- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
Selam canım, benimde 2-3 hafta önce kahverengi lekelenmem oldu ve progestan ve istirahat ediyorum o günden bu yana..Ama pembe ve kırmızı lekelenme herzaman daha tehlikeli olarak değerlendiriliyor..O yüzden nolur çok dikkatli ol ve hiçbir iş yapmadan full dinlen..Sen ve yavrun Allaha emanet olun canım..Selam kizlar, bugun ilk defa gun boyu midem bulandi ve 3 kere kustum. Biraz pembe akintim oldu ve dusukmu yapiyorum diye korkup hemen doktora gittim. Ultrasonda kanama gibu bisey gozukmedi. bebegin kalbi cok hafif atmaya baslamis. Ama her ihtimale karsi rapor verdi evde yatmam icin. Sizdede boyle bi akinti oldumu
ben bennnaranızda ankarada oturan varmı
hiç sorma walla bende de öyle uyku halleri başladı akşam evde baygınlık geçiriyorum, Allahtan bulantım yok hiç ama müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve ders çalışmam gerek, akşamları çalışamıyorumZaman hıc gecmıyor nasıl olurda daha 32 hafta gecırırız kızlar?
Calısanlar ozellıkle ıclerınızı fenalık basmıyor mu, resmen araba tutuyor benı, ustelık sıcak hava eve gıdınce baygınlık gecırmek uzere oluyorum, banyo oluyorum hemencık aksam 8 gıbı uyuyorum
Belki yerleşme kanaması dır canım kaç hafta kaç gunluksün
Selam canım, benimde 2-3 hafta önce kahverengi lekelenmem oldu ve progestan ve istirahat ediyorum o günden bu yana..Ama pembe ve kırmızı lekelenme herzaman daha tehlikeli olarak değerlendiriliyor..O yüzden nolur çok dikkatli ol ve hiçbir iş yapmadan full dinlen..Sen ve yavrun Allaha emanet olun canım..
Canım ben yolk sacı gördükten dört gün sonra kalp atışını duydum ama bebeğim haftasına göre bir hafta küçük yarın gene kontrolüm var. Sen ne zaman gördünKızlar size birşey soracağım yolk sac göründükten sonra boş gebelik olurmu? yada yolk sac tan nekadar sonra bebek görünür tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem konu önemlidir
Altı artı üçte gördüm yolk sacıKızlar size birşey soracağım yolk sac göründükten sonra boş gebelik olurmu? yada yolk sac tan nekadar sonra bebek görünür tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem konu önemlidir
Canım benim sabahları iştahım açık baya ama akşam yemeğine gelince tiksiniyorum. Kaç gündür ne yediysem hepsinden tiksindim bir daha onları yiyebilecegimi sanmıyorum:)) en kötüsü de ben balıktan tiksindim yaa ama balık yemem gerekiyor napicam ben. Hep domates salata yiyesim var :))Kızlar ara sıra midem bulanıyor ama kendimi yemek yemektende alı koyamıyorum çok acıkıyorum iştahı açılan varmı nasıl çözüm buldunuzböyle giderse
canım yolk sac bugün göründü 5+3ama henüz embrio yani bebek görünmüyor sendede böylemi oldu?Canım ben yolk sacı gördükten dört gün sonra kalp atışını duydum ama bebeğim haftasına göre bir hafta küçük yarın gene kontrolüm var. Sen ne zaman gördün
Ben altı artı üçe kadR hiç kontrole gitmedim canım o günde sadece yolk sacı gördük.canım yolk sac bugün göründü 5+3ama henüz embrio yani bebek görünmüyor sendede böylemi oldu?
caanım peki yolk sac varsa boş gebelik değildir değilmi? insanın içinde endişe oluyorBen altı artı üçe kadR hiç kontrole gitmedim canım o günde sadece yolk sacı gördük.
Canım benim sabahları iştahım açık baya ama akşam yemeğine gelince tiksiniyorum. Kaç gündür ne yediysem hepsinden tiksindim bir daha onları yiyebilecegimi sanmıyorum:)) en kötüsü de ben balıktan tiksindim yaa ama balık yemem gerekiyor napicam ben. Hep domates salata yiyesim var :))
Canım ben yolk sacı gördükten dört gün sonra kalp atışını duydum ama bebeğim haftasına göre bir hafta küçük yarın gene kontrolüm var. Sen ne zaman gördün
Tahlillerinde kansızlık cikaniniz oldu mu? Dr ilac verdi mi? Bana bu ay verecegini soyledi ama kendimi cok halsiz hissediyorum.