Canim baktirdin mi kalp atislarina ne yaptin?İnşallah canım 1 buçukta çıkıcam gidene kadar 2 buçuk olur herhalde. Hayırlısıyla duyarız inşallah kalp atışlarını:))
Yoldayım canım az kaldı hastaneye.Canim baktirdin mi kalp atislarina ne yaptin?
Benim tek sıkıntım iştahsızlık hiç bir şey yemek gelmiyor meyve dışında hele tatlı aman AllahBenim cok bulantim var ama iki gündür mide bulantim degisik bir hal aldi sanki agzimda kötü bir tat var gibi surekli yesem de midem kaziniyor gibi anlatilmaz yasanir :)
Ama bir de calisiyor olsaydim kesin isi birakirdim mumkun degil bu duurmda calismak.
Canım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))S Sariucurtma canım gözüktün mü doktora
Canım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))
Hadi gözün aydın canim darısı bana inşallahCanım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))
Gözünaydın canım benim..Bugün senin güzel haberinle mutlu olduk..İnşallah yarın bende size aynı güzel haberlerle gelirim:)Canım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))
Teşekkürler canım. Hayırlısıyla sen de bebeğini görüp kalp atışlarını duyarsın inşallah. Kontrolün ne zamanHadi gözün aydın canim darısı bana inşallah
Yarın için dualarımız seninle canım. Insallah mutlu haberlerle geleceksin Allahın izniyle. :))Gözünaydın canım benim..Bugün senin güzel haberinle mutlu olduk..İnşallah yarın bende size aynı güzel haberlerle gelirim:)
Allah yardimcin olsun canım ilk gebeligimde oyleydi inşallah cok uzun sürmezağızdaki kötü tat ilk günden beri devam edıyor bende acımsı bışı
10.haftaya gırdım hala var maalessef
Doktor 10 mayısta çağırdı ama eşimle gitmek için 13ünde gidicem yani cok var daha sabırsızlıkla bekliyorum canımTeşekkürler canım. Hayırlısıyla sen de bebeğini görüp kalp atışlarını duyarsın inşallah. Kontrolün ne zaman
13 mayısta gidicem ben de inşallah bebislerimizi görürüz kalp atışlarını duyariz canımMeraba anneler nasılsnz.. yeni gelenler hayslıs Olsn hoşgeldinz inşşh sağlıka kucaklarız bebişleirmzi... sayfa dolmuş taşmış maşlh,, bulantı ben de sabahları aç olduğum da oluyr yiyrm kesiliyor ama gün için de çok acıkıyrm,, herkesin bünyesi çok farklı kasık ağrısı hiç hissetmedim nerdeyse iki gündür kasık ağrım var hayrlısı..ben 5 haftalık karından kese gördüm 2 hafta sonra Kalp atışı için gitmeyi düşünüyrdm ama sanırım daha erkn gidecm hayslıs ile görmek nasip olsun tüm bekleyenlere..
Ben de tekrar 15 gün sonra gidicem daha şimdiden bir sonraki randevuyu bekliyorum :))Doktor 10 mayısta çağırdı ama eşimle gitmek için 13ünde gidicem yani cok var daha sabırsızlıkla bekliyorum canım
Belki yerleşme kanaması dır canım kaç hafta kaç gunluksünSelam kizlar, bugun ilk defa gun boyu midem bulandi ve 3 kere kustum. Biraz pembe akintim oldu ve dusukmu yapiyorum diye korkup hemen doktora gittim. Ultrasonda kanama gibu bisey gozukmedi. bebegin kalbi cok hafif atmaya baslamis. Ama her ihtimale karsi rapor verdi evde yatmam icin. Sizdede boyle bi akinti oldumu