• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benimde SAT 1 kasım doktor geç döllenme olmuş dedi ama onun hesabına gore 4 haftalık falan ama normalde 8 yada 9 haftalık olmalı 4 hafta kadar geç döllenir mi bilemedim :KK43:
hadi yaa, o kadar oluyormu ki? hiç anlamadım, ama bence şimdilik kafana takma, bir sonraki gidişinde netleşir diye düşünüyorum. şuan küçük olduğu için milimlik bir hata bile bir hafta hataya sebep olabilir.

hadi yaa, o kadar oluyormu ki? hiç anlamadım, ama bence şimdilik kafana takma, bir sonraki gidişinde netleşir diye düşünüyorum. şuan küçük olduğu için milimlik bir hata bile bir hafta hataya sebep olabilir.
Ustelik bir sorun olsa dr mutlaka soylerdi meraklanmayin bir sorun yoktur insallah

Hafta gunu onden gidiyor arkadan gidiyor diye takmayin kizlar. Bazilari 28 gunde bir regl olur bazilari 35 gunde. Dollenme gunleri değişir. Ayrica ultrason cihazlarinin olcumleri cihazin kalitesine gore birbirinden farkli cikabilir. Doktorum arkadasim ve herseyi konusabiliyoruz. Bizdeki cihazlar 40 senelik zar zor goruyorum demisti. Kafaya bu kadar takmayin yani. Ayrica icinizde birkac evhamli hanimlar var abartiyorlar:) hersey Allahtan. Bu kadar tedirgin olursaniz o bebeginize zarar. Nasipte varsa hoplasaniz bile dusmez ama olmayacaksa bir oksuruge bakar. Burayi takip ettigime pisman olmak istemiyorum ama icinizden guzel seyler gecirin. Baskalari okuyup negatifliginizden etkilenir :)

Kizlar iştah durumlarınız ne alemde? benim canım hicbirsey istemiyor ama aç gibiyim sanki surekli. kusmam yok fakat mide bulantisi var birkac gundur o yuzden mi boyle oldu anlamadim zevk alarak yiyemiyorum yemekleri

Selam kızlar bende bugün ilk betahcg ye baktırdım >10000 çıkmış çok şükür tescilledik ben haftaya 6+4 gitmeyi planlıyorum doktora bu arada bulantılarım fena başladı

Yine istahsiz bir gün 6. hafta başlayan mide sıkıntım hala devam ediyor 4 kilo verdim cok sukur kahverengi akıntı sorununu hallettik ama ben o eski ben değilim eşim diyor seni böyle görmeye alışık değilim senin şimdi hepsini iştahlı Yemen lazımdı diye

Yine istahsiz bir gün 6. hafta başlayan mide sıkıntım hala devam ediyor 4 kilo verdim cok sukur kahverengi akıntı sorununu hallettik ama ben o eski ben değilim eşim diyor seni böyle görmeye alışık değilim senin şimdi hepsini iştahlı Yemen lazımdı diye
Ins en kisa surede toparlarsin ucuncu aydan sonra geciyor mide bulantilari birazcik sabretmek gerekiyor

Hijyenik Hijyenik yok canım coraspirin kullanıyorum sadece bizim bu 1298 heterozigot düşük yaptıran bir gen olmadığını söyledi doktor ve o yüzden iğneye gerek yok dedi sadece folik asit ve B12 depoları boş olmaması gerektiğini söyledi ama her doktor ayrı bir şey söylüyo bilmiyorum o yüzden cnm valla , hayırlı olsun gözün aydın Rabbim hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın . Her şey güzel olacak inşallah birbirimize Miniklerimizle fotoğraf atarız inşallah

Kizlar iştah durumlarınız ne alemde? benim canım hicbirsey istemiyor ama aç gibiyim sanki surekli. kusmam yok fakat mide bulantisi var birkac gundur o yuzden mi boyle oldu anlamadim zevk alarak yiyemiyorum yemekleri
bende aynı durumdayım.ara sıra kusmada oluyor ama ağzımın içi zehir gibi ilk çocuğumda hiç bişey anlamamıştım.ikinciler farklı oluyor d

bende aynı durumdayım.ara sıra kusmada oluyor ama ağzımın içi zehir gibi ilk çocuğumda hiç bişey anlamamıştım.ikinciler farklı oluyor d
Aynen canim yemekler tatsiz tuzsuz geliyor banada her hamilelik farkli oluyor diyolar ya sanirim tecrube ile anliyacagiz

Kızlar merhaba, alttan mı görüldü kalp atışları? ben 6+1 de gittiğimde karından bebiş bile gözükmemişti moralim bozulmuştu. Sonra alttan bakınca gördük? Sizde durum nasıl? bır de kese boyu kaç çıktı?
Karından baktı canm kese ctesi 20mm bugn bebeğin boyunu söyledi 25mm den sonra kalp.atisi duyulur demişti doktor diğer yerlerde okuduğum gbi adete dollenmeye cihaza göre değişir.. ctesi duyulmuyor diyince doktor mahvoldm hamdolsun RABBİMe bugüne kismetmis. geç yumurtlama vs olmuştur sıkma canını bnm.adete göre 8.haftya girmem gerekli ctesi gün ki USG de 6+3 çıkmıştı bugn 6+1 bugün netleşti hiicc stres yapm:)

Kızlar bu kan tahlilleri kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ben haftaya çarşamba gidicem kontrole son adet tarihine göre 7 haftalık olucak zamanı kaçırmayız degilmi

Hadi gözün aydın darisi bana ve diğer duymayanlara inşallah ilk 3 ayı atkatirsak daha az endiselenicez
aminnn inşallah evet 12.haftayı atlatsak biraz daha rahat olucaz Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsn sağlıkla olmayanlara da tez vakitte inşallah :)

Back