2017 Aralık Anneleri

3 numarayı okula gönder, 1 numara gelsin dershaneye göder, son iki nunarayı yıka, 4 numarayı banyodan sonra sırtıma bağladım evi sildim süpürdüm oda bi güzel uyudu sırtımda gık demedi ama ben açlıkdan öleceğim lokma atamadım ağzıma... Ama işleri bitirdim....
Nasil bagliyorsun sirtina canim
Evet sadece anne sutu. Hic boyle olmuyordu.
Bizimde oyleydi bi ara iki gun yapmadi dr sormustum sadece anne sutu aldigi icin 4 5 gune kadar normalmis ama bebis cok huzursuz oluyor

Ay çok fenaydı yok yok isteyene versin Rabbim ama layık görürse onada bakarım kız ben manyakmıyım neyim:)) burda agu sesleri konuşuldu rüyama oda girdi en küçüğü dr muayene ediyor kafasından tuttu göz muayenesi galiba o ara saçları bozuluyor(saçı yok bu arada) düzeeelt düzeelttt diye bir ağlıyor kızım tövbe bismillah diyorum hrm o hem tekrar hamile olmam rüyamda beni çok yordu korkuttular beni galiba:))
Canım oyle bi durum olursa erkek duası var bende nezaman istersen veririm aklında bulunsun :KK66:

Baldan anne imis instegramdaki uyku düzenini öneren.

Allaha şükür daha yapmadi canim insallah yapmaz da kutu ya nasil koyacaz ki canim
Heryerde aynimidir bilmiyorumda uzun ince bir plastik kutu yaninda minik kasik gbi birsey vardi bezini ters cevirip bagladik yaptiktan sonra ordan alip plastik kutuya koyduk. Hatta biz ilk verdigimizde kopuklu gibiydi kakasi biraz koyduk yeter dediler sonra aradilar yetmemis gibip birdaha verdik. Sende baya doldur ki birdaha ugrasma

Buyuk kızimda cis yapmazdi,8 yasinda hala kalkmaz ama bu minik cisi birak her gun ayni saatte kaka yapıyor:KK57:Devam eder mi ki oyle?

Ay bilmiyorum ki çok nazlı bu kız.azcık çis yapsa değistir der gibi bağırıyor. Oğlum kızımın bu aylarindayken sünnet olmustu gaz sünnet acısı yinede ağlamazdı kızım gibi değildi.gaz yokken çok.mutlu bir bebek uykuci bir bebek gaz varken hic sorma yaygara :)) . Aktarda cadı otu peri yavsani bulabilirsen sabah aksam ic birer cay bardagi. Çok rahatlatti beni.kuş gibi.hafifim .kızımada sütten geciyor sanirim da biraz rahatladi.

Heryerde aynimidir bilmiyorumda uzun ince bir plastik kutu yaninda minik kasik gbi birsey vardi bezini ters cevirip bagladik yaptiktan sonra ordan alip plastik kutuya koyduk. Hatta biz ilk verdigimizde kopuklu gibiydi kakasi biraz koyduk yeter dediler sonra aradilar yetmemis gibip birdaha verdik. Sende baya doldur ki birdaha ugrasma
Tmm canim daha bekliyorum yapmadi

Benden hiç almıyor canim biberonu babası ise gitmedi onun için 75 cc mamanın yarısını zorla içiyor bide sulu kaka yapıyor her beslenmeden hemen sonra ishal mi degil mi anlayamıyorum da
Kuzum biraz geç cevp verdim kusura bakma anca girebildim günde 5 den fazla kaka yapıyorsa ishal olur diyor doktorlar.usutmus olabilir ayaklarını iyi koru canm ama içine sinmeyen bi durum varsa doktora götür bi tahlil yapsınlar.

