Ellerine sağlık koalacim senin günün annesi seçiyorum darısı başıma diyorum:))3 numarayı okula gönder, 1 numara gelsin dershaneye göder, son iki nunarayı yıka, 4 numarayı banyodan sonra sırtıma bağladım evi sildim süpürdüm oda bi güzel uyudu sırtımda gık demedi ama ben açlıkdan öleceğim lokma atamadım ağzıma... Ama işleri bitirdim....
Benimde öyleDogum yapalı 74 gün oldu ve 40 tan sonra 3. Kez relg geliyo galiba bugün yine leke gördüm 34 gunde 3. Kez of doktora gitmeliyim sanırım böyle bisey yaşayan var mı.40 tan 1 hafta sonra oldum sonra 10 gun kadar sonra yine oldum simdi tekrar
3 ay 6 gunluguz. Bende olmadim.Ben hala regl olmadim cocuk 3 aylık olacak 18 inde.
Bizde 19unda 3 aylık olucaz. bende hala regl olmadım ne zamana kadar sürer bu acaba?Ben hala regl olmadim cocuk 3 aylık olacak 18 inde.
Geldik canm çok şükür pek biseyi yok cok sukur hafiften burnu tıkalı sadece ilaca gerek bile yok dedi tabi ben yinede istedim soğuk algınlığı için . hatta doktor gülerek annesi çok nazlı büyütme yorar seni dedi ama ne yapım evlat sevilmezmi:).kuzum çok geçmiş olsun insalah prensesin hiseyi yoktur haberdar et
6 aya kadar normalmişBizde 19unda 3 aylık olucaz. bende hala regl olmadım ne zamana kadar sürer bu acaba?
Gözun aydin canım.Ilaci gerekli gormediyse verme bence.Dengelerini bozuorGeldik canm çok şükür pek biseyi yok cok sukur hafiften burnu tıkalı sadece ilaca gerek bile yok dedi tabi ben yinede istedim soğuk algınlığı için . hatta doktor gülerek annesi çok nazlı büyütme yorar seni dedi ama ne yapım evlat sevilmezmi:).
Sagol kuzm vermicem zaten Öyle aldırdım evde bulunsun canm.her ihtimale karşı.Gözun aydin canım.Ilaci gerekli gormediyse verme bence.Dengelerini bozuor
Gözün aydın canim bisey olmadığına çok sevindim ilacı gerek duymadiysa verme canim boşuna ilaç kullanmsin prensesGeldik canm çok şükür pek biseyi yok cok sukur hafiften burnu tıkalı sadece ilaca gerek bile yok dedi tabi ben yinede istedim soğuk algınlığı için . hatta doktor gülerek annesi çok nazlı büyütme yorar seni dedi ama ne yapım evlat sevilmezmi:).
Sagol canm benm yok vermicem zaten senin elacik ne alemde daha iyi oldumu hala almiyormu biberonuGözün aydın canim bisey olmadığına çok sevindim ilacı gerek duymadiysa verme canim boşuna ilaç kullanmsin prenses
Yalnız değilsinBen hala regl olmadim cocuk 3 aylık olacak 18 inde.
Benden hiç almıyor canim biberonu babası ise gitmedi onun için 75 cc mamanın yarısını zorla içiyor bide sulu kaka yapıyor her beslenmeden hemen sonra ishal mi degil mi anlayamıyorum daSagol canm benm yok vermicem zaten senin elacik ne alemde daha iyi oldumu hala almiyormu biberonu
Haklısın annem ama keşke elden başka şeyler gelse.....INsallah Durur Canim Ama Ben Eskisi Gibi Olamiuorum
Kuzum bi hastaneye götürde bi tahlil yapsınlar.....K Koala_anne kizimin kakasi su gibi ve puturlu sanki anne sutu alan bebekler gibi bugün 3 kere yaptı iştah da yok ishal olabilir mi
Keşke kuzumHaklısın annem ama keşke elden başka şeyler gelse.....