2017 Aralık Anneleri

Zaman konusunda aynı dertten bende de varçalışıyor olmama rağmen gün sayıyorum ama günler geçmiyor..
Yol konusunda ise şanslı olanlardanım işe yürüme mesafesinde oturuyorum çok şükür Uyku ise bulantılar başlamadan önce vardı ama şuanda yok.. Uyu ne güzel uyuya uyuya büyürsünüz

Aynen canım benim de 1 gün geçti.
Forumda bir şeyler okuyup uygulamıştım. "Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker yeyin ki mideniz bış olmasın kalkınca diyordu. Bir kare de bitter çikolata şekeri dengelemek içinmiş."
Kalktım o gün, resmen hiç bulantım yok. Uzun uzun kahvaltı ettim. Her şeyi yedim. Sonra birden korkmaya başladım ben niye bulanmıyorum diye :) Allahtan ertesi gün kontrol vardı da sağlığının iyi olduğunu öğrendik.

Ben servısle gıdıp gelıyorum sabah neysede serın oluyor aksamları sıcak uzerıne yol aksam ustu ısten cıkıyorum eve gıdene kadar erımeye gecıyorum

Ay işte aynı ben de öyle bi korkmaya başladım dün bulantım geçince bugün de hafif var gibi ama psikolojik mi bilmiyorum. Benim de bugün Dr kontrolüm var 6+1 olduk kalp atışları için gidicem duyulur mu acaba.

Merhaba ben de bugün 6+1 oldum biraz önce doktordan geldik çok çok az da olsa kalp atışlarını duyabildik. sen de duyarsın bugün inşallah :))

Kızlar ben bugün sat hesabına göre 6+1 oldum kalp atışları duyulur dimi ya. Dr aslinda yarın için randevu vermişti ama yarın kuzenimin düğünü var o yüzden bugünden gidicem.

Kızlar ben bugün sat hesabına göre 6+1 oldum kalp atışları duyulur dimi ya. Dr aslinda yarın için randevu vermişti ama yarın kuzenimin düğünü var o yüzden bugünden gidicem.
Selam canım..6+1 biraz sınırda birgün yani biraz erken..Vajinal ultrasonda belki duyabilirsin ama duyulmazsa sakın stres yapma..Sabredebiliyorsan p.tesi gidersen daha garanti olur canım..Ama Allahın mucizeleri nezaman hangi gelişmenin olacağını bir tek o bilir malum

Canım Dr um normalde cuma çağırmıştı daha doğrusu haftasonuna doğru gel demişti. Bugün gitmezsem de yarın gidecektim ama yarın düğün var. Pazartesiye beklerdim ama cuma gel dediği için pazartesiye sarkitmayim. Benim Dr um vajinal ultrasonla bakıyor canım 12. Haftaya kadar böyle olacak muayeneler demişti.

Merhaba, ben de yeni katıldım aranıza 6+1 olduk bugün bizde. plansız sürpriz bir gebelik oldu benim için. 6 yaşında bir kızım var bugün duyduk bebeğimizin kalp atışlarını.
doktor kontrolüne sağlık ocağında yaptırdığım tahlilllerle gitmiştim onlara ek olarak rubella ve toksoplazma da istedi doktor ben yaptırmadım aranızda bu testleri doktorun istediği veya yaptıran var mı?

Hadi bakalım inşallah ozaman:) Biran önce git aklında kalmasın, bizide haberdar et mutluluğunu birlikte paylaşalım inşallah

Hadi bakalım inşallah ozaman:) Biran önce git aklında kalmasın, bizide haberdar et mutluluğunu birlikte paylaşalım inşallah
İnşallah canım 1 buçukta çıkıcam gidene kadar 2 buçuk olur herhalde. Hayırlısıyla duyarız inşallah kalp atışlarını:))

Bu tahliller onemli, yaptirmanizi tavsiye ederim.

Canim senin doktorun niye illa vajinal bakıyor daha once düşügün falan mi oldu ki önlem amacli mi yapiyor

Canim senin doktorun niye illa vajinal bakıyor daha once düşügün falan mi oldu ki önlem amacli mi yapiyor
Yok canım bu ilk hamileliğim. Neden o sekilde baktığını bilmiyorum neden sormadım onu da bilmiyorum. Herhalde çok güvendiğim bir prof. Olmasından dolayı:)) ama daha öncede forumlarda okumuştum vajinal usg ile bir çok sorun daha erken tespit edilip onlenebiliyormus mesela rahim içinde ufak tefek kanamalar varsa bunlar karından usg ile ileri dönemde tespit ediliyormuş bu yüzden herhalde. Yani herkesi öyle muayene ediyormuş

Evet vajinalde daha kolay tespit ediliyormus ben de hic vajinal baktirmadim.
Insallah hayirli haber verirsin bize o zaman canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…