• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İlk kesenin görüntüsünde mı bahsediyorsun tam top şekli gibi değilde oval gibi benimkisi
Canm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hatta

Oh çok şükür, güzel haber :) Ben sabahtan beri yine fenayım ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz. Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini arasındaki ilişkiyi biliyorsun değil mi? Sanki bir tahmin yaptım ben seninkiyle ilgili :)
kalp atışıyla nasıl oluyor canm

Canm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hatta
Evet kemik gelişiminden anlaşılıyor senin dediğin gibi fasulye gibi sanki uzantısı filan yok ay benim için kızda erkek de ayrı heyecan olucak bir kızım var kız olursa iki kız ilerde iyi anlaşırlar inşallah erkek olursa da ayrı bir tat rabbim hangisini nasip ederse kabulum yeterki sağlıklı olsun

Evet kemik gelişiminden anlaşılıyor senin dediğin gibi fasulye gibi sanki uzantısı filan yok ay benim için kızda erkek de ayrı heyecan olucak bir kızım var kız olursa iki kız ilerde iyi anlaşırlar inşallah erkek olursa da ayrı bir tat rabbim hangisini nasip ederse kabulum yeterki sağlıklı olsun
Öyle tabiki canm ikiside aynı. Dediğin gibi kız olursa iyi arkadaş olurlar oğlan olursa onuda tatmış oluruz. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda

Günaydın hanımlar,
Ben özelden gönderdim arch2401 arch2401
Dün akşamdan beri hiç iyi değilim midem bomboş yiyemiyorum içemiyorum açlıktan ağlıycam:cry:
Çok özür diliyorum şu moddayım :kusmuk:

Çok kalabalık olunca takip etmekte zorlanıyorum ama hepimiz hemen hemen aynı duyguları aynı heyecanları yaşıyoruz.
Bebeğini görmeyi, kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla duyarsınız, görürsünüz bebeklerinizi:KK37:

Kilo veren arkadaşlar varmış valla helal olsun diyorum:KK57::KK57: Z zeynebim111
İştahı açık arkadaşlar varmış, benim yerime de yiyin:ruh:

İyi günler diliyorum:KK73:

Ben de fazla yiyemiyorum. Haliyle kilo verdim. Ama zaten +15 le hamile kaldığım için dert etmiyorum :) doktorum da alma dedi zaten. Hatta biraz halsizim vitamin alayım mı dedim ne gerek var iyiysen, boşuna kilo alma şimdiden dedi. Artık doktorlar da aşırı kilo alınmasına gerçekten karşı; sağlıklı beslenmek mühim olan. Siz de en azından süt yoğurt ve et tüketebilseniz yeterli olur bence şimdilik. 3. Ayda zaten bulantılar bıçak gibi kesiliyor. Hatta ikinci üç aylık dönemde hamile olduğunu bile unutuyor insan :) kesinlikle en keyifli dönemi; Allah hadi bebek hazırlıklarını yap diyor sanki :))))))))))

kalp atışı bana da mantıklı gelmedi,,, bir kere sürekli değişiyor,,, benim bir önceki kontrolde 140 altıydı şimdi 140 üstü :)))

merhaba aynı günüz hışgeldin:) kalp atışı için nezaman gidiceksin:)

Aslinda hemen gitmek istiyorummmda pazartesi dedi doktor yarin kizim icin gidicem hastaneye gitmisken belki kendi doktorumada girerim onceki hamileligimde 6+5de duymustum cnm sen ne zaman gidicen

Slm kizlar bende geldim araniza sat 13kasim dogum 20 agustos 28 yasindayim 2. Bebegim olacak insallah 9. Ayda kalp durmasindan 7 haftalikken kurtaj oldum bi adet doneminden sonra tekrar hamile kaldim kesemi gordum cok sukur diger topikteydim ama buraya transfer olmak istedim :) sehir kayseri
Merhaba ben de Kayseri nerde takip oluyorsunuz acaba ve memnun musunuz

Kızlar bügünlük liste güncellemelerinizi tamamladım.:anneadayı: lütfen özel mjla bilgilerinizi gönderin dün dediğim gibi gün aşırı güncellemeler yapılacak.

Back