Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyoldan 20 li aldım test en iyi markayı ben 11 de yapıyordum satıcıya yazdım durumu oda öğlen 2 den sonra yapmamı söyledi saat 3 de yapacam 12 de sıvı alımını kestim 3 e kadar iyi olur mu hiç bilmiyorum testler hakkında ilk defa yapıyorum birde günde 2 kez yapsam yeter mi ki aldığım testler 14 tane kaldıDaha erken olabilir bende aynı durumdayım 8 günü yumurtlama oldu gibi oldu hatta kanama yaşadım yumurtlama kanaması mı acaba dedim hem öğlen hem akşam yapmaya çalış ben öyle yapıcam kaçırmamak için 15 16 güne kadar bence pik olucak canım
23 Kasım benim de bekliyorum valla 2 gündür gece belim ve kasıklarımda batma oluyor ama geceleri artıyor özellikle bel ağrım normalde hiç olmazdı onun harici bir tık yok ama bel ağrısını gebeliğe yormak istemiyorum temizlik yapmıştım belki ondan dedimKızlar 5 gün kaldı regle test yapan var mı bat 22 kasım ve yakın olanlar
Benim de regl sancılarım var regl olacağımı düşünüyorum geçen aylardan farklı bir durum yok bende maalesef23 Kasım benim de bekliyorum valla 2 gündür gece belim ve kasıklarımda batma oluyor ama geceleri artıyor özellikle bel ağrım normalde hiç olmazdı onun harici bir tık yok ama bel ağrısını gebeliğe yormak istemiyorum temizlik yapmıştım belki ondan dedim
Ben 30lu aldım bende 2 buçuk 3 cıvarı yapıyorum 1 saat sıvı alımını keserek daha fazla dayanmıyorum sıvı alımına çünkü kahve tiryakisiyimTrendyoldan 20 li aldım test en iyi markayı ben 11 de yapıyordum satıcıya yazdım durumu oda öğlen 2 den sonra yapmamı söyledi saat 3 de yapacam 12 de sıvı alımını kestim 3 e kadar iyi olur mu hiç bilmiyorum testler hakkında ilk defa yapıyorum birde günde 2 kez yapsam yeter mi ki aldığım testler 14 tane kaldı
Laboquick bu markayı aldım 30 lusu varmış dikkat etmedim hiç bende 30 lu aldim sanıyordum 20 li gelmiş senin markası nedir neyse ben günlük 1 kez yapayım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBen 30lu aldım bende 2 buçuk 3 cıvarı yapıyorum 1 saat sıvı alımını keserek daha fazla dayanmıyorum sıvı alımına çünkü kahve tiryakisiyim
Bende öyleyim regl hissediyorum çünkü bu ay çok kafaya taktımBenim de regl sancılarım var regl olacağımı düşünüyorum geçen aylardan farklı bir durum yok bende maalesef
23 Kasım yapmadım test zor duruyorumKızlar 5 gün kaldı regle test yapan var mı bat 22 kasım ve yakın olanlar
İnnovata benim canım strip test ben memnunum bu markadan hayırlısı olsun bugün yaptın mı ?Laboquick bu markayı aldım 30 lusu varmış dikkat etmedim hiç bende 30 lu aldim sanıyordum 20 li gelmiş senin markası nedir neyse ben günlük 1 kez yapayım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Az önce yaptım ekleyin bak bi bu sefer biraz belli sanki demi ben konu açmıştım oradakiler 11 de yaptığım bı bakar mısın sana zahmet gelişme varmıİnnovata benim canım strip test ben memnunum bu markadan hayırlısı olsun bugün yaptın mı ?