2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..
Progestan ne için kullanıyorsun canim
Daha önce düşük falan yaptinmi

Yeni gelen anneler hoş geldiniz hepiniz.
Bende mide bulantılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Anlayamadığım neden tüm gün hissettiğim hani sabahlarıydı bu
Bir de epeyce karamsarım. Gelecek zifiri yönünü bu kadar net gösteriyorken nasıl büyütücez bu kuzuları biz

Benim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktor

ben kızıma hamileyken hic asermemistim
2 gündür hic sevmedigim bir seyi canim çekiyor..ama yiyemedim tatli oldugu icin bir baslarsam sonu gelmez...
birinin cani çeker diye söylemiyorum adini...

Günaydın dünkü kalp atışlarını duyamama üzüntüm baya geçti, arkadaşlarım biz 7+4 te duyduk deyince biraz rahatladım.Benim çok mide bulabtim yok, az önce biri peynir yedi yanımda o nraz tetikledi o kadar.

haberleri izleyemiyorum...cok moralim bozuluyor...normaldede her insanin bozulur ama ben etkisinden bir kac gun kurtulamiyorum...nasil bir dunyaya bebek doguruyorum...nasil kollayip koruycam diyorum....ama herkes Allah in kulu ALlah a emanet

Ben de 7+3'te duydum canım. Moralin bozulmasın çok minik daha annesiii

ben herseyi yiyorum ..kus turacak kadar bir bulantim yok...hafif midem karisiyor...yemek yerken sıkıntı yok sonrasinda devam ediyor hafif bulanti...
Aynı durumdayız, ben de yiyorum hatta kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa canım çok şeyler çekiyor, ama ara ara bir bulantı gelip geçiyor, çok yersem özellikle.

Benim 5 yaşında oglum ve 20 aylik kızım var bu minis sürpriz oldu herşey yoluna girer şimdiden kendini kasma tadını çıkar.

Ben bir grup açtım 2017 Ağustos Anneleri ❤ diye ekleyebilirsiniz

yasak hanımlar, kaç kez yazıldı, böyle devam ederse bu grubu da silerler. bilginize...

canim ben cankayada calustigim icin 19 mayis özel hastaneye gidiyorum...eryamanda oturuyirum...cumartesiden sonra zekai tahir e devam edicem
bende şu an etlik zübeyde hanıma gidiyorum canım
zaten 1 defa gittim
doğumu özelde mi düşünüyorsun

Ben grip oldum çok korkuyorum ya bişey olmaz insaallah
canım bence ilaç kullanma
hamilelerin kullanacağı ilaçlar varmış yazıyo doktor ama ben hiç bi doktora güvenmiyorm
c vitamini al meyvelerden
dinlen güzelce ıhlamur içtim ben sende araştır bi sıkıntısı yoksa iç
dinlenince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…