2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu 3-4 ay bu düşük riskleri çok üzücü malesef. İfadeyi silemiyorum özrü dilerim kızlar. Rabbim yardımcımız olsun

Saol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum
Sakin ol lütfen panik olma. Sürekli kalkma dinlen bakalım. İçini ferah tut. Allah herşeyin hayirlisini versin. Üzülme. Zaten üzülüp stres yapacak birşey yok. Sadece tedbirli olma nda fayda var. Biraz soğuk kanlı ol cnn. Anne olacaksın insallaj aaa azıcık kafanı rahatlat

Haklısın canım ama 2 kez yaşayınca artık iyi düşünmeye gitmiyor kafa Rabbim hepimizin bebislerini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben sürekli açım ve sürekli midem bulanıyor. Mide bulantısı için uyguladiginiz yöntemler var mı?

Kızlar ben sürekli açım ve sürekli midem bulanıyor. Mide bulantısı için uyguladiginiz yöntemler var mı?
Aç olduğun içinde bulanir canm. Kızmda midem çok kötü olmuştu. Tuzlu şeyler mideye çok iyi geliyor. Kraker zaten biliyorshndur canm. Sade soda . Mandalina. Mideni bastıracak şeyler yersen daha iyi olur. Ben makarnayı patatesi sade haslyip yerdim.salcali makarnaya hasret kalmıştm

Haklısın canım ama 2 kez yaşayınca artık iyi düşünmeye gitmiyor kafa Rabbim hepimizin bebislerini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Olsun sen yine de iyi düşün ki iyi olsun. O zamanlar hayırlı değilmiş demek ki olmamış. Allah yardimcin olsun

Çubuk kraker ve leblebi yiyorum durmadan. Patates ve makarna deniim yarın ben de. Hem açlıktan midem bulanıyor hem De midem bulandigi için yiyemiyorum.

Çubuk kraker ve leblebi yiyorum durmadan. Patates ve makarna deniim yarın ben de. Hem açlıktan midem bulanıyor hem De midem bulandigi için yiyemiyorum.
Leblebiye çok dikkat et cnn.az miktarda ama Çokça suyla tuket. Ben leblebiyi hiç demedim çünkü kızında yemistim ve boguluyordum resmen. Kuru olduğu için beni mahvetmişti.

Saol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum
Canim aynı sıkıntı ole dün gittim doktor a önce onemsemedim gittikçe arttı kalbini tekrar duyduk ama doktor düşük riski var böyle bir durum varsa dedi progestan ve iğne verdi istirahat dedi önceki doktorum sadece kırmızı kan olursa gel demişti sen bilirsin inşallah pazartesi hemen git birde kalkma yerinden mutlaka yat

Canim aynı sıkıntı ole dün gittim doktor a önce onemsemedim gittikçe arttı kalbini tekrar duyduk ama doktor düşük riski var böyle bir durum varsa dedi progestan ve iğne verdi istirahat dedi önceki doktorum sadece kırmızı kan olursa gel demişti sen bilirsin inşallah pazartesi hemen git birde kalkma yerinden mutlaka yat

Gecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsun

Gecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsun
hiç kalbini bozma canim...minicik et parçasına can veren allahim dua edelimde tutunsun bebekler....kalabaligin yaptigi duaya allah icabet edermis...

Ankara da olan arkadaşlara bir sorumlu olacaktı . Hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz acaba. Çok pahalı olmayan bir yer tercih etmeliyim. Sincan etimesgut tarafı yadabestepe tarafinda iyi bir dr var midir. Mahremiyete de dikkat eden bildiğiniz yer var mi

Canım ben hamile olduğumu 2gün önce öğrendim ve 2 hafta öncesine kadar kahverengi lekelenmem ve ufak ıfak kanamam olmuştu. Üşütmüştüm bu ay ciddi şekildr ondan dolayı adetim az oluyo sandım. Kahverengi akıntı idrar yolları iltihabı olabilir. Aynı sıkıntı bendede var doktorum progestan verdi 2 gündür olmadı çok şükür. Bi ara dokturunu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…