- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 36
Canım netim yoktu biraz geç oldu ama bende öyle bi ağrı olmuyoGünaydın cnm ya böyle ensenle kol tarafında böyle sancılanma oluyormu sinir edici bir ağrı hormon değişiminden dolayı olabilirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım netim yoktu biraz geç oldu ama bende öyle bi ağrı olmuyoGünaydın cnm ya böyle ensenle kol tarafında böyle sancılanma oluyormu sinir edici bir ağrı hormon değişiminden dolayı olabilirmiş
Hamileliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. Ben daha hamile kalmadan önce istedi dr bu testleri ve bende yaptırdım.. Sizde yaptırsanız bişey kaybetmezsiniz benceMerhaba, ben de yeni katıldım aranıza 6+1 olduk bugün bizde. plansız sürpriz bir gebelik oldu benim için. 6 yaşında bir kızım var bugün duyduk bebeğimizin kalp atışlarını.
doktor kontrolüne sağlık ocağında yaptırdığım tahlilllerle gitmiştim onlara ek olarak rubella ve toksoplazma da istedi doktor ben yaptırmadım aranızda bu testleri doktorun istediği veya yaptıran var mı?
Bende de durum senin gibi canım..Bide full istirahat verdi doktorum..Ye ye yat..Bakalım nolacak sonumuz..Cuma günüde kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır, 1 tane kaybım olduğundan sürekli aynı şeyi yaşama endişesi var Allah korusun yavrularımızı..
BennnnnBenim gibi karnı doymayan var mı çok sık acıkıyorum günüm nerdeyse uyku ve yemekle geçer oldu biraz yemesem midemden guruldama geliyor
Hosbulduuuk. Gereginden fazla rahatim sanirim. Yazilanlari okuyunca ilk hamileligimi hatirladim gunler saatler gecmek bilmiyordu. Surekli icim icimi yiyordu simdi nasil iyi mi saglikli mi kac santim oldu kac gram oldu diye:) simdi oglumun pesinde kosmaktan unutuyorum bile kendi kendine buyuyo garibim. Oglumda azcik Hizli bile yurumuyodum bisey olacak diye simdi ustumde zipliyor resmen kucagimda tasiyorum gerektiginde. Insallah saglikla dogar kardesiHoşgeldn canım.. İkinci olunca çok daha rahat oluo insan dimi :))
Benimde 6.haftada baslayan bulantim bu hafta epey azaldi sadece agzimda kotu bi tad var bir de yediklerime bagli ara ara hafif bulantim oluyor aksamlari. Bulanti hissi beni cok yipratiyor ama 2 hafta bulantisi olup gecenleride biliyorum o yuzden Allahin izniyle normaldir canm :)Bugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi
Diger arkadasa yazdigim gibi bulanti bunyeden bunyeye degisiyor benim ilk hamileligimde 3.aya kadar surmustu ama simdi epey hafifledi insallah tamamen kesilir diye dua ediyorjm bende cunku cok rahatsiz ediyor:)Arkadaşlar benim de bi kaç gün önce 3 gun süren bulantım oldu ama dün geçti baya iyi hissediyordum kendimi bugün de çok hafif var gibi yok gibi ama bulantım geçince endişelendim. Resmen bulantım olsun diye dua ediyorum allah miniklerimizi korusun
Bugün hafiften midem bulanıyor canim yeni baslayacak galiba bizimkiBizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi
Ben de 13 mayısta gidicem inşallah görürüz canim bebislerimizibende göremedim canım en son dün gitmiştim küçük olduğu için içinde bebek varmı yokmu görünmüyordu bende 13 üne randevu aldım ozaman gidicem inşallah görürüz. benim dün hafif jelden kaynaklı koyu renkli lekelenmem oldu düşük tehdidi var dendi ben hep yatıyorum o sebeple Allah bebişlerimizi korusun
Bennn :) Ne bulantı var ne de başka bişey ha bire yiyorum elimden ekmeği alıyorlar annemler Sadece halsizlik var o da çalıştığım için yoruluyorum ondan olabilir.Bennnnn
Canım benim de dediğin gibi aynen ağzımda kötü bir tat var bulantı değil ama sanki biseyi çok yemişim de rahatız ediyormuş gibi. Bir de dikkat ettim yediklerimle alakalı sanırım dün sabah çok hafif bir kahvaltı etmiştim hiç bulantım olmadı bugün biraz yağlı yedim ağzımın tadı zehir gibiBenimde 6.haftada baslayan bulantim bu hafta epey azaldi sadece agzimda kotu bi tad var bir de yediklerime bagli ara ara hafif bulantim oluyor aksamlari. Bulanti hissi beni cok yipratiyor ama 2 hafta bulantisi olup gecenleride biliyorum o yuzden Allahin izniyle normaldir canm :)
Diger arkadasa yazdigim gibi bulanti bunyeden bunyeye degisiyor benim ilk hamileligimde 3.aya kadar surmustu ama simdi epey hafifledi insallah tamamen kesilir diye dua ediyorjm bende cunku cok rahatsiz ediyor:)
Canım netim yoktu biraz geç oldu ama bende öyle bi ağrı olmuyo
Nöbete gidip geliyorum bakıyorum sanki hep aynı yerdeyiz geçmiyor gibi zaman canım şöyle 12. Haftayı bir devirsek çok daha rahat oluruz galibaZaman hıc gecmıyor nasıl olurda daha 32 hafta gecırırız kızlar?
Calısanlar ozellıkle ıclerınızı fenalık basmıyor mu, resmen araba tutuyor benı, ustelık sıcak hava eve gıdınce baygınlık gecırmek uzere oluyorum, banyo oluyorum hemencık aksam 8 gıbı uyuyorum
Kesinlikle mide bulantısı gele çalışan için çok zor şükür benimde YokKizlar mideniz bulanmiyor ne kadar şanslisiniz. Niye olmuyor diye düşünmeyin gözünüzü seveyim insanin psikolojisi bile bozuluyor 7 24 mide bulantisi kolay degil. Zaten kimisi cok rahat geciriyor kimisi zor. Siz sansli taraftasiniz
Benim cok bulantim var ama iki gündür mide bulantim degisik bir hal aldi sanki agzimda kötü bir tat var gibi surekli yesem de midem kaziniyor gibi anlatilmaz yasanir :)Kesinlikle mide bulantısı gele çalışan için çok zor şükür benimde Yok
Aynen hicbir yemek iyi gelmiyor. Su bile kokuyor buzdolabi kokuyor. Bilmiyorum ya bana her sey kokmaya basladi. Cok sikayetlenmeyi de sevmiyorum tabi yeterki bebkelrimiz saglikli olsun napalim.Benım 24 saat bulanmıyor
ama bas donmesı , anıden kusma hıssım cok var . Anıden oluyor veyahut su ıctıkten hemen sonra sankı su degıl ıgrenc bısey ıcıyor gıbı kendımden gecıyorum
Ben de 6+1 de gittiğimde kalp atışlarını gördü doktor ama henüz küçük olduğu için ses derinden geliyor diye duyamadık biz. Umarım siz duyarsınız canım.Ay işte aynı ben de öyle bi korkmaya başladım dün bulantım geçince bugün de hafif var gibi ama psikolojik mi bilmiyorum. Benim de bugün Dr kontrolüm var 6+1 olduk kalp atışları için gidicem duyulur mu acaba.