keyfine göre ama karnı ağrıyorsa ağlaya ağlaya memede durmak istiyor değişiyor anlıyacağın brn ona bırakıyorum
Benimki genellile enne ve ıkı falan diyordu şimdi başka sesler de yapıyor ama agu değil yani :)Kızlar bebekleriniz agu sesini çıkarıyor mu
Bizimki konuşurken bile inga diye konuşuyor
O agu sesi mutlaka çıkmalı mı?
Bi de bu aralar ağlamalar arttığı için çok konuşmuyor bile üzülüyorum
B brc1011 K Koala_anneminnak @umudunu-kaybetme @Pervane41 @Pinapple
Ve etiketleyemediğim arkadaşlar :)
Ventolin dir o zamn tamam denerim onu da iştahı da gitmiş kızımın ya 2 3 dk dan fazla emmiyorOnu bılmıyorm cnm serum fızyolojık oluypya burna damlatıyosun
Ben bi sorayim doktora canm zaten o yazar gerekeni birazdan doktora goturcemYarenceren Ventolin ilac diye biliyorum.Bunlar serum fizyolojik diye geciyor.Farkli markalari var.
simdiye e kadr burnu hiç tikanmamisti canm dışarda soğuk aldı sanirim koruyamadım yeterince burnu tıkalı iştahı yok sadece hırıltı falan yok henüz başlamaz umarimBizimknin burnu hep.tıkalı canim serum.fizyolojiknve aspiratorle hep temizliyorum sabah aksm
Tmm canım en güzeli.Güzel hbrlerle gel insBen bi sorayim doktora canm zaten o yazar gerekeni birazdan doktora goturcem
Uyku eğitimi konusunda bilen bilmeyenlere anlatsınCarsafa alistirmasaydin keske onu unutmuyorlar hep.istiyorlar daha kücük unuttur sen.çarşafi akli erdikce alısır.zaten 5 6 aydan sonra gaz gecer uyku egitimi verebilirsin gazi olmadigi icin.dis cikarma döneminde de yesil sogan ve soguk havucla uyku düzenini bozmadan atlatmistik ama çarsafi.unutturmassan uyku egitimi vermrn zor olur.cok fena bunlar cok akillilar.aliskanliklarini kolay kolay birakmazlae
INsallah Durur Canim Ama Ben Eskisi Gibi Olamiuorumİyi. Demişsin canım Rabbim hidayet akıl fikir versin ona da inşAllah aklına başına devşirirde adam akıllı yanınızda durur
Bizimde uyku düzenimiz aynı 12 ve civarında uyuyor 4-5 saat kadar uyuduktan sonra 2 saatte bire düşüyor uyanmaları.Buna da şükür büyüdükçe daha erkene çekebiliriz inşallah.Benimki gece uykusuna 12 de geçiyor.uzmanlar geç oldugunu gece uykusuna 20.30 da geçmesini söylüyor ama mümkün değil geçmiyor.gece 4 5 saat ilk uykusu. Genelde şöyle oluyor 12 de uyuyor 4 gibi uyanıyor.emiyor tekrar uyuyor 6.30 7 ye doğru tekrar uyanıyor emiyor uyuyor.8 dr tam uyanıyor.sonra 2 3 saat oyun oynuyoruz tekrar uyuyor...genel olarak böyle.bazen gün içinde hiç uyumuyor o gün gecesi 5 6 saat uyuyor
Canim babasinda zorla olsa alıyor biberonu adam bugün ise gitmedi bunun için alıyor biberonu zorla 75 cc mamanın yarısını bitirmden diliyle ittiriuor biberonuCanım benim kız öyleydi hem meme hem biberon almıyordu. Öncelikle sakin ol onu da sakinleştir sonra gözlerinin içine bak ona bir şeyler anlat ben masal anlatırdım çok güzel de dinler mamayı da içerdi böylelikle. Bir dene isterse.
Sağol canm gittik bile hastanedyzTmm canım en güzeli.Güzel hbrlerle gel ins
Canim benim 50. Gunu başladı 24 gündür devam ediyor kizmdan kendime sira gelmiyor onceligim kizim oldu bide benim kanim sezaryandan sonra 9 a düştü kanamam da devam ediyorum yüzüm hayalet gibi olduDogum yapalı 74 gün oldu ve 40 tan sonra 3. Kez relg geliyo galiba bugün yine leke gördüm 34 gunde 3. Kez of doktora gitmeliyim sanırım böyle bisey yaşayan var mı.40 tan 1 hafta sonra oldum sonra 10 gun kadar sonra yine oldum simdi tekrar
Inşallah başlamaz canim bizimkinin de iştahı yok 2 gündürsimdiye e kadr burnu hiç tikanmamisti canm dışarda soğuk aldı sanirim koruyamadım yeterince burnu tıkalı iştahı yok sadece hırıltı falan yok henüz başlamaz umarim
kuzum çok geçmiş olsun insalah prensesin hiseyi yoktur haberdar etSağol canm gittik bile hastanedyz