2017 Aralık Anneleri

Benim cok bulantim var ama iki gündür mide bulantim degisik bir hal aldi sanki agzimda kötü bir tat var gibi surekli yesem de midem kaziniyor gibi anlatilmaz yasanir :)
Ama bir de calisiyor olsaydim kesin isi birakirdim mumkun degil bu duurmda calismak.
Benim tek sıkıntım iştahsızlık hiç bir şey yemek gelmiyor meyve dışında hele tatlı aman Allah

Canım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))

Çok sevindim canım hadi gözün aydın rabbim hepimizi meleklerini korusun inşallah sağ salim kavuşalım :dua:

Canım şimdi çıktım Dr dan yine çok yoğundu her zamanki gibi. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonraya randevu verdi allah evlatlarımızı korusun :))
Gözünaydın canım benim..Bugün senin güzel haberinle mutlu olduk..İnşallah yarın bende size aynı güzel haberlerle gelirim:)

ağızdaki kötü tat ilk günden beri devam edıyor bende acımsı bışı
10.haftaya gırdım hala var maalessef

Meraba anneler nasılsnz.. yeni gelenler hayslıs Olsn hoşgeldinz inşşh sağlıka kucaklarız bebişleirmzi... sayfa dolmuş taşmış maşlh,, bulantı ben de sabahları aç olduğum da oluyr yiyrm kesiliyor ama gün için de çok acıkıyrm,, herkesin bünyesi çok farklı kasık ağrısı hiç hissetmedim nerdeyse iki gündür kasık ağrım var hayrlısı..ben 5 haftalık karından kese gördüm 2 hafta sonra Kalp atışı için gitmeyi düşünüyrdm ama sanırım daha erkn gidecm hayslıs ile görmek nasip olsun tüm bekleyenlere.. :dua::KK200:

Teşekkürler canım. Hayırlısıyla sen de bebeğini görüp kalp atışlarını duyarsın inşallah. Kontrolün ne zaman
Doktor 10 mayısta çağırdı ama eşimle gitmek için 13ünde gidicem yani cok var daha sabırsızlıkla bekliyorum canım

İki günden sonra bugün yine biraz mide bulantısı başladı . Anneciğim yumurta yerken öyle kötü bir koku oldu ki midemi kaldırdı yazık kadıncağız da cok üzüldü o bulantıdan sonra da devamı geldi ama bugün benim sorunum mide bulantısı degil gaz sancısı . Karnım tas gibi cok ağrı yapıyor ama bunlara sorun desem bile yanlış olur bebeğim yüzünden olan herşeye razıyım yeter ki iyi olsun kuzum. Bu arasa benim içime kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz

Meraba anneler nasılsnz.. yeni gelenler hayslıs Olsn hoşgeldinz inşşh sağlıka kucaklarız bebişleirmzi... sayfa dolmuş taşmış maşlh,, bulantı ben de sabahları aç olduğum da oluyr yiyrm kesiliyor ama gün için de çok acıkıyrm,, herkesin bünyesi çok farklı kasık ağrısı hiç hissetmedim nerdeyse iki gündür kasık ağrım var hayrlısı..ben 5 haftalık karından kese gördüm 2 hafta sonra Kalp atışı için gitmeyi düşünüyrdm ama sanırım daha erkn gidecm hayslıs ile görmek nasip olsun tüm bekleyenlere.. :dua::KK200:
13 mayısta gidicem ben de inşallah bebislerimizi görürüz kalp atışlarını duyariz canım

Son düzenleme:
Selam kizlar, bugun ilk defa gun boyu midem bulandi ve 3 kere kustum. Biraz pembe akintim oldu ve dusukmu yapiyorum diye korkup hemen doktora gittim. Ultrasonda kanama gibu bisey gozukmedi. bebegin kalbi cok hafif atmaya baslamis. Ama her ihtimale karsi rapor verdi evde yatmam icin. Sizdede boyle bi akinti oldumu

Selam kizlar, bugun ilk defa gun boyu midem bulandi ve 3 kere kustum. Biraz pembe akintim oldu ve dusukmu yapiyorum diye korkup hemen doktora gittim. Ultrasonda kanama gibu bisey gozukmedi. bebegin kalbi cok hafif atmaya baslamis. Ama her ihtimale karsi rapor verdi evde yatmam icin. Sizdede boyle bi akinti oldumu
Belki yerleşme kanaması dır canım kaç hafta kaç gunluksün

X