- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Ne demek canım Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi:)tamam canım çok sağol:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi:)tamam canım çok sağol:)
hadi yaa, o kadar oluyormu ki? hiç anlamadım, ama bence şimdilik kafana takma, bir sonraki gidişinde netleşir diye düşünüyorum. şuan küçük olduğu için milimlik bir hata bile bir hafta hataya sebep olabilir.benimde SAT 1 kasım doktor geç döllenme olmuş dedi ama onun hesabına gore 4 haftalık falan ama normalde 8 yada 9 haftalık olmalı 4 hafta kadar geç döllenir mi bilemedim
Ustelik bir sorun olsa dr mutlaka soylerdi meraklanmayin bir sorun yoktur insallahhadi yaa, o kadar oluyormu ki? hiç anlamadım, ama bence şimdilik kafana takma, bir sonraki gidişinde netleşir diye düşünüyorum. şuan küçük olduğu için milimlik bir hata bile bir hafta hataya sebep olabilir.
Selam canim hayirli olsun bebegin, bulanti olayi cok kotu ins uzun surmezzzSelam kızlar bende bugün ilk betahcg ye baktırdım >10000 çıkmış çok şükür tescilledik ben haftaya 6+4 gitmeyi planlıyorum doktora bu arada bulantılarım fena başladı
İnşallah her dakika bulanıyor cnım hiçbirşey istemiyorSelam canim hayirli olsun bebegin, bulanti olayi cok kotu ins uzun surmezzz
Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için deneyeceğimLeblebi bana iyi geliyor dene istersen tabi naneli seker ve cubuk krakerde aklinda bulunsun onlarda iyi gelir bulantiya
Ins en kisa surede toparlarsin ucuncu aydan sonra geciyor mide bulantilari birazcik sabretmek gerekiyorYine istahsiz bir gün 6. hafta başlayan mide sıkıntım hala devam ediyor 4 kilo verdim cok sukur kahverengi akıntı sorununu hallettik ama ben o eski ben değilim eşim diyor seni böyle görmeye alışık değilim senin şimdi hepsini iştahlı Yemen lazımdı diye
Ne demek canm insallah sendede ise yararÇok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için deneyeceğim
bende aynı durumdayım.ara sıra kusmada oluyor ama ağzımın içi zehir gibi ilk çocuğumda hiç bişey anlamamıştım.ikinciler farklı oluyor dKizlar iştah durumlarınız ne alemde? benim canım hicbirsey istemiyor ama aç gibiyim sanki surekli. kusmam yok fakat mide bulantisi var birkac gundur o yuzden mi boyle oldu anlamadim zevk alarak yiyemiyorum yemekleri
Aynen canim yemekler tatsiz tuzsuz geliyor banada her hamilelik farkli oluyor diyolar ya sanirim tecrube ile anliyacagizbende aynı durumdayım.ara sıra kusmada oluyor ama ağzımın içi zehir gibi ilk çocuğumda hiç bişey anlamamıştım.ikinciler farklı oluyor d
Karından baktı canm kese ctesi 20mm bugn bebeğin boyunu söyledi 25mm den sonra kalp.atisi duyulur demişti doktor diğer yerlerde okuduğum gbi adete dollenmeye cihaza göre değişir.. ctesi duyulmuyor diyince doktor mahvoldm hamdolsun RABBİMe bugüne kismetmis. geç yumurtlama vs olmuştur sıkma canını bnm.adete göre 8.haftya girmem gerekli ctesi gün ki USG de 6+3 çıkmıştı bugn 6+1 bugün netleşti hiicc stres yapm:)Kızlar merhaba, alttan mı görüldü kalp atışları? ben 6+1 de gittiğimde karından bebiş bile gözükmemişti moralim bozulmuştu. Sonra alttan bakınca gördük? Sizde durum nasıl? bır de kese boyu kaç çıktı?
aminnn inşallah evet 12.haftayı atlatsak biraz daha rahat olucaz Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsn sağlıkla olmayanlara da tez vakitte inşallah :)Hadi gözün aydın darisi bana ve diğer duymayanlara inşallah ilk 3 ayı atkatirsak daha az endiselenicez