2017 Aralık Anneleri

3 numarayı okula gönder, 1 numara gelsin dershaneye göder, son iki nunarayı yıka, 4 numarayı banyodan sonra sırtıma bağladım evi sildim süpürdüm oda bi güzel uyudu sırtımda gık demedi ama ben açlıkdan öleceğim lokma atamadım ağzıma... Ama işleri bitirdim....
Ellerine sağlık koalacim senin günün annesi seçiyorum darısı başıma diyorum:))

Dogum yapalı 74 gün oldu ve 40 tan sonra 3. Kez relg geliyo galiba bugün yine leke gördüm 34 gunde 3. Kez of doktora gitmeliyim sanırım böyle bisey yaşayan var mı.40 tan 1 hafta sonra oldum sonra 10 gun kadar sonra yine oldum simdi tekrar :KK43:
Benimde öyle
Kontrole de gidemedim
Ara ara lekelenmeler hep devam etti
Haftaya falan giderim artık

Süt azalınca regli oluyorum ben. Rejim yaparsam azalir diye surekli yiyorum isin kötü tarafı doguma gittigim kilodayim.

Uyku düzeni icin integramda bal anne varmis kasim annelerinden gordum baya faydali bilgiler veriyomus isteyen takip edebilir.

kuzum çok geçmiş olsun insalah prensesin hiseyi yoktur haberdar et
Geldik canm çok şükür pek biseyi yok cok sukur hafiften burnu tıkalı sadece ilaca gerek bile yok dedi tabi ben yinede istedim soğuk algınlığı için . hatta doktor gülerek annesi çok nazlı büyütme yorar seni dedi ama ne yapım evlat sevilmezmi:).

Geldik canm çok şükür pek biseyi yok cok sukur hafiften burnu tıkalı sadece ilaca gerek bile yok dedi tabi ben yinede istedim soğuk algınlığı için . hatta doktor gülerek annesi çok nazlı büyütme yorar seni dedi ama ne yapım evlat sevilmezmi:).
Gözun aydin canım.Ilaci gerekli gormediyse verme bence.Dengelerini bozuor

Gözün aydın canim bisey olmadığına çok sevindim ilacı gerek duymadiysa verme canim boşuna ilaç kullanmsin prenses

Gözün aydın canim bisey olmadığına çok sevindim ilacı gerek duymadiysa verme canim boşuna ilaç kullanmsin prenses
Sagol canm benm yok vermicem zaten senin elacik ne alemde daha iyi oldumu hala almiyormu biberonu

Sagol canm benm yok vermicem zaten senin elacik ne alemde daha iyi oldumu hala almiyormu biberonu
Benden hiç almıyor canim biberonu babası ise gitmedi onun için 75 cc mamanın yarısını zorla içiyor bide sulu kaka yapıyor her beslenmeden hemen sonra ishal mi degil mi anlayamıyorum da

Bizde 70 günlük olduk,regl yok. 2 ay olunca gelirsin demişti doktorum ama gidemedim henüz. Normaldir herhalde :işsiz:

X