• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
merhaba kızlarrr, bende aranıza yeni katıldım henüz dr a gitmedim ama sat 23 kasım ve testimde ikinci cizgiyi hemen gördüm cumartesi dr a gitmeyi duşunuyorum kar yagarda yollari etkilemezse cok merak ediyorum ins hersey yolundadir ve keseyi gorebiliriz❤kısmetse benim ikinci bebeğim olucak bir tane oğlum var hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum

Coooook şükür hamdolsun kizlarrrrr duyduk kalp atışını 6+1 hafta çıktı bebeğim adetim düzensiz di zaten
3 kasimdi sat doktorm 15kasim olarak değiştirdi hamdolsun RABBİM herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK46::KK46:
Hadi gözün aydın darisi bana ve diğer duymayanlara inşallah ilk 3 ayı atkatirsak daha az endiselenicez

B
merhaba kızlarrr, bende aranıza yeni katıldım henüz dr a gitmedim ama sat 23 kasım ve testimde ikinci cizgiyi hemen gördüm cumartesi dr a gitmeyi duşunuyorum kar yagarda yollari etkilemezse cok merak ediyorum ins hersey yolundadir ve keseyi gorebiliriz❤kısmetse benim ikinci bebeğim olucak bir tane oğlum var hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum[/QUOTE
Bizimde doğum tarihlerimiz yakın. Hayırlı olsun insallah sağlıkla kucagimiza alırız.

Aslinda hemen gitmek istiyorummmda pazartesi dedi doktor yarin kizim icin gidicem hastaneye gitmisken belki kendi doktorumada girerim onceki hamileligimde 6+5de duymustum cnm sen ne zaman gidicen
banada bu cuma için gel dedi canım ama daha erken diye tahmin ediyorum

Bende bir hafta sonra gidicem geçen hafta keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi kalp atışınida duysam hemen soylicem herkese
Bende söylemedim bir kesinlessn bende de kese gözüktü ayni sana dediklerini soyledi benim doktorda kan tahlili aldı ben ilkninde bişey anlamamışım bunda baya heyecanlym 9 ay nası geçicek diye düşünüyorum

Kızlar düşük tehlikesi 12 haftadan sonra geçiyor mu? Yoksa ihtimal mi azalıyor? Ben 12 hafta kimseye söylemeyi planlamıyorum ilk düşük nedeniyle ama eşim sabırsızlıktan ölecek.

Merhaba daha onceki yorumlara goz atmistim ayni durumdayiz sanirim yanlis hatırlamıyosam 20 aylıktı dimi bebeginiz bnmde oglum 20 aylık ve emiyor cevremde cok fazla baskı var bıraktırmam icin fakat dr a telefonda sordum emzirmeye dewam etmemi zaten zamanla sutun azalip kesilecegini soyledi sen devam edicek misin canım emzirmeye

Sabah 1 damla pembe akıntı geldi.Ben de korktum ve doktora gittim.Bebegimizin kalp atışlarını duyduk ve bebegi gördük.Protestan verdi bana ve ağır iş yapma, çok ayakta durma, bol bol dinlen dedi.

6.6 haftalık dedi, biraz geç oluşmuş adet tarihine göre dedi.

Coooook şükür hamdolsun kizlarrrrr duyduk kalp atışını 6+1 hafta çıktı bebeğim adetim düzensiz di zaten
3 kasimdi sat doktorm 15kasim olarak değiştirdi hamdolsun RABBİM herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK46::KK46:

Merhaba kızlar Nasılsınız? Biz gittik duydum bebisi min kalp atışlarını çok şükür 6+1 misim bende :KK46::KK46:

Kızlar merhaba, alttan mı görüldü kalp atışları? ben 6+1 de gittiğimde karından bebiş bile gözükmemişti moralim bozulmuştu. Sonra alttan bakınca gördük? Sizde durum nasıl? bır de kese boyu kaç çıktı?

inşaallah canm sevinçlerimz kursağımızda kalmasın 3,5 yıldr bekliyorum inşaalah Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alırız çarşamba gelse inşallah pıt pıtları duyarız :anneadayı::anneadayı::anne::KK200::KK200:
inşallah ben de 3.5 yıllık evliyim 1.5 yildir bebek istiyoruz, geçen yıl yumurta büyütme ve catlatma için ilaçlar kullandım ama bana misin demedi.Bir kere bile yumurtalarim buyumedi.Şimdi kendiliğinden oldu.Rabbim hepimizin kucağına almayı da nasip etsin.

Back