Sağolun kızlarAllah korusun bebişini ve hepimizinkini. Geçmiş olsun.
Ben 1 kere düşük yaptim 8 haftalikçokk geçmiş olsun canım düşük tehliken olduğunu nerden anladı canım kanamanