2017 Aralık Anneleri

Zaman hıc gecmıyor nasıl olurda daha 32 hafta gecırırız kızlar?

Calısanlar ozellıkle ıclerınızı fenalık basmıyor mu, resmen araba tutuyor benı, ustelık sıcak hava eve gıdınce baygınlık gecırmek uzere oluyorum, banyo oluyorum hemencık aksam 8 gıbı uyuyorum :oha:

Doktorun tavri cok onemli bence. Kimisi var insani nefret ettirir kimisi geleyim de kontrol olayim diye heveslendirir. Uzuldum senin adina ama neyse madem ne gun dediyse o zaman git. Olumlu sonuc al da beklersin napalim.

Sağol canım mecburen gidiyorm başka seçeneğim yok :KK43: belkide bugün göremicektim üzülcektim böylesi hayırlymşş

Ne kadar şanssız bi insanım ya ultrason bozukmuş salı günü gel dedii . Bide tersledi hangi gün gel dediysem o zaman gel dedi :63:
Vardır bundada bi hayır canım..İnşallah sonunda güzel haberler olsunda 3-5 gün daha beklersin çare yok..Seni çok iyi anlıyorum bende keseyi ve kalp atışını duyana kadar dr ların kapılarını aşındırmıştım..Gerçi sonrada huzur vermedim pek kendime..1 tane kalp atışı duran bebeğim olduğundan bunda da aynı şey olurmu endişesiyle yaşıyorum hergün..Allah hiçkimseye yaşatmasın..Ayrıca drların bu duyarsızlığı ve ruhsuzluğu benide sinir ediyor..Bizim en özel günlerimiz..Birazcık anlayış ve saygı duysunlar..Karşısındaki kedi olsa bile bukadar duygusuz olmaz insan..Biraz endişelerimizi ve ruh halimizi anlasınlar..Anlayamayanlarda bu mesleği yapmasınlar..Sonuçta; Canımızı, umutlarımızı teslim ediyoruz onlara

Vardır bundada bi hayır canım..İnşallah sonunda güzel haberler olsunda 3-5 gün daha beklersin çare yok..Seni çok iyi anlıyorum bende keseyi ve kalp atışını duyana kadar dr ların kapılarını aşındırmıştım..Gerçi sonrada huzur vermedim pek kendime..1 tane kalp atışı duran bebeğim olduğundan bunda da aynı şey olurmu endişesiyle yaşıyorum hergün..Allah hiçkimseye yaşatmasın..Ayrıca drların bu duyarsızlığı ve ruhsuzluğu benide sinir ediyor..Bizim en özel günlerimiz..Birazcık anlayış ve saygı duysunlar..Karşısındaki kedi olsa bile bukadar duygusuz olmaz insan..Biraz endişelerimizi ve ruh halimizi anlasınlar..Anlayamayanlarda bu mesleği yapmasınlar..Sonuçta; Canımızı, umutlarımızı teslim ediyoruz onlara

Çok güzel yazmışsın canım yaa doktorların çoğu böyle artık hapsi tahammülsüz. Biz napalım ellerine bakıyoruz çaresizce. Artık bebeğim için katlanıcam. Zaman geçmiyo sanki hiç. İnşallah sağlıkla göriyimde beklerim artık

Senın ılkı kac yasındaydı ? Benımkı 7.5 yasında olacak ve okulda olacak ben bebekle bol bol yıyısırım dıye dusunuyorum eve abısı ve babası geldıgındede bebegı onlara satıp kacmazsam eger :skandal: Benım ılk oglum subat dogumluydu bızde cok sık dısarı cıkıyorduk ancak bu bebekler tam kıs bebegı olacak anca konu komsuya gıderız

CuteMom CuteMom buradan yazayım dedim, konuyu bölmeyeyim. benimki 3 yaşında, nisan doğumlu o yüzden sokağı çok sever.hastalık mevzusu var biliyorsun o olmasa kreşe gönderirim diyordum ama şimdi diyorum ki oğlumla da biraz zaman geçiririm. zaten 8 aylıkken babanneye bırakıp işe dönmüştüm. o yüzden yenidoğacak olan sıpayı anneanne-babaanne-baba üçlüsüne daha çok emanet edip oğlumla ilgilenirim diye düşünüyorum.kız olursa zaten eşim de seve seve bakar heralde:) oğlumun hastalığından dolayı üzülmemesi önemli, yeni yeni iyileşiyor gibi. kıskanır falan diye ödüm kopuyor bi de bana çok düşkün. konuşmasında da gecikme var biraz, evde onunla vakit geçirirsem iyi oluyor. 4 buçuk yaşında anaokuluna yarım gün göndereceğim.

Calısanlar ozellıkle ıclerınızı fenalık basmıyor mu, resmen araba tutuyor benı, ustelık sıcak hava eve gıdınce baygınlık gecırmek uzere oluyorum, banyo oluyorum hemencık aksam 8 gıbı uyuyorum :oha:

Ben calisiyorum bulantim olmadigi icin cok sansliyim ☺ ayrica bana sicak hic basmiyo tam tersi surekli üşüyorummmm

