çokk geçmiş olsun canım düşük tehliken olduğunu nerden anladı canım kanamanmı oldu bende pko hastasıyım ilk bebklerde düşük oluyo diye okudum ama bana sadece keseyi gördüğünü kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi
bende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez biraz
bende sabahları çok zor uyanıyorum kızım krese gidiyor bende işe, kızıma hamileyken ekşi çok sevdiğim meyveleri hiç canım çekmiyordu sevmediğim şeyleri çekiyordu garip bi duygu bu hamişlik
ben kızıma hamileyken hic asermemistim
2 gündür hic sevmedigim bir seyi canim çekiyor..ama yiyemedim tatli oldugu icin bir baslarsam sonu gelmez...
birinin cani çeker diye söylemiyorum adini...
bende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez biraz
zekai tahirde yaptim...sanirsin o gun butun ankara doguruyordu...ozel odayi birak bir yatakta 3 hamis yatiyorduk...anlatmayim o günüilk hamileligi olan arkadaslarin gözünü korkutmayim...ama yinede bebegim için o eziyetede değer..
insallah o günleri goruruzde doguma yakin..bunlari detayli konuşuruz