- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah cnm ben kaç kez yumurtlama takbi yaptrdm 2 ay maaşımı elime almadan hastaneye ilaçlara verdi, hapla da büyüdü çatladı ama nasip olmadı ,iğne kull,yum,büyütücü yine büyüdü çatladı ama hamile kalamadım hamdolsun ki hiç beklemediğim hiç birşey yapmadığım ay da bebişim geldi. amin inşaallah kucağımızza aldğımz günleride görürüz :)inşallah ben de 3.5 yıllık evliyim 1.5 yildir bebek istiyoruz, geçen yıl yumurta büyütme ve catlatma için ilaçlar kullandım ama bana misin demedi.Bir kere bile yumurtalarim buyumedi.Şimdi kendiliğinden oldu.Rabbim hepimizin kucağına almayı da nasip etsin.
olabilir canm ben 22 ay önce taa 35.gün yumurtlamştım geçç yumurtlama olup geç döllenme olmuştur bebiş sağlıklı olsun da stres yapma:)benimde SAT 1 kasım doktor geç döllenme olmuş dedi ama onun hesabına gore 4 haftalık falan ama normalde 8 yada 9 haftalık olmalı 4 hafta kadar geç döllenir mi bilemedim
Ben de fazla yiyemiyorum. Haliyle kilo verdim. Ama zaten +15 le hamile kaldığım için dert etmiyorum :) doktorum da alma dedi zaten. Hatta biraz halsizim vitamin alayım mı dedim ne gerek var iyiysen, boşuna kilo alma şimdiden dedi. Artık doktorlar da aşırı kilo alınmasına gerçekten karşı; sağlıklı beslenmek mühim olan. Siz de en azından süt yoğurt ve et tüketebilseniz yeterli olur bence şimdilik. 3. Ayda zaten bulantılar bıçak gibi kesiliyor. Hatta ikinci üç aylık dönemde hamile olduğunu bile unutuyor insan :) kesinlikle en keyifli dönemi; Allah hadi bebek hazırlıklarını yap diyor sanki :))))))))))
Sanirim yok canimAy bende yiyeyim anca ortası yokmu bu işin ya iştahsızlık yada homini girtlak
Evet Rabbim tüm isteyen ve hakeden herkese nasip etsin
Kızlar bu kan tahlilleri kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ben haftaya çarşamba gidicem kontrole son adet tarihine göre 7 haftalık olucak zamanı kaçırmayız degilmi
Zamanlama gecmez sanirim canm 7 haftalikkende yaparlar cogu kisi o haftalarda gidiyor yani tecrubeliler direk kalp atisini duymak icin :)))Kızlar bu kan tahlilleri kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ben haftaya çarşamba gidicem kontrole son adet tarihine göre 7 haftalık olucak zamanı kaçırmayız degilmi
bak bugün doktrma sorcaktm hangi gen diye unuttum ptesi gtmek nasip olursa sorucam .. aslında ilkinde çok yüksek değil demişlerdi ama 2 düşüğüm olunca iğneye başladık bebeğim sağlıklı olsunda bn kalan 7,5 ay hergün iğneye razıyım aynen Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere ve herkeseee.. inşaallah herşey güzel olacakHijyenik yok canım coraspirin kullanıyorum sadece bizim bu 1298 heterozigot düşük yaptıran bir gen olmadığını söyledi doktor ve o yüzden iğneye gerek yok dedi sadece folik asit ve B12 depoları boş olmaması gerektiğini söyledi ama her doktor ayrı bir şey söylüyo bilmiyorum o yüzden cnm valla , hayırlı olsun gözün aydın Rabbim hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın . Her şey güzel olacak inşallah birbirimize Miniklerimizle fotoğraf atarız inşallah
AminnEvet Rabbim tüm isteyen ve hakeden herkese nasip etsin
Karından baktı canm kese ctesi 20mm bugn bebeğin boyunu söyledi 25mm den sonra kalp.atisi duyulur demişti doktor diğer yerlerde okuduğum gbi adete dollenmeye cihaza göre değişir.. ctesi duyulmuyor diyince doktor mahvoldm hamdolsun RABBİMe bugüne kismetmis. geç yumurtlama vs olmuştur sıkma canını bnm.adete göre 8.haftya girmem gerekli ctesi gün ki USG de 6+3 çıkmıştı bugn 6+1 bugün netleşti hiicc stres yapm:)
Hem göreyim hem kalp atışını duyayım dersen bekle derimSlmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..
Ilk hamileligimde benimde oyleydi ama bu sefer canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi yemek icin emzirdigim icin daha dikkat etmek gerekiyor yemek olayina gecici bi uc aylik donem Allah tan sonra durduramiyosun zaten yemek yemeyiKızlar aranızdaki iştahsızlara çok özeniyorum :) Ben hamileliği başından beri yatıp kalkıp yemek düşünüyorum. Özellikle canım çok tatlı çekiyor. Bende de bulantı var ama iştahı pek etkilemedi. Hatta açken hemen midem bulanıyor.
Bencede bekle bikac gun 2000 ustu olunca diolar gozukur kese hayirlisi olsun cnmSlmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..
Bilmiyorum :) tahminin ne merak ettim.Oh çok şükür, güzel haber :) Ben sabahtan beri yine fenayım ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz. Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini arasındaki ilişkiyi biliyorsun değil mi? Sanki bir tahmin yaptım ben seninkiyle ilgili :)