2017 Aralık Anneleri

Hamileliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Ben daha hamile kalmadan önce istedi dr bu testleri ve bende yaptırdım.. Sizde yaptırsanız bişey kaybetmezsiniz bence

Aminnn Rabbim sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hoşgeldn canım.. İkinci olunca çok daha rahat oluo insan dimi :))
Hosbulduuuk. Gereginden fazla rahatim sanirim. Yazilanlari okuyunca ilk hamileligimi hatirladim gunler saatler gecmek bilmiyordu. Surekli icim icimi yiyordu simdi nasil iyi mi saglikli mi kac santim oldu kac gram oldu diye:) simdi oglumun pesinde kosmaktan unutuyorum bile kendi kendine buyuyo garibim. Oglumda azcik Hizli bile yurumuyodum bisey olacak diye simdi ustumde zipliyor resmen kucagimda tasiyorum gerektiginde. Insallah saglikla dogar kardesi

Benimde 6.haftada baslayan bulantim bu hafta epey azaldi sadece agzimda kotu bi tad var bir de yediklerime bagli ara ara hafif bulantim oluyor aksamlari. Bulanti hissi beni cok yipratiyor ama 2 hafta bulantisi olup gecenleride biliyorum o yuzden Allahin izniyle normaldir canm :)
Diger arkadasa yazdigim gibi bulanti bunyeden bunyeye degisiyor benim ilk hamileligimde 3.aya kadar surmustu ama simdi epey hafifledi insallah tamamen kesilir diye dua ediyorjm bende cunku cok rahatsiz ediyor:)

Ben de 13 mayısta gidicem inşallah görürüz canim bebislerimizi

Canım benim de dediğin gibi aynen ağzımda kötü bir tat var bulantı değil ama sanki biseyi çok yemişim de rahatız ediyormuş gibi. Bir de dikkat ettim yediklerimle alakalı sanırım dün sabah çok hafif bir kahvaltı etmiştim hiç bulantım olmadı bugün biraz yağlı yedim ağzımın tadı zehir gibi

Canım netim yoktu biraz geç oldu ama bende öyle bi ağrı olmuyo

Olsun cnm saol cevabın için ben o gece acillik oldum omuz ağrısından dış gebelikten şüphelendim ama çok şükür keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördük 1 gün öncesi vücudum terlemişti temizlik yaparken yer gildi galiba ve karnımın üstüne yatmıyorum hep sağa yada sola yatıyorum tutulmuş ve doktor olabileceği söyledi iğne vurdular rahatlamıştım

Kizlar mideniz bulanmiyor ne kadar şanslisiniz. Niye olmuyor diye düşünmeyin gözünüzü seveyim insanin psikolojisi bile bozuluyor 7 24 mide bulantisi kolay degil. Zaten kimisi cok rahat geciriyor kimisi zor. Siz sansli taraftasiniz

Nöbete gidip geliyorum bakıyorum sanki hep aynı yerdeyiz geçmiyor gibi zaman canım şöyle 12. Haftayı bir devirsek çok daha rahat oluruz galiba

Kesinlikle mide bulantısı gele çalışan için çok zor şükür benimde Yok

Kesinlikle mide bulantısı gele çalışan için çok zor şükür benimde Yok
Benim cok bulantim var ama iki gündür mide bulantim degisik bir hal aldi sanki agzimda kötü bir tat var gibi surekli yesem de midem kaziniyor gibi anlatilmaz yasanir :)
Ama bir de calisiyor olsaydim kesin isi birakirdim mumkun degil bu duurmda calismak.

Dün doktora gittik ama nasil gittim bilmiyorum. Otobuse birileri bindikce beni fenalik basti kendimi camdan asagi atasim geldi. Sonra bir de hastanede sira beklerken..
Bulantisi olup da calisanlara Allah yardim etsin diyorum. Gercekten zor ama insallah bir an once hafifler tabi bebeklerimize zarar gelmeden.

Benım 24 saat bulanmıyor
ama bas donmesı , anıden kusma hıssım cok var . Anıden oluyor veyahut su ıctıkten hemen sonra sankı su degıl ıgrenc bısey ıcıyor gıbı kendımden gecıyorum

Benım 24 saat bulanmıyor
ama bas donmesı , anıden kusma hıssım cok var . Anıden oluyor veyahut su ıctıkten hemen sonra sankı su degıl ıgrenc bısey ıcıyor gıbı kendımden gecıyorum
Aynen hicbir yemek iyi gelmiyor. Su bile kokuyor buzdolabi kokuyor. Bilmiyorum ya bana her sey kokmaya basladi. Cok sikayetlenmeyi de sevmiyorum tabi yeterki bebkelrimiz saglikli olsun napalim.

Ben de 6+1 de gittiğimde kalp atışlarını gördü doktor ama henüz küçük olduğu için ses derinden geliyor diye duyamadık biz. Umarım siz duyarsınız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…