Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..
Yeni gelen anneler hoş geldiniz hepiniz.
Bende mide bulantılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Anlayamadığım neden tüm gün hissettiğim hani sabahlarıydı bu
Bir de epeyce karamsarım. Gelecek zifiri yönünü bu kadar net gösteriyorken nasıl büyütücez bu kuzuları biz
bende dün akşam gittim canım keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta -10 gün sonra dedi hayırlısıyıla onuda duyarız imnşallah ben takrar kan testi yaptırmadım ama hesaplamalara göre 6000 civarıydı.kalp atışı için nezaman gidiceksiniz siz.
ben kızıma hamileyken hic asermemistim
2 gündür hic sevmedigim bir seyi canim çekiyor..ama yiyemedim tatli oldugu icin bir baslarsam sonu gelmez...
birinin cani çeker diye söylemiyorum adini...
Günaydın dünkü kalp atışlarını duyamama üzüntüm baya geçti, arkadaşlarım biz 7+4 te duyduk deyince biraz rahatladım.Benim çok mide bulabtim yok, az önce biri peynir yedi yanımda o nraz tetikledi o kadar.
Yeni gelen anneler hoş geldiniz hepiniz.
Bende mide bulantılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Anlayamadığım neden tüm gün hissettiğim hani sabahlarıydı bu
Bir de epeyce karamsarım. Gelecek zifiri yönünü bu kadar net gösteriyorken nasıl büyütücez bu kuzuları biz
haberleri izleyemiyorum...cok moralim bozuluyor...normaldede her insanin bozulur ama ben etkisinden bir kac gun kurtulamiyorum...nasil bir dunyaya bebek doguruyorum...nasil kollayip koruycam diyorum....ama herkes Allah in kulu ALlah a emanet
Günaydın dünkü kalp atışlarını duyamama üzüntüm baya geçti, arkadaşlarım biz 7+4 te duyduk deyince biraz rahatladım.Benim çok mide bulabtim yok, az önce biri peynir yedi yanımda o nraz tetikledi o kadar.
Aynı durumdayız, ben de yiyorum hatta kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa canım çok şeyler çekiyor, ama ara ara bir bulantı gelip geçiyor, çok yersem özellikle.
canım bence ilaç kullanma
hamilelerin kullanacağı ilaçlar varmış yazıyo doktor ama ben hiç bi doktora güvenmiyorm
c vitamini al meyvelerden
dinlen güzelce ıhlamur içtim ben sende araştır bi sıkıntısı yoksa iç
dinlenince geçiyor