CuteMom CuteMom buradan yazayım dedim, konuyu bölmeyeyim. benimki 3 yaşında, nisan doğumlu o yüzden sokağı çok sever.hastalık mevzusu var biliyorsun o olmasa kreşe gönderirim diyordum ama şimdi diyorum ki oğlumla da biraz zaman geçiririm. zaten 8 aylıkken babanneye bırakıp işe dönmüştüm. o yüzden yenidoğacak olan sıpayı anneanne-babaanne-baba üçlüsüne daha çok emanet edip oğlumla ilgilenirim diye düşünüyorum.kız olursa zaten eşim de seve seve bakar heralde:) oğlumun hastalığından dolayı üzülmemesi önemli, yeni yeni iyileşiyor gibi. kıskanır falan diye ödüm kopuyor bi de bana çok düşkün. konuşmasında da gecikme var biraz, evde onunla vakit geçirirsem iyi oluyor. 4 buçuk yaşında anaokuluna yarım gün göndereceğim.
A evet yasını konusmustuk . Acıkcası bende bebegı anneme bol bol satıp oglumla vakıt gecırırım dıye dusunuyorum tıpkı senın gıbı , hem kafamız rahatlar hemde calısmadıgımız donemı guzel degerlendırırız dıye hayal edıyorum. Senınkıde cok guzel bır ayda dogmus nısan , benımkı subat ama genede sokaklardaydı sanırım 2010 senede yaz daha erken gelmıstı dıye dusunuyorum resımlerden :)

A evet yasını konusmustuk . Acıkcası bende bebegı anneme bol bol satıp oglumla vakıt gecırırım dıye dusunuyorum tıpkı senın gıbı , hem kafamız rahatlar hemde calısmadıgımız donemı guzel degerlendırırız dıye hayal edıyorum. Senınkıde cok guzel bır ayda dogmus nısan , benımkı subat ama genede sokaklardaydı sanırım 2010 senede yaz daha erken gelmıstı dıye dusunuyorum resımlerden :)

hele altını bezini çıkarıp gezince tam olarak rahatlıyordu, öyle gezdiriyordum valla herkes deli bu kadın diyordur kesin. napıyım susmuyordu. zor günlerdi ama geçiyor valla, şimdi sabah zor uyandırıyorum işe giderken geç kalıyorum uyusun kıyamıyorum diyorum.

Arkadaşlar benim de bi kaç gün önce 3 gun süren bulantım oldu ama dün geçti baya iyi hissediyordum kendimi bugün de çok hafif var gibi yok gibi ama bulantım geçince endişelendim. Resmen bulantım olsun diye dua ediyorum allah miniklerimizi korusun

Saol cnm rabbim sanada göstersin inşallah ne zaman kontrolün var
Amin canım inşallah haftaya çarşamba 10 mayista aslinda ama eşimle gitmek istedigim için 13 mayısta gitmeyi düşünüyorum

Benim dün gece kanamam oldu başka bir de a gittim kese duruyor hatta baya büyümüş kahverengi olduğu için Dr sorun yok progestan kullan dedi dinleniyorum evde sık pembe kırmızı olursa sıkıntı sesi kalp atışını vaginalde duyarım dedi ama ben istemedim kendi Dr bekle devam ederse gelirsin ama yapacak bişi yok hiç bişi düştüğü engelleyen ilaç Yok dedi dedi devam etmiyor çok şükür ama belim karnım çok çok ağrıyordu kanamadan snr geçti Allah'a emanet Dua edin bize

Merhaba hanimlar umarim saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza benim bi arkadaşimda insallah aralik annesi olacak oda 5 haftalik hamile fakat dr bulamadi ben devlette dogum yaptigim için bir dr da oneremiyorum istanbul bahçelievler civarinda özel hastanede önerebileceginiz dr var mi ?
Medicana düzgün Korkmaz

Amin canım inşallah haftaya çarşamba 10 mayista aslinda ama eşimle gitmek istedigim için 13 mayısta gitmeyi düşünüyorum

Anladım cnm Allah'ın izini ile o gün kesin duyarsınız rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun :dua:

Benim dün gece kanamam oldu başka bir de a gittim kese duruyor hatta baya büyümüş kahverengi olduğu için Dr sorun yok progestan kullan dedi dinleniyorum evde sık pembe kırmızı olursa sıkıntı sesi kalp atışını vaginalde duyarım dedi ama ben istemedim kendi Dr bekle devam ederse gelirsin ama yapacak bişi yok hiç bişi düştüğü engelleyen ilaç Yok dedi dedi devam etmiyor çok şükür ama belim karnım çok çok ağrıyordu kanamadan snr geçti Allah'a emanet Dua edin bize

Canım çok geçmiş olsun meleğin annesine sımsıkı tutunsun inşallah birşey olmaz. Rabbim sizi korusun dualarım sizinle bol su iç ve dinlen sakın kalkma

Allah yavrunu korusun canım, dua ettim senim için..Aynısını bende yaşadım, o yüzden dr progestan ve full dinlenme verdi..Yarın kontrol günüm, inşallah herşey yolundadır..Allah tüm miniklerimizi korusun..

Insallah sorunsuz atlatirsin. Dikkat etmen lazim cok yorulma agir kaldırma iyice dinlen.

Çok geçmiş olsun canım. Içini rahat tut benim 4 yıl önce ki hamileliğimde başıma geldi kanama üstelik kırmızı ve yoğun bir sekildeydi. Iş yerinde hareketsiz otururken birden bacaklarimdan asagiya şakır şakır kan boşaldı ve ambulansla gittim dra. Ama önemli bir şey yok dedi de. 4 gün rapor verdi ve şuan da oğlum 4 yaşında. Hemen kötüyü düşünme sakın hatta aklını başka şeylerle doldur hamilelik her annede farklı oluyor tabiki tedbiri elden birakmıycaz ama strese de sokma kendini.

Bu arada benim bu sitede ikinci hamileligim. Gerçekten burada paylaşılan hikayeler gün gün çok özel. 4 yıl önce 2013 haziran annesiydim orada edindigim kanka dediğim arkadasliklarim oldu. Aynı gün doğuma gittiklerim buluşup tanışma piknikleri duzenlediklerim neler neler:) benim oğlum oldu adı ateş. O da bu sayede doğar doğmaz arkadaş buldu kendine:)) o yüzden bol bol sohbet edin hamilelikte bu bile heyecan veriyor insana.

X