Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim rahmi ici etkisi varmis diye duydum sanci artirici...ben çerez severim ama meyve sevmem
mandalina iyi mi
çünkü nar falan zararlı yazılmış neye göre zararlı acaba HIRSIZI aydınlatır mısın bizi
Ben şimdi çıktım doktordan keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi çok heyecanlıyım
Progestan ne için kullanıyorsun canimBenn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..
Benim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktorbende dün akşam gittim canım keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta -10 gün sonra dedi hayırlısıyıla onuda duyarız imnşallah ben takrar kan testi yaptırmadım ama hesaplamalara göre 6000 civarıydı.kalp atışı için nezaman gidiceksiniz siz.
Allah yardımcınız olsun yaBenim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktor
haberleri izleyemiyorum...cok moralim bozuluyor...normaldede her insanin bozulur ama ben etkisinden bir kac gun kurtulamiyorum...nasil bir dunyaya bebek doguruyorum...nasil kollayip koruycam diyorum....ama herkes Allah in kulu ALlah a emanetYeni gelen anneler hoş geldiniz hepiniz.
Bende mide bulantılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Anlayamadığım neden tüm gün hissettiğim hani sabahlarıydı bu
Bir de epeyce karamsarım. Gelecek zifiri yönünü bu kadar net gösteriyorken nasıl büyütücez bu kuzuları biz
Günaydın dünkü kalp atışlarını duyamama üzüntüm baya geçti, arkadaşlarım biz 7+4 te duyduk deyince biraz rahatladım.Benim çok mide bulabtim yok, az önce biri peynir yedi yanımda o nraz tetikledi o kadar.
yumurtadan benimde midem bulanıyor garip bi mide bulantısı var haladaBeninde hep mide bulantısı yaşıyorum sabah aksam fark etmiyor kraker yiyorum peynirde iyi geliyor sabah yumurta yiyemedim kustum
evet kraker biraz bastırıyorayy çok kötü kraker yiyin iyi geliyo diyolar..
Allah korusun bebişini ve hepimizinkini. Geçmiş olsun.Benim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktor
ben herseyi yiyorum ..kus turacak kadar bir bulantim yok...hafif midem karisiyor...yemek yerken sıkıntı yok sonrasinda devam ediyor hafif bulanti...yumurtadan benimde midem bulanıyor garip bi mide bulantısı var halada
Her gun iki uc bardak ictigim Türk kahvesini agzima alamiyorum agzim kuruyor suda icmek istemiyorum devamli uzanmak istiyorumyumurtadan benimde midem bulanıyor garip bi mide bulantısı var halada
Aynı durumdayız, ben de yiyorum hatta kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa canım çok şeyler çekiyor, ama ara ara bir bulantı gelip geçiyor, çok yersem özellikle.ben herseyi yiyorum ..kus turacak kadar bir bulantim yok...hafif midem karisiyor...yemek yerken sıkıntı yok sonrasinda devam ediyor hafif bulanti...
Benim 5 yaşında oglum ve 20 aylik kızım var bu minis sürpriz oldu herşey yoluna girer şimdiden kendini kasma tadını çıkar.
Ben bir grup açtım 2017 Ağustos Anneleri ❤ diye ekleyebilirsiniz
bende şu an etlik zübeyde hanıma gidiyorum canımcanim ben cankayada calustigim icin 19 mayis özel hastaneye gidiyorum...eryamanda oturuyirum...cumartesiden sonra zekai tahir e devam edicem
canım bence ilaç kullanmaBen grip oldum çok korkuyorum ya bişey olmaz insaallah