Kizlar bizim bebekte kabizlik sorunu basladi. 36 saattir kakasini yapmiyor. Sebebi ne olabilir, ne yapmam gerekiyor?
Canım senin 36 saat olmuş bizim bugün 7. Gündü artık müdahale ettim iki bez dolusu yaptı kabız falanda değil normal yaptı artık dayanamadım.... Normal endişelenme

Ben oglumda saat 8 gibi odasina gidiyorduk.önce karnini doyuruyordum sonra yer yataginda biraz oynuyorduk çıngıraklarla onunla konusuyordum.yarim saat.8 buçuk gibi ışığı kapatmadan tavana ışıklı yıldiz yayan müzikli kaplumbagasi vardi onu. Aciyordum müzigini dinliyorduk 10 dakika 8. 40 gibi ısigi kapatip bende yanina yatiyordum.ellerini ovaliyordum hafif. Gözleri kapaniyordu 10 dakikada ama ben 9 buçuga kadar falan yaninda duruyordum.sonra çok hafifce besigine yatiriyordum. Tabi hasta oldugu dönemlerde ve dis cikarma donemlerinde ayni saatte salladigim oluyordu çünkü uyku saati degismesin diye. Emerek uyutmuyordum 4 saat sonra falan acikirdi.bilirdim o uyanmadan uykuda emzirir yatirirdim uyanmazdi o nedenle gece. Gece cis yapmazdi beze halada gece tuvalete kalkmaz bez degistirme olayim.olmazdi o nedenle.ana kız zorlayacak gibi beni alti islaninca durmuyor gecede cis yapiyor beze
Benim kız o ışıklı kaplumbağayı açınca dudağını büzüp ağlamaya başlıyor feryat figan ödü kopuyor ondan:))

Evet bende zeytinyagi ile masaj yaparak çıkarttim hafif masajla karninda cok fazlaydi.cadi otundan mi sirt dikeninden mi bilmiyorum gece 3 bucukta uyudu öglen 1 e kadar 1 kez emdi.kilo alimi iyi oldugu icin emzirmek.icin kaldirmadim
Aslında o sırt dikeni ileriki yaşantısı içinde çıkartılmalıymış, ne eklem ağrısı sırt ağrısı ve bağırsak sistemi sorunu yaşamazmış onun içinde çok faydalı... Her ikisindende rahatlamıştır çünkü cadı otu da çok şifalı

Nasil bagliyorsun sirtina canim

Bizimde oyleydi bi ara iki gun yapmadi dr sormustum sadece anne sutu aldigi icin 4 5 gune kadar normalmis ama bebis cok huzursuz oluyor
Canım YouTube den videolarını izleye izleye öğrenmiştim 3. Kızımda... Belli bi süre sonra el alışkanlığı oluyor gözün kapalı yapıyorsun bunda da 3.den kalma el pratikliği hamile kalmadan önce 3. Kızımı dışarda halen bağlardım sırtıma çok pratik eller boşda markete falan öyle giderdik hem anne ile temas bitmiyor çok keyifli bişey bu sling

Canım oyle bi durum olursa erkek duası var bende nezaman istersen veririm aklında bulunsun :KK66:
Ay kuzum çok tatlısın ama bişey diyeyim mi eşim erkek hiç istemedi ben hatta dedim bu değişik olabilir falan diye ama öyle aşırı olsun demedim Rabbim neyi lütfederse canımı veririm dedim hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa onu ver yarabbim diue dua ettim... Eşim dört döndü kız denildiğinde ilk kalp atışını duyduğumuzda tabi cinsiyeti belli değil nasıl ağladı kızımın kalbi nasıl atıyor şükürler olsun dedi bende dur bakalım belki oğlumuzun kalp atışını dinliyoruzdur dediğimde hayır o benim son numaram güzel kızım olacak görürsün kalbim titriyor şuan dedi erkek olsa bu kadar sevinmezdi... Benim herifi bildiğim için bide benim kızlarıma yetebilmem için kapanış olsun artık dimi:)) anam ne çok yazdım destan mübarek :))

Tmm canim daha bekliyorum yapmadi
Kuzum evet kutuda veriyorlar ama bunlar minnakya kutuya yapma ihtimalleri düşük olduğundan bu tip durumlarda bezin arka arkaya gelen yerinden alıyorlar ama inşAllah bişeyciği yoktur Allahın izniyle ❤

Canım YouTube den videolarını izleye izleye öğrenmiştim 3. Kızımda... Belli bi süre sonra el alışkanlığı oluyor gözün kapalı yapıyorsun bunda da 3.den kalma el pratikliği hamile kalmadan önce 3. Kızımı dışarda halen bağlardım sırtıma çok pratik eller boşda markete falan öyle giderdik hem anne ile temas bitmiyor çok keyifli bişey bu sling
Ay iyiki varsin neler öğreniyoruz senden bende bakicam bi markasi falan var mi bu sling in

X