- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beraber oynarlar ya hem daha iyi olur sanki paylaşmayı öğrensin büyükte :) biz kaç kardeş aynı odada yatardık sesimiz çıkmazdı Yen'i nesil fena :) bende büyük yatak şeklinde bişey düşünüyorum ilk başlarda yanıma küçük idare edecek beşik alayım odada yine dolap vs olsun büyüyünce de büyük yatağa geçiririm direk diyorum ama bakalım ne olacak o zamana fikrim değişir mi bilmemilki uzun süre kendi odası olduğu halde bizim odamızda yattı zaten; sonra da onun odasına daybed aldık ikeadan, ben onun odasına geçtim. gece uyanınca yanıma alıyorum yatağından. hatta çoğunlukla direk beraber yatıyoruz. ama kendi odası olması rahat oldu bizim için. dolabı, kıyafetleri, oyuncakları herşeyi kendi odasında. kendine ait bir dünyası var orada. şimdi oraya bebek için dolap koysam çıldırır biliyorum. yer de yok zaten. uykusu da bölünür zaten... bir süre bebek bizimle yatar o sorun değil de, eşyalarını nereye koyucam, onun da oyun zamanları gelince nerede oynıcak vs... bilemedim... annelerimiz napıyodu acaba :)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar sürekli girip yazamiyorm geçen hafta bnmde olmuştu lekelnme ama hafif iğne yaptırdı doktorm 1 tane bide vajinal jel kullaniyrm crinone. Progestan baş dönmesi yapıyor bende çok. Bugün de randevumuz var inşallah kalp atışını duyarız
Gözün aydın canım hayırlı olsunkizlar simdi çıktık doktordan....kalp atislarini duyduk... daha dogrusu gördük.ses zaeae verir diye sesli dinletmedi ...ilk defa duydum sesin zarar verdigini...5+6 gunlukmus....dogum tarihi yine degisti....bugun tam sat ina uygun ...karindan bakti rahatlikla göründü
inşallah güzel haberlerini alırız bize de haber etGünaydın kızlar sürekli girip yazamiyorm geçen hafta bnmde olmuştu lekelnme ama hafif iğne yaptırdı doktorm 1 tane bide vajinal jel kullaniyrm crinone. Progestan baş dönmesi yapıyor bende çok. Bugün de randevumuz var inşallah kalp atışını duyarız
Gözün aydın Canım Allah tamamına erdirsin inşallahkizlar simdi çıktık doktordan....kalp atislarini duyduk... daha dogrusu gördük.ses zaeae verir diye sesli dinletmedi ...ilk defa duydum sesin zarar verdigini...5+6 gunlukmus....dogum tarihi yine degisti....bugun tam sat ina uygun ...karindan bakti rahatlikla göründü
Benim çok açık sarı akıntım oluyorKızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Canm benimde kızında su gibi akintim oluyordu. Ama seffafti. Hatta ben ordan anlamıştım hamile olduğumu. Dediğin gibi camasirimi değiştirmek zorunda kalacak kadar olduğu olurdu. Ama kan falan yoktu.rengi farkliysa dr a sormakta fayda var benceKızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Güzel haberler alırsın insallah canm. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinGünaydın kızlar sürekli girip yazamiyorm geçen hafta bnmde olmuştu lekelnme ama hafif iğne yaptırdı doktorm 1 tane bide vajinal jel kullaniyrm crinone. Progestan baş dönmesi yapıyor bende çok. Bugün de randevumuz var inşallah kalp atışını duyarız
Görünür canım ben 5+2 de gittim gorunduKızlar selam iyidir umarım herkes kızlar 5+4 günlüklen doktora gitsem kese görünürmü acaba
Ay cok sewindim iyi oldaa bebisimiz siki siki annesine tutunsunda mide bulantioari dalan varmi
Evet ilk benim Allah kısmet ederse
Ben çok erken öğrendim tedavi gebelik olduğu için zaten bekleniyordu ama dediğim gibi erken öğrendim ve zor geçti o süreçler. Geç döllenme olduğu için bu kesinleşene kadar dış gebelik dahil her türlü sıkıntı ihtimalinin stresini yaşadım. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdi. İyiyim gayet