Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet devlette devam edicem...ilk bebegimide devlette yaptirdim her kontrolunu dogumuda...ozele ayiracak paramizi kizimizin ihtiyaclari icin kullandik..banada keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi ama banada çok erken geldi
neyse inşallah duyarız
bende haftaya cuma gidicem canım
özeli bırakıp devlete mi geçeceksin doğru mu anladım??
bugün doğum yapan bi arkadaşımla konuştum. tüm takiplerini devlette yaptır ona git gel. doğuma özele geçersin dedi.
Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..Kızlar günaydın.
Benim sabah bulantıları çok fena. Bazen aklıma bir şey geliyor, o bile midemi bulandırıyor. Siz de var mı benzer durum yaşayan?
Benn bennn bennn hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..Kızlar günaydın.
Benim sabah bulantıları çok fena. Bazen aklıma bir şey geliyor, o bile midemi bulandırıyor. Siz de var mı benzer durum yaşayan?
Bana arada sol tarafa kramp giriyor başkada bişey yok kendilerine yer açıyor miniklerGunaydin hanimlar gece kasiklarimda agri oldu ona uyndim sancidan sizdede byle bi durum varmi sabah kizimi okula yolladim hemen evi topladim nolur nolmaz diye ama geceden sonra agrim olmadi
Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..
Benim sat 12 kasım pazartesi gördük keseyi artık görebilirsin ama kalbiyle beraber göreyim dersen daha bekle haftaya çarşamba gidicem ben bi daha ordan hesaplarsın
canım ilk gebeliğin mi ?
Benim bugün 4+5 te karından göründü
Beta 12 binlerdeydi bugün
günaydınlar herkese sabah sabah apartmana dolan sarımsaklı yemek kokusuyla kusmaktan beter olarak işe geldim :S
Kızlar günaydın.
bende başlamadı daha bazen diyorum kendime bi aksilikmi var acaba diye.
Ben grip oldum çok korkuyorum ya bişey olmaz insaallahne geldi aklıma yaa bende ıhlamur içiyorum grip olacak gibiyim diye
acaba o da zararlı mı?
Beninde hep mide bulantısı yaşıyorum sabah aksam fark etmiyor kraker yiyorum peynirde iyi geliyor sabah yumurta yiyemedim kustumbi de yediğim herşey 1 saat sonra midemde ekşime yapıyor ilk çocuğumda mide bulantım sadece sabah kalkınca oluyordu kraker yiyordum geçiyordu bu yaramaz beni biraz zorlayacak sanırım
benim boy 1.69boylarınız kaç kızlar
boylarınız kaç kızlar
canim ben cankayada calustigim icin 19 mayis özel hastaneye gidiyorum...eryamanda oturuyirum...cumartesiden sonra zekai tahir e devam edicemcanım bende ankara
hangi hastaneye gidiyorsun?