• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım adet gününde bile yumurtalama olabiliyor bildiğim kadarıyla.
2 gün sonra tekrar test yaptır takiip et iki günde ikiye katlaması lazım.
Bunun farkindayim ama nebilim mesela sata gore 7. Haftalik ama bana kalirsa kan testine gore henuc 3 veya 4 haftalik oluyo butun hamilelik belirtilerimde var iki gunde bir tekrarlamak yerine biraz bi hafta falan bekliyom direk hastaneye gidim doktor ultrasonla baksin diyorum ama ne bilim adet gunlerimde uzayan akintilarim oldugumda diyordum zaten sanki bu yumurtlama akintisi allah allah falan eger o gunlerde yumurtladiysam sonuc gayet normal ama anormal gelenlerde oluyo ne bilim walla kafam karman corman oldu yahu ;)

Bunun farkindayim ama nebilim mesela sata gore 7. Haftalik ama bana kalirsa kan testine gore henuc 3 veya 4 haftalik oluyo butun hamilelik belirtilerimde var iki gunde bir tekrarlamak yerine biraz bi hafta falan bekliyom direk hastaneye gidim doktor ultrasonla baksin diyorum ama ne bilim adet gunlerimde uzayan akintilarim oldugumda diyordum zaten sanki bu yumurtlama akintisi allah allah falan eger o gunlerde yumurtladiysam sonuc gayet normal ama anormal gelenlerde oluyo ne bilim walla kafam karman corman oldu yahu :KK66:

Benim sata göre 10 haftalık. Geç döllenme yani. Olabiliyor öyle şeyler ama zaten hcg de az küçük bence de. Bekle madem gidince kesesini görebilecek güne kadar.

Benim sata göre 10 haftalık. Geç döllenme yani. Olabiliyor öyle şeyler ama zaten hcg de az küçük bence de. Bekle madem gidince kesesini görebilecek güne kadar.
Dimi kuzum bak dokuzuncu gunu negatif cikti 15.gunu 186 beni teselli eden yonude dokuzuncu gunu negatifse 15.gunun az cikmasi gayet normal gibi geliyo cunku dokuzda bi rakam belirseydi simdi az artsaydi endiselenirdim ama arada altigun var ve ben yalinca 186cikti . Diyorum madem iki iki katlanarak gidiyoken bi hafta beklesem,kese zaten gorunucek zorlamim strese sokmim kan ver tekrarla falan bekliyim

Dimi kuzum bak dokuzuncu gunu negatif cikti 15.gunu 186 beni teselli eden yonude dokuzuncu gunu negatifse 15.gunun az cikmasi gayet normal gibi geliyo cunku dokuzda bi rakam belirseydi simdi az artsaydi endiselenirdim ama arada altigun var ve ben yalinca 186cikti . Diyorum madem iki iki katlanarak gidiyoken bi hafta beklesem,kese zaten gorunucek zorlamim strese sokmim kan ver tekrarla falan bekliyim

Bence sen yine de takip et. Varsın yavaş ilerlesin ama takipli olsun.:KK19:

Ama iste su gec ogrenme fasli beni yordu sen nasisin olkmi

Evet ilk benim Allah kısmet ederse:KK68:
Ben çok erken öğrendim tedavi gebelik olduğu için zaten bekleniyordu ama dediğim gibi erken öğrendim ve zor geçti o süreçler. Geç döllenme olduğu için bu kesinleşene kadar dış gebelik dahil her türlü sıkıntı ihtimalinin stresini yaşadım. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdi. İyiyim gayet :süslü:

Bana da erkek diyor. Bakalım. Kız evlat bambaşka. Kizim iyiki var ve iyiki ilk kizim olmuş diyorum şimdiden bana yardımcı ve en üzüldüğüm anlarda durup bakıyor hemen srilip öpüyor. Cici yapıyor. Gözümün nuru başımın tacı. Ay duygusallastim. Şimdi kucagmda yatıyor mesela. İnsallah sana da kız evlat nasip olur. Doğruluğuna inanmasamda bakalım oğlum mu olacak.
İbşallah canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde oğlum var ibşallah sende oğlanı tadarsın çok tatlılar allah uzun versin evlatlatımıza

bende dün akşam gittik keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta 10 gün sonra dedi doktor canım
Canım dün yazamadım ama zaten sende Dr gitmişsin benim dün degerlerim 2000 gibiydı vajinal sadece kese gördük Dr 3 hafta sonrasına çağırdı ama ben haftaya başka bir dr gideceğim diğer cocuklarimda 6+1 gibi kalp atışlarını duymuştuk. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

Canım dün yazamadım ama zaten sende Dr gitmişsin benim dün degerlerim 2000 gibiydı vajinal sadece kese gördük Dr 3 hafta sonrasına çağırdı ama ben haftaya başka bir dr gideceğim diğer cocuklarimda 6+1 gibi kalp atışlarını duymuştuk. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

aminn inşallah canım evet dün bende gördüm karından 10 gün sonra kalp atışı için dedi ama erken diye düşnüyorum bende daha

aminn inşallah canım evet dün bende gördüm karından 10 gün sonra kalp atışı için dedi ama erken diye düşnüyorum bende daha
Yok canım erken olmaz senin degerlerin benimkinden de yüksek duyarsınız allahin izniyle

Kızlar face grubu açmak yasak falan değil ben diğer 2 çocuğum da da kk dan tanışıp kaynaştıkk face grubumuzda gerçek ve kendi kimliklerimizle samimiyetimizi ilerlettik buluşmalar görüşmeler kalıcı güzel dostluklar kurduk. Buradan ve oradan eş zamanlı takipler yaptık. Bunda sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil yani katılmak isteyen katılır katılmak istemeyen kendi bilir .

Back