2017 Aralık Anneleri

Aslında hıssetmıyorum ama oglumda bu kadar tıksınme yasamısmıydım unutmusta olabılırım 7 sene gectı uzerınden ama acaba kız mı ya dedıgım oluyor, ancak benım 10 tane daha dogursam 10'da erkek oalcagına daır bır ınancımda var yanı hıc bır tahmınım yok aslında hıcte ılgılenmıyorum yeterkı saglıkla gelsın yavrum.

Nersekı tam yaza kadar 3 ayları atlatıcaz hepımız daha dınc olucaz dusunsenıze bu donemı temmuz sıcagında yasadıgımızı . Hepımız bırer koseye savrulurduk. Dun ısyerı hekımıme tansıyonumu olcturdum 11 6 cıktı ama delı gıbı basım donuyordu artık emınım kı gebelıkten bu bas donmelerı
Altı artı üçte gördüm yolk sacı
canım benıde doktor 6+4'ten sorna 15 gun sonra cagırdı ama o gun bızım dugunumuz oldugu ıcın ben 11 . gun yanı haftaya salı gunu gıdıcem sankı bana bıraz erken gıbı geldı ama buarad aılaclarında hıc azalma oldumu

Hala soyle kullanıyorum

sabah aksam 200 mg progestan
gunde 1 kere benexol b12
gunde bır kere folbiol
gunde bır kere karından kan sulandırıcı ıgne

Salı gunu yaptırıcam bende kızlar slaı gunu evdeyım sabahtan doktora gıdıcem , aksamınada kuzenımın kınası var

Kızlar ara sıra midem bulanıyor ama kendimi yemek yemektende alı koyamıyorum çok acıkıyorum iştahı açılan varmı nasıl çözüm buldunuz böyle giderse
Dün ben de öyleydim canim hem midem bulaniyor hem de ha bire biseyler yiyordum.

Günaydın hayırlı cumalar..Bugün öğlen kontrolüm var, çok gergin ve heyecanlıyım..Dualarınıza ihtiyacım olacak..İnşallah güzel haberlerle dönerim..Hepiniz Allaha emanet olun..
Hayırlı cumalar canim dualarim seninle hayirli haberlerle gel inşallah

Günaydın hayırlı cumalar..Bugün öğlen kontrolüm var, çok gergin ve heyecanlıyım..Dualarınıza ihtiyacım olacak..İnşallah güzel haberlerle dönerim..Hepiniz Allaha emanet olun..
Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. Bizi de haberdar et

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün inanılmaz bulantıyla uyandım ve geçmiyor okula gitmem lazım nasıl yapıcam bilemedim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün inanılmaz bulantıyla uyandım ve geçmiyor okula gitmem lazım nasıl yapıcam bilemedim
Günaydın canim okuldayim benim de hafiften bulantim var ama idare ediyorum. Tuzlu kraker ayran falan dene istersen.

Ben çalıştığım için çok zor oluyo mide bulantısı ve bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi Bugünümüze şükür bebiş sağlıklı olsun yeter

Ona aşerme diyolar sanırım canım

Canım ben yolk sacı gördükten dört gün sonra kalp atışını duydum ama bebeğim haftasına göre bir hafta küçük yarın gene kontrolüm var. Sen ne zaman gördün
Canım ne zaman kontrolün bugün mü gidiyosun?

Günaydın cnm nasıl oldun

İşteyim canım midem allah bullak kasıl ve bel ağrım devam ediyor, peçeteye silince kahverengi akıntı geliyor, kendi doktorum ısrarla 13 mayıstan önce gelme dedi, bu ilk üç ay ya hep ya hiç kuralı işler ne yaparsan yap eğer düşükse düşer kalacaksa kalır dedi. Progestanı kullanmayabilirsin dedi bende sabah alamadım.

Bence sen baska doktora gitmelisin canim. Akintin devam ediyor progestan kullanmayabilirsin demis.o zaman neye yariyor bu progestan. Kanamayi durdurmak icin kullanilmiyor mu? Sen üstüne duseni yaparsin gerisini Allaha birakirsin ama doktorun dedigi bana mantikli gelmedi.

Ben kanamanın geldiği gece başka dr gittim dedi ki düşük tehliken yok kese çok iyi bir yerde, akıntın kahverengi problem değil, kırmızı ve açık pembe olursa sorun dedi. bu ilaçta olası düşük tehlikesi için veriliyor ama kesin bilgi olarak düşüğe engel olmuyor özellikle ilk üç ay.
3 günde kese çok iyi büyümüş 0,8 idi pazartesi çarşamba gecesi 1.24 mü ne olmuştu.

bu arada canım PROGESTA ı benim doktorum vermedi başka doktor verdi.

bu arada canım PROGESTA ı benim doktorum vermedi başka doktor verdi.
Anladim canim insallah bir problem olmaz. Ama dusecekse zaten duser demeleri bana ilgisizlik gibi geliyor bilmiyorum.
Yine de korkma kirmizi gelmesinde akintin.

Anladim canim insallah bir problem olmaz. Ama dusecekse zaten duser demeleri bana ilgisizlik gibi geliyor bilmiyorum.
Yine de korkma kirmizi gelmesinde akintin.

Gerçekten çok memnunum doktorumdan ama haklı olduğunu düşünüyorum. Hep şunu der kadın vücudu harika bir mekanizma bebek oluşumda aksaklık varsa asla vücudu kabul etmez onu atar der. o yüzden ilk üç ay çok önemli eskiden söylemezmiş ya annelerimiz 3. aydan sonra söylerlemiş. Benim arkadaşım 3. ayda bir kanama geçirdi resmen pıhtılı paçalarından aktı şok yaşadık dedik düştü bebek heralde şimdi 16 yaşında delikanlı ::)

Allaha emanetiz canım, elimizden hiç bişi gelmez.

Rapor alsaydın cnm dinlenmen gerek akıntın devam ediyorsa bence başka bir doktora daha git eve düşecekse ne yapsanda fayda etmez ama önlem önemli inşallah bebeğin seninle kalır

anladım canım senin memnun olman önemli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…