2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben 1 kere düşük yaptim 8 haftalik
Simdi 5 haftalığım lekelenmem oldu ondan doktor düşük riskin var dedi

Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bir dr dan dinlemiştim daha önce, sağlıklı bir gebelik ve doğum gerçekten kıymetli birşey zikretmek lazım. Düşük tehliklesi olan arkadaslarim. Ya musavvir esmasini çokça söylemekte fayda var insallah. Hepimiz için geceli tabi zaman ne gösterir biljnmez

Ben baktım canım benimkinr kız diyor bakalım ne çıkacak bir oğlum var allah hayırlısını nasip etsin ama kızda olda hiç fena olmaz
Bana da erkek diyor. Bakalım. Kız evlat bambaşka. Kizim iyiki var ve iyiki ilk kizim olmuş diyorum şimdiden bana yardımcı ve en üzüldüğüm anlarda durup bakıyor hemen srilip öpüyor. Cici yapıyor. Gözümün nuru başımın tacı. Ay duygusallastim. Şimdi kucagmda yatıyor mesela. İnsallah sana da kız evlat nasip olur. Doğruluğuna inanmasamda bakalım oğlum mu olacak.

Ben baktım canım benimkinr kız diyor bakalım ne çıkacak bir oğlum var allah hayırlısını nasip etsin ama kızda olda hiç fena olmaz
Benim de kız Çin takvimine göre ama ben hep ilk erkek olacak diyordum içime öyle doğuyor merakla bekliyorum cinsiyeti

benim de ufak tefek aserme basladi aklima normalde gelmeyecek seyleri hayal ederken buluyorum kendimi ayni sekilde ufak ufak mide bulantilari da basladi cok sukur. maalesef karamsarlık bende de var. ulkenin dunyanin hali nereye gidiyor daha ne kadar evimizde huzur ile oturabiliriz? sonra yasadigim yeri hic sevmiyorum tehlikeli bir yer cocuk icin nasil olur? hic arkadasimiz da yok cocugum da mi yanliz kalacak? bir sürü soru...bu arada bende bişey sorayım bnm sat 13 kasım 5+1 de keseyi gördük çok şükür doktorum önümüzdeki çarşamba kalp atışı için çağırdı 6+3 oluyor erken değil mi dinleyebilmek içn?

çin takvimine göre erkek benim ama beni yaşlı bir teyze gördü kirpiklerin toplanmış kızın olacak senin dedi bende öğrenmeden önce rüyamda kız gördüm Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin de önemlisi o

Kirpikler nasıl toplanıyor ki. Ay ne ilginç seyler var oyle

Meraba kizlar bisey sormak istiyorum kafam cok karisikta brn adetten bi gun uc gun yedi gun sonra idrar testi yaptim negatifti dokuz gun gecti kan testi yaptim negatifti artik umidi kesmisken esimin zoruyla 15.gunu idrar testi yaptim pozitif cikti splugu ozelde yaptirdim sonuc 186 cikti evet hamileyim sonuca gore ama sizce cokmu gec dollenmr beb adet gunlerimdemi yumurtladim beni teselli edin ya walla kafa allak bulak oldu

Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum

27 yaş ev hanimi

2. Çocuk benim 29 yaşındayım. Ev hanımı bir mali müşavirim

26 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim inşallah

Ben 33 yaşındayım ev hanımıyım 27 aylık bir oğlum var bu 2. İbşallah

ben 25 yaşında muhasebeciyim ilk çocuğumuz olcak inşallah:)

Ben 34 yaşımdayım ilk çocuğumuz olacak hayırlısıyla kızlar. Akademisyenim Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Yas 26 devlette mühendisim ve ilk bebeğimiz :) hala alışamadım bu duruma

Bende 26 yaşındayım ilk bebeğim. Öğretmenim bende tatil olmayınca rapor aldım :)

26 yaşındayım öğretmenlik okudum.yüksek lisansımı yarıda bırakıp evlendim ve ilk ay hamile kaldım 6,5 aylık bir oğlum var ve 2. Bebeğime hamileyim şuan bu yüzden evdeyim henüz.

Aynen 24 yaş ilk hamilelik öğretmenim bugün evde yatış yaptım

Bend 28 yasindayim 1nci sinifa giden kizim var yariyil tatilinde soylemeyi dusunuyorum. Sehirleride yazsaydiniz doktor alisverisi yapardik istanbul-tuzla

Maşallah bize kızlar kaçırdığım var mı bilmiyorum ama ne kadar da çoğuz di mi??

canim senin iletini okuyunca annemin soyledigi aklima geldi...kirpiklerin toplanmis hamilemisin sen demisti kizin olacak falan demedi ama kizim oldu

Canım adet gününde bile yumurtalama olabiliyor bildiğim kadarıyla.
2 gün sonra tekrar test yaptır takiip et iki günde ikiye katlaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…