2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hiç boş gebelik yaşayıp kürtaj olan var mı benim bir ay oldu adet oldum adetten sonra deneyeceğiz ama bir ay daha beklesem mi tecrübeleriniz neler?

Amin cunlemizin canım bu ay 7 Kasım'da oldum işte 9 unda bittim 3 gün yoğun geldi
10 ile 11 inde günlük iki damla leke geldi ya gelmedi diyim senin
7 kasımda oldum bende 4 gün sürdü bitti benimde hemen aralığın 6 sında olmam gerekiyor. Benimde 2 aydır regl günlerim azaldı normalde 7 gün sürerdi 4 e düştü

Normalde bugün yrn adet olmam gerekiyor aslında ama yumurtlama günümün üzerinden 10gün geçti adet olsam bile tahmini 4/5 günü bulur diye düşünüyorum bugünse ilk idrar ilen test yaptım negatif çıktı (erken gebelik testi değildi) sen ne yaptın Eldorin Eldorin senle yumurtlama günümüz aynı idi
Benim yumurtlama testi ile beraber biraz kaydı bir kaç günüm daha var beklenen adete. Hiç belirti vs arayanadim bile bilmiyorum o yüzden var mı yok mu? Yarın ovulasyondan sonra 10. gün. Bir yandan test yapayım diyorum bir yandan de bekle adeti doyirum 🙈 ama yapmayacağım herhalde şimdilik. Adeti bekleyeceğim 22/24 arası olmam lazım 🥰
C çizgisine cok yakın bişe çıktı.
Bikaçgüne denerim tekrar
Sol kasıkta özellikle batmalarm var ya

Sende varmı belirti vs benm şafak 7-8 öyle bişe
Belirti hiç arayanadim bu ay kuzum ya iyi de oldu 🙈 yarın ovulasyon sonrası 10. Gün. Test almadim adet bekleyeceğim bakalım 🥰
Merhaba canım benim bat 17 kasım ama testim bu sekilde henüz kan vermedim
Ay canım pozitif 🤩 hemen artı koydum yanına kan testi verince de ses et bize ❤️
Eldorin Eldorin Benim SAT 31 Ekim, BAT 1 Aralık. 5,5 yıllık evliyim ilk kez korunmayı bıraktım. Bakalım olacak mı ilk denemede :)
Hoş geldin canım ekledim seni de. İlk sefer tutmasa bile her ay yeni bir şans umarım kısa sürede alırsın güzel haberi ❤️
Regl oldum sat 17 kasım artık günlerim çok değişti tahmini 15 Aralık
Eldorin Eldorin
Teşekkürler kuzum güncelledim listeyi ❤️

X