İki günden sonra bugün yine biraz mide bulantısı başladı . Anneciğim yumurta yerken öyle kötü bir koku oldu ki midemi kaldırdı yazık kadıncağız da cok üzüldü o bulantıdan sonra da devamı geldi ama bugün benim sorunum mide bulantısı degil gaz sancısı . Karnım tas gibi cok ağrı yapıyor ama bunlara sorun desem bile yanlış olur bebeğim yüzünden olan herşeye razıyım yeter ki iyi olsun kuzum. Bu arasa benim içime kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz
Nersekı tam yaza kadar 3 ayları atlatıcaz hepımız daha dınc olucaz dusunsenıze bu donemı temmuz sıcagında yasadıgımızı . Hepımız bırer koseye savrulurduk. Dun ısyerı hekımıme tansıyonumu olcturdum 11 6 cıktı ama delı gıbı basım donuyordu artık emınım kı gebelıkten bu bas donmelerıhiç sorma walla bende de öyle uyku halleri başladı akşam evde baygınlık geçiriyorum, Allahtan bulantım yok hiç ama müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve ders çalışmam gerek, akşamları çalışamıyorum
canım benıde doktor 6+4'ten sorna 15 gun sonra cagırdı ama o gun bızım dugunumuz oldugu ıcın ben 11 . gun yanı haftaya salı gunu gıdıcem sankı bana bıraz erken gıbı geldı ama buarad aılaclarında hıc azalma oldumuAltı artı üçte gördüm yolk sacı
Salı gunu yaptırıcam bende kızlar slaı gunu evdeyım sabahtan doktora gıdıcem , aksamınada kuzenımın kınası varSağlık ocağında gebelik ile ilgili testlerimi yaptım herşy güzl çıktı çok şükür... kan ve guatr en önmli olan Canm. Ayrıca gebelik kaydı yaptrdınz mı ben yaptm aile hekimim yapmamı söledi..
Dün ben de öyleydim canim hem midem bulaniyor hem de ha bire biseyler yiyordum.Kızlar ara sıra midem bulanıyor ama kendimi yemek yemektende alı koyamıyorum çok acıkıyorum iştahı açılan varmı nasıl çözüm buldunuzböyle giderse
Hayırlı cumalar canim dualarim seninle hayirli haberlerle gel inşallahGünaydın hayırlı cumalar..Bugün öğlen kontrolüm var, çok gergin ve heyecanlıyım..Dualarınıza ihtiyacım olacak..İnşallah güzel haberlerle dönerim..Hepiniz Allaha emanet olun..
Dün ben de öyleydim canim hem midem bulaniyor hem de ha bire biseyler yiyordum.
Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. Bizi de haberdar etGünaydın hayırlı cumalar..Bugün öğlen kontrolüm var, çok gergin ve heyecanlıyım..Dualarınıza ihtiyacım olacak..İnşallah güzel haberlerle dönerim..Hepiniz Allaha emanet olun..
Günaydın kızlar.
Günaydın canim okuldayim benim de hafiften bulantim var ama idare ediyorum. Tuzlu kraker ayran falan dene istersen.Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün inanılmaz bulantıyla uyandım ve geçmiyor okula gitmem lazım nasıl yapıcam bilemedim
Ben çalıştığım için çok zor oluyo mide bulantısı ve bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimiKizlar mideniz bulanmiyor ne kadar şanslisiniz. Niye olmuyor diye düşünmeyin gözünüzü seveyiminsanin psikolojisi bile bozuluyor 7 24 mide bulantisi kolay degil. Zaten kimisi cok rahat geciriyor kimisi zor. Siz sansli taraftasiniz
Ona aşerme diyolar sanırım canımSelam herkese,
benim gibi canı sürekli bir şey isteyen yok mu?
2 gündür deliler gibi canım kireç gibi beyaz peynir çekiyor...
Başka bir şey değil beyaz peynir...
yiyorum ama hala canım istiyor, bu aşerme mi? başka bir şey mi anlamış değilim...
çıldırıciimmm
Canım ne zaman kontrolün bugün mü gidiyosun?Canım ben yolk sacı gördükten dört gün sonra kalp atışını duydum ama bebeğim haftasına göre bir hafta küçük yarın gene kontrolüm var. Sen ne zaman gördün
Günaydın cnm nasıl oldun
Bende 2 hafta sonra bebek görüldü yani geç yumurtlama olunca bebek haftasına göre geç göründü...canım yolk sac bugün göründü 5+3ama henüz embrio yani bebek görünmüyor sendede böylemi oldu?
Bence sen baska doktora gitmelisin canim. Akintin devam ediyor progestan kullanmayabilirsin demis.o zaman neye yariyor bu progestan. Kanamayi durdurmak icin kullanilmiyor mu? Sen üstüne duseni yaparsin gerisini Allaha birakirsin ama doktorun dedigi bana mantikli gelmedi.İşteyim canım midem allah bullak kasıl ve bel ağrım devam ediyor, peçeteye silince kahverengi akıntı geliyor, kendi doktorum ısrarla 13 mayıstan önce gelme dedi, bu ilk üç ay ya hep ya hiç kuralı işler ne yaparsan yap eğer düşükse düşer kalacaksa kalır dedi. Progestanı kullanmayabilirsin dedi bende sabah alamadım.
Bence sen baska doktora gitmelisin canim. Akintin devam ediyor progestan kullanmayabilirsin demis.o zaman neye yariyor bu progestan. Kanamayi durdurmak icin kullanilmiyor mu? Sen üstüne duseni yaparsin gerisini Allaha birakirsin ama doktorun dedigi bana mantikli gelmedi.
Bence sen baska doktora gitmelisin canim. Akintin devam ediyor progestan kullanmayabilirsin demis.o zaman neye yariyor bu progestan. Kanamayi durdurmak icin kullanilmiyor mu? Sen üstüne duseni yaparsin gerisini Allaha birakirsin ama doktorun dedigi bana mantikli gelmedi.
Anladim canim insallah bir problem olmaz. Ama dusecekse zaten duser demeleri bana ilgisizlik gibi geliyor bilmiyorum.bu arada canım PROGESTA ı benim doktorum vermedi başka doktor verdi.
Anladim canim insallah bir problem olmaz. Ama dusecekse zaten duser demeleri bana ilgisizlik gibi geliyor bilmiyorum.
Yine de korkma kirmizi gelmesinde akintin.
İşteyim canım midem allah bullak kasıl ve bel ağrım devam ediyor, peçeteye silince kahverengi akıntı geliyor, kendi doktorum ısrarla 13 mayıstan önce gelme dedi, bu ilk üç ay ya hep ya hiç kuralı işler ne yaparsan yap eğer düşükse düşer kalacaksa kalır dedi. Progestanı kullanmayabilirsin dedi bende sabah alamadım.
anladım canım senin memnun olman önemli zaten.Gerçekten çok memnunum doktorumdan ama haklı olduğunu düşünüyorum. Hep şunu der kadın vücudu harika bir mekanizma bebek oluşumda aksaklık varsa asla vücudu kabul etmez onu atar der. o yüzden ilk üç ay çok önemli eskiden söylemezmiş ya annelerimiz 3. aydan sonra söylerlemiş. Benim arkadaşım 3. ayda bir kanama geçirdi resmen pıhtılı paçalarından aktı şok yaşadık dedik düştü bebek heralde şimdi 16 yaşında delikanlı ::)
Allaha emanetiz canım, elimizden hiç bişi gelmez.