2017 Aralık Anneleri

K Koala_anne Canım bebegimin emme suresi kısaldı.5 dk anca.Bazen memeyi agzina almamak icin bas bas bagryr. Artik gunduz de 4-5 saat ac kalabilirler mi?Senin bebeginin emme sıkligi nasıl?1 hafta sonra kontrolumuz var.
Canım bizimde değişiyor hızlıca bitiriyor 5 dk bazen 10 dk... Kilo alımıda iyi di... 2 saatte 1 saatte 3 veya 4 saatte... Keyfine göre ama karnı ağrıyorsa ağlaya ağlaya memede durmak istiyor değişiyor anlıyacağın brn ona bırakıyorum

Benim evde saç yumakları geziyor cano yaa aynı durumdayız
sorma tuvalete giderken bile dusuniyrm nasil hemen yapipta cikablrm diye.cok sikintili herseydn sıkılıyo hemen mik mik otmeye basliyo.ayy azcik buyuselerde koysam yurutece gezse evde büyük salacam meraya salar gibi onu :))

ben ikinci adetimi oldum ama normal adet yani.29 gunde bir oldum dogum kontrl hapina da basladim.sen bi dr a git sık sık olmasi sorun olabilr

En büyük kızım da oldu aynısı aşırı kansız çıktı kan şurubu içti dengelendi biraz zaman alıyor drngelenmesi canım ama geçer merak etme ihmalde etme

Valla erkene çekemedim ki ben nasıl olacak bilmiyorum.ama 20.30 da uyumalı sabah 7.30 da kalkmalı diyor uzmanlar
o uzmana selam sole aksam 8 bucuktan 2 ye kadar uyumadi:)) aglamiyoda bakiniyo onun yerine ben agladim:)) sonra 4 te kalkti mama yedi uyudu 8 de kalkti mama yedi ustu degsti yarim saat oynadi yine uyudu :)) hangi bebeilerden bahsediolar oblar bebekse bizimkiler ney

3 numarayı okula gönder, 1 numara gelsin dershaneye göder, son iki nunarayı yıka, 4 numarayı banyodan sonra sırtıma bağladım evi sildim süpürdüm oda bi güzel uyudu sırtımda gık demedi ama ben açlıkdan öleceğim lokma atamadım ağzıma... Ama işleri bitirdim....

Tamam canım.Bakalım kilo alımindan belli olacak.Ins.almıstr

Bizimknin burnu hep.tıkalı canim serum.fizyolojiknve aspiratorle hep temizliyorum sabah aksm
simdiye e kadr burnu hiç tikanmamisti canm dışarda soğuk aldı sanirim koruyamadım yeterince burnu tıkalı iştahı yok sadece hırıltı falan yok henüz başlamaz umarim

Uyku eğitimi konusunda bilen bilmeyenlere anlatsın

Bizimde uyku düzenimiz aynı 12 ve civarında uyuyor 4-5 saat kadar uyuduktan sonra 2 saatte bire düşüyor uyanmaları.Buna da şükür büyüdükçe daha erkene çekebiliriz inşallah.

Canim babasinda zorla olsa alıyor biberonu adam bugün ise gitmedi bunun için alıyor biberonu zorla 75 cc mamanın yarısını bitirmden diliyle ittiriuor biberonu

Canim benim 50. Gunu başladı 24 gündür devam ediyor kizmdan kendime sira gelmiyor onceligim kizim oldu bide benim kanim sezaryandan sonra 9 a düştü kanamam da devam ediyorum yüzüm hayalet gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…