• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba daha onceki yorumlara goz atmistim ayni durumdayiz sanirim yanlis hatırlamıyosam 20 aylıktı dimi bebeginiz bnmde oglum 20 aylık ve emiyor cevremde cok fazla baskı var bıraktırmam icin fakat dr a telefonda sordum emzirmeye dewam etmemi zaten zamanla sutun azalip kesilecegini soyledi sen devam edicek misin canım emzirmeye
Evet canm emzirecegim. Kizim yirmi aylık . Dr a danistim hiç sakincasi yok emzirme dedi. İki yasa kadar kesin rmzir. Sonrasi ada istersen emzr seni çok zorlamiyorsa biraktirma dedi. Hurafeymis süt zarar verir falan

Hosbuldum canım en kart annisler biz mi oluyor :KK49::KK48: bizimki de sürpriz canım çok mutluyum ama rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ahahahah deme öyle yaa tecrubeliyiz biz

Kızlar benim demir falan baya düşük çıktı ama dokorum 12 haftaya kadar ilaç vermeyi önermiyorum dedi
Benim de aşırı düşük 6 çıktı ve ilaç kullanıyorum.

Merhaba daha onceki yorumlara goz atmistim ayni durumdayiz sanirim yanlis hatırlamıyosam 20 aylıktı dimi bebeginiz bnmde oglum 20 aylık ve emiyor cevremde cok fazla baskı var bıraktırmam icin fakat dr a telefonda sordum emzirmeye dewam etmemi zaten zamanla sutun azalip kesilecegini soyledi sen devam edicek misin canım emzirmeye
Benim de 21 aylık kızım var

Kızlar merhaba, alttan mı görüldü kalp atışları? ben 6+1 de gittiğimde karından bebiş bile gözükmemişti moralim bozulmuştu. Sonra alttan bakınca gördük? Sizde durum nasıl? bır de kese boyu kaç çıktı?

Canım haftasını keseye göre doktor mu söyledi sen son adet tarihine göre mi hesapların.Bana geçen kafta 6.5 demişlerdi, sadece kese gorunuyordu.Bebek oluşmamış dedi doktor.Bugün hem bebeği hem kalp atışını dinledik ,doktor 6.6 hafta dedi.son adet tarihine göre bir hafta fark vardı.Moralini bozma, haftaya görülür seninki de.

Kızlar merhaba, alttan mı görüldü kalp atışları? ben 6+1 de gittiğimde karından bebiş bile gözükmemişti moralim bozulmuştu. Sonra alttan bakınca gördük? Sizde durum nasıl? bır de kese boyu kaç çıktı?
Merhaba canım normal karından görüldü ve duyuldu canım ama bazen geç döllenme olabiliyor yani benim ilk bebeğim öyleydi benim hesabıma göre 5 buçuk hastalıktır ama gittiğimde kese bile görülmemişti.sıkma canını içini ferah tut en yakın zamanda duyarsın inşallah

Canım haftasını keseye göre doktor mu söyledi sen son adet tarihine göre mi hesapların.Bana geçen kafta 6.5 demişlerdi, sadece kese gorunuyordu.Bebek oluşmamış dedi doktor.Bugün hem bebeği hem kalp atışını dinledik ,doktor 6.6 hafta dedi.son adet tarihine göre bir hafta fark vardı.Moralini bozma, haftaya görülür seninki de.

yok canım 6+1 usg ölçümüne göre dr söyledi. kese 19 mm. benim tüp bebek zaten uyumlu gidiyor o yüzden. Bir de idrara sıkışık değildim hiç acaba ondan mı diye de düşünüyorum. :KK64:

Merhaba canım normal karından görüldü ve duyuldu canım ama bazen geç döllenme olabiliyor yani benim ilk bebeğim öyleydi benim hesabıma göre 5 buçuk hastalıktır ama gittiğimde kese bile görülmemişti.sıkma canını içini ferah tut en yakın zamanda duyarsın inşallah

yok canım benim tüp bebek. haftasıyla uyumlu. Ama karından gözükmedi bebiş. Alttan gördüm biraz rahatladım ama yine de kafamda soru işareti kaldı. Doktor da kese 20 mm üstü olunca karından görülüyor dedi o yüzden sordum sizede acaba kese boyutlarınız neydi?

Anla
yok canım benim tüp bebek. haftasıyla uyumlu. Ama karından gözükmedi bebiş. Alttan gördüm biraz rahatladım ama yine de kafamda soru işareti kaldı. Doktor da kese 20 mm üstü olunca karından görülüyor dedi o yüzden sordum sizede acaba kese boyutlarınız neydi?
anladım canım inan hiç bilmiyorum verdiği resimde de yazmıyor baktım şimdi. Bence sorun etme alttan görmüşsün madem bebeği sorun yoktur diye düşünüyorum. Dediğim gibi ben 5 buçuk hastalıkta keseyi bile görmemiştim daha önceki bebiste.

bende emzirmek istiyorum canım insanı psikolojik olarak etkiliyolar maalesef ben calısıyorum buarada sadece daha fazla yorgun hissetmeye basladim uykuyu pek seven bir oglum yok hazır uykusuz kalıyorken rahata alismadan kardesi olsun dedik tabi ilki bir yil icinde oldugundan gec olur 2 yasini gecer diye dusunmustuk ki ikinci denemede melegimiz geldi cok sukur❤

Anla
anladım canım inan hiç bilmiyorum verdiği resimde de yazmıyor baktım şimdi. Bence sorun etme alttan görmüşsün madem bebeği sorun yoktur diye düşünüyorum. Dediğim gibi ben 5 buçuk hastalıkta keseyi bile görmemiştim daha önceki bebiste.

tamam canım çok sağol:)

Bende söylemedim bir kesinlessn bende de kese gözüktü ayni sana dediklerini soyledi benim doktorda kan tahlili aldı ben ilkninde bişey anlamamışım bunda baya heyecanlym 9 ay nası geçicek diye düşünüyorum
bende kizimda hiçbirşey anlamamıştım bide çalışıyordum hemen geçti vakit birde ilk aylar kizimda bahar yaz aylarına denk geldi Haziran'da öğrenmiştim hamilelihimi yaz ayları su gibi zaten hiçbirşey anlamadan geciyor

bende kizimda hiçbirşey anlamamıştım bide çalışıyordum hemen geçti vakit birde ilk aylar kizimda bahar yaz aylarına denk geldi Haziran'da öğrenmiştim hamilelihimi yaz ayları su gibi zaten hiçbirşey anlamadan geciyor
İkinci daha tecrübeli oluyor:)

Ay evet lohusalihi daha rahat gecirecegimi umuyorum ilk bebekte ağlayinca bir panik havası oluyor şimdi daha rahat olucagini kesin
Evet ağladı doktora götür emmiyor doktora götür biz çok götürdük gaz sancisindan falan bu sefer daha sakin olurum diye düşünüyorum

Coooook şükür hamdolsun kizlarrrrr duyduk kalp atışını 6+1 hafta çıktı bebeğim adetim düzensiz di zaten
3 kasimdi sat doktorm 15kasim olarak değiştirdi hamdolsun RABBİM herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK46::KK46:
benimde SAT 1 kasım doktor geç döllenme olmuş dedi ama onun hesabına gore 4 haftalık falan ama normalde 8 yada 9 haftalık olmalı 4 hafta kadar geç döllenir mi bilemedim :(

Back