- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hattaİlk kesenin görüntüsünde mı bahsediyorsun tam top şekli gibi değilde oval gibi benimkisi
Işte merak için insan herşeyi araştırıyor canm. Allah bilir en iyisini. Resim atabiksen keşke.Bana çok inandırıcı gelmedi ama
kalp atışıyla nasıl oluyor canmOh çok şükür, güzel haber :) Ben sabahtan beri yine fenayım ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz. Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini arasındaki ilişkiyi biliyorsun değil mi? Sanki bir tahmin yaptım ben seninkiyle ilgili :)
kalp atışıyla nasıl oluyor canm
Evet kemik gelişiminden anlaşılıyor senin dediğin gibi fasulye gibi sanki uzantısı filan yok ay benim için kızda erkek de ayrı heyecan olucak bir kızım var kız olursa iki kız ilerde iyi anlaşırlar inşallah erkek olursa da ayrı bir tat rabbim hangisini nasip ederse kabulum yeterki sağlıklı olsunCanm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hatta
Öyle tabiki canm ikiside aynı. Dediğin gibi kız olursa iyi arkadaş olurlar oğlan olursa onuda tatmış oluruz. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlardaEvet kemik gelişiminden anlaşılıyor senin dediğin gibi fasulye gibi sanki uzantısı filan yok ay benim için kızda erkek de ayrı heyecan olucak bir kızım var kız olursa iki kız ilerde iyi anlaşırlar inşallah erkek olursa da ayrı bir tat rabbim hangisini nasip ederse kabulum yeterki sağlıklı olsun
O pek dogru degil benim ikinci kaybettigim gebeligimde 158 di ve erkekti.Canım eğer kalp atışı 140'ın altındaysa erkek, 140'ın üstündeyse kız olduğu düşünülüyormuş.
Günaydın hanımlar,
Ben özelden gönderdim arch2401
Dün akşamdan beri hiç iyi değilim midem bomboş yiyemiyorum içemiyorum açlıktan ağlıycam
Çok özür diliyorum şu moddayım
Çok kalabalık olunca takip etmekte zorlanıyorum ama hepimiz hemen hemen aynı duyguları aynı heyecanları yaşıyoruz.
Bebeğini görmeyi, kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla duyarsınız, görürsünüz bebeklerinizi
Kilo veren arkadaşlar varmış valla helal olsun diyorum Z zeynebim111
İştahı açık arkadaşlar varmış, benim yerime de yiyin
İyi günler diliyorum
O pek dogru degil benim ikinci kaybettigim gebeligimde 158 di ve erkekti.
Banada hibor 3500 verdi doktorevet işğne ve coraspin kullanıyrom clexane mi kullanyrsn bana doktrm hibor 3500 verdi
ikimizin tahmini doğum tarihi aynıGünaydın kızlar benimde bir haftam var kalp atışını duymaya rahatım gonulen duyacağız inşallah sorunsuz miyde bulantısı yok bende tek belirti göğüslerimde camasirlarim sıkmaya başladı
merhaba aynı günüz hışgeldin:) kalp atışı için nezaman gidiceksin:)
Merhaba ben de Kayseri nerde takip oluyorsunuz acaba ve memnun musunuzSlm kizlar bende geldim araniza sat 13kasim dogum 20 agustos 28 yasindayim 2. Bebegim olacak insallah 9. Ayda kalp durmasindan 7 haftalikken kurtaj oldum bi adet doneminden sonra tekrar hamile kaldim kesemi gordum cok sukur diger topikteydim ama buraya transfer olmak istedim :) sehir kayseri
Evet ne güzel benim son adet tarihi 14 kasım daha kalp atışını duymadım.sen duydunmuikimizin tahmini doğum tarihi aynı
Yok haftaya çağırdı cumartesi gimistim 8 9 gun snra gel cikar dediEvet ne güzel benim son adet tarihi 14 kasım daha kalp atışını duymadım.sen duydunmu