2017 Aralık Anneleri

Bende aynıydım :) şimdi kızımla koşturmaca , işe git gel derken vakit nası geçio anlamıorum :) inşallahh canım

Kızlar size birşey soracağım yolk sac göründükten sonra boş gebelik olurmu? yada yolk sac tan nekadar sonra bebek görünür tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem konu önemlidir
Canim yolksack görünürse kese dolu demek oluyor içinde bebek oluşuyor demek oluyor

Evet onu ben de fark ettim canm yediklerimden oluyor ama bisey yemesemde hafif olsa bile o tat var ve tatli bisey hic yiyemiyorum ki tadini bastirsin
Sen ayni beni anlatiyorsun canm Agzimda kotu bir tat ve ne kadar yesemde sanki hic yememisim gibi aclik hissi. Ilk gebeligimde de boyleydim 3.aya kadar gecmemisti geceleri kalkip yemek yerdi . Bu mide kazintisi degisik bi his. Ben ilk gebeligimdw 37 ye kadar calismistim ama simdi kizimla evdeyim pesinde geziyorum yine zor ama en azindan evdeyim

Bugün bebegimin kalp atislarini duydummm cok mutlu oldum. Ama troidim yuksek cikti normalde 2,5 olmasi gerekiyormus hamilelikte. Benim 4,1 cikti kizlar ilac tedavisi gorucem var mi bu durumu yasayan?
Bende yaşıyorum aynı durumu canım..Gebelik hormonu otomatik troid hormonunuda yükseltebiliyor..Hemen ilaca başlatıyorlar düzene giriyor..Ayda birde gidişatını tahlil yaptırarak takip etmek gerekiyor canım, bilgin olsun..

caanım peki yolk sac varsa boş gebelik değildir değilmi? insanın içinde endişe oluyor
Canım yolk sac bebeğin oluşacağının göstergesi içini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek
Benimde ultrasonda kese içinde küçük bir yuvarlak şeklinde yolk sac canım . Benim drumda artık kalp atışını bekleyeceğiz bir şey diyemem demişti duyduk şükür sende duyacaksın inşallah ben altı artı altıda duydum kalp atışını

Merhabalar Arkadaşlar, nasipse bende aralık annesi olacagım ya da 01.01.2018 verdi doktor ben şokbende kalp atışları için cok heyecanlıyım haftaya gideceğim ve vakit geçmiyor 5+3teyim bende..meraklıyım....

Valla bunu bir tek ben yasiyorum saniyorum ben de :) mide kazintisi insani rahatsiz eder mi beni ediyor. Sanki agritiyor da midemi. Anlatamiyorum nasil bir sey oldugunu keske midemin dili olsa da konussa
Gülüyorum ama yasarken tabi hic komik olmuyor

Merhabalar Arkadaşlar, nasipse bende aralık annesi olacagım ya da 01.01.2018 verdi doktor ben şokbende kalp atışları için cok heyecanlıyım haftaya gideceğim ve vakit geçmiyor 5+3teyim bende..meraklıyım....

Hayırlı olsun bebeğin canım. Benim de aynen o şekilde aralık sonu ocak başı bir tarih dedi dr bana :) bende 5+3

Beni cok rahatsız ediyo eksiklik. Bi sekilde halletmem lazim. Yemek de secmem ama oldum olası hep eksikler.
Kırmızı et kansizliga birebir. Bir de pekmez insani dinç tutuyor. Bebege de iyi gelir tabi ki. Yemeklerden sonra iki kasik icerdim ben bana cok iyi gelirdi tavsiye ederim

Canim yolksack görünürse kese dolu demek oluyor içinde bebek oluşuyor demek oluyor
ayy canım yazdığın şeye okadar mutlu oldum ki anlatamam , inşallah öyledir canım çünkü nette araştırıyorum bu konuda doğru düzgün hiç net birşey yazılmamış, zaten bende ilk defa duyuyorum bı terimi. bugün ki doktor da okadar hudubet bir kadındıki anlatamam bana hiçbir açıklama yapmadı.

Benim ilk hamileliğim böyle geçmişti zor Allah sabır kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende de yine aynısı olacak korkusu var

İnşallah olmaz çünkü gerçekten çok zor Her an bişe olacak korkusuyla yasamak rabbim hayırlısını versin kistim kaybolmus buna çok sevindim ama ağrılarım var edet olacakmış gibi bu beni çok sinir ediyo çünkü her agrım başladıkça arkasında lekelenmem oluyo rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin evlatlarımızı bize bagıslAsın

Canim yolk sac bebegin kan hucrelerinin olismasinda etkiliymis ve gebeligin bos gebelik olmadiginin kaniti. Bos gebeliklerde yolk sac yok yani o yuzden korkma.

Hayırlı olsun canım

Bende bugün kontrole gittim. Çok şükür kesede beyaz nokta göründü. İnşallah devamıda gelir. Hamile arkadaşlar derdi hamile olduğunu öğrenmekle iş bitmiyo sonrası da var acaba değerler katlancakmı, acaba kese görüncekmi,acaba kalbi atacakmı. Gerçekten şuanda hepsini çok iyi anlıyorum. Biran önce randevu günüm gelsinde güzel bi haber alayım diyorum.
Allah kucağımıza almayıda nasip etsin.

Ben hem mıdesı bulanan hemde yıyen bırıyım sanıyorumkı 2 kg aldım bıle . Benımde canım bısey cekıyor ama soylemek ıstemıyorum cunku hamıleler ıcın sakıcnalıymıs ama belkı bı ara yıyebılırım cunku aklımda sureklı brıde bazen bır yudum cola ıcıyorum hararetımı sondursun dıye cunku su ıcemıyorum yanıyorum halıyle

Günaydın hayırlı cumalar..Bugün öğlen kontrolüm var, çok gergin ve heyecanlıyım..Dualarınıza ihtiyacım olacak..İnşallah güzel haberlerle dönerim..Hepiniz Allaha emanet olun..

caanım peki yolk sac varsa boş gebelik değildir değilmi? insanın içinde endişe oluyor
Ben 5+3 kese ve yolk sac gordum. Gecen sene bos gebelık yasadım keseyı 4000 lerde goremedık dıs gebelıkten suphelenırken mınıcık bır kese gozuktu, gelısımı hep devam ettı ama yavas ıcıde bostu kurtaj oldum 8 haftalıkken genetıge gıttı gercekten bos gebelıktı bebege aıt bır ıze rastlanmamıstı arastırmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…