2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktor

çokk geçmiş olsun canım düşük tehliken olduğunu nerden anladı canım kanamanmı oldu bende pko hastasıyım ilk bebklerde düşük oluyo diye okudum ama bana sadece keseyi gördüğünü kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi

ben herseyi yiyorum ..kus turacak kadar bir bulantim yok...hafif midem karisiyor...yemek yerken sıkıntı yok sonrasinda devam ediyor hafif bulanti...
bende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez biraz

Her gun iki uc bardak ictigim Türk kahvesini agzima alamiyorum agzim kuruyor suda icmek istemiyorum devamli uzanmak istiyorum
bende sabahları çok zor uyanıyorum kızım krese gidiyor bende işe, kızıma hamileyken ekşi çok sevdiğim meyveleri hiç canım çekmiyordu sevmediğim şeyleri çekiyordu garip bi duygu bu hamişlik

evet devlette devam edicem...ilk bebegimide devlette yaptirdim her kontrolunu dogumuda...ozele ayiracak paramizi kizimizin ihtiyaclari icin kullandik..
insallah duyariz canim kalp atislarini
ilk kızını hangi hastanede yaptın canm özel oda tuttun mu

canım o zaman haftaya ben gittiğimde vajinalden mi bakacak yine o zaman
karından duyamaz mı artık kalp atışını

sigara mı içiyon kızzz

ben kızıma hamileyken hic asermemistim
2 gündür hic sevmedigim bir seyi canim çekiyor..ama yiyemedim tatli oldugu icin bir baslarsam sonu gelmez...
birinin cani çeker diye söylemiyorum adini...
ay çok merak ettm özelden yaz bari
zaten henüz aşeren yok aramızda

bende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez biraz
mide yanmasi icin bir surup varya...o nu ilk hamileliginde tepeme dikerdim elimden düşmezdi...o kadar kötüydü...simdiden basladi bile i bebisimde

ilk kızını hangi hastanede yaptın canm özel oda tuttun mu
zekai tahirde yaptim...sanirsin o gun butun ankara doguruyordu...ozel odayi birak bir yatakta 3 hamis yatiyorduk...anlatmayim o günüilk hamileligi olan arkadaslarin gözünü korkutmayim...ama yinede bebegim için o eziyetede değer..
insallah o günleri goruruzde doguma yakin..bunlari detayli konuşuruz

ay çok merak ettm özelden yaz bari
zaten henüz aşeren yok aramızda
baklava cekti canim...hic sevmem serbetli şeyleri...gece hemde ama yemesem delircem...esime dedim...oda bu saatte nerden bulayim dedi...hakli olarak...bende gittim kizimin surpriz yumurtasini yedim bastirayim diye...
kizlar cani ceken olursa cok ozur dilerim
gerci buluna bilecek bir saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…