2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

@aktuyybss @sekerlkz @aylemakk A anyone1ri @irem142 @busee cemre @canancetin @pamuk3419 @sey06 @elizan04

Haftalık kontroooool 🥳

Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ❤️ ya da eğer adet olduysaniz sat bat yazın.
Bu ayda olmadı benim regl oldum:) bitti gibi suan zatwn tekrar basliycaz , ovulasyon testi aldim onun için bir gebenin günlüğünden

Merhaba, sat: 22 ekim pcosluyum adetim çok düzensiz ama tahmini bat 25 kasım. Bügün test yaptım negatif ama 4 kasımdan beri göğüsüm çok hassas ve şiş böyle hiç olmamıştım en fazla 1 hafta önce reglimden başlardı hassaslık benide listeye eklermisiniz

Ay düşük zamanlarımız da aynıymış peş peşe güzel haberler verelim ben hiç ovuda kullanmıyorum öylede stresli oluyor🥰
Yaaaa öyle mi? İnşallah olur bu ay ya olmazsa da Allah Kerim diyelim ❤️
Erken öğrenmek anlamında birşey kazandırmaz bana ozaman dmi. Erken gebelik testi daha mantıklı?
Yok canım erken gebelik al yapacaksan ama bence bekle biraz daha. ❤️
Bu ayda olmadı benim regl oldum:) bitti gibi suan zatwn tekrar basliycaz , ovulasyon testi aldim onun için bir gebenin günlüğünden
Canım benim inşallah ovülasyon testi ile olur ❤️ sat bat yazabilir misin listeyi güncellemek için ❤️
Merhaba, sat: 22 ekim pcosluyum adetim çok düzensiz ama tahmini bat 25 kasım. Bügün test yaptım negatif ama 4 kasımdan beri göğüsüm çok hassas ve şiş böyle hiç olmamıştım en fazla 1 hafta önce reglimden başlardı hassaslık benide listeye eklermisiniz
Hoş geldin canım. İnşallah gebelik belirtisidir bunlar ❤️

13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gören var mı kızlar ya da yakın tarihlerde . Daha test yapmama 10 gün var merak ediyorum çoook

Amin cunlemizin canım bu ay 7 Kasım'da oldum işte 9 unda bittim 3 gün yoğun geldi
10 ile 11 inde günlük iki damla leke geldi ya gelmedi diyim senin
Bak canım az önce bir daha yaptım ben sabah farklı akşam farklı oldu sanırım pik görürüm yarın yada öbür gün baya koyulaştı

Eklentiler

• IMG_0415.jpeg
    IMG_0415.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 0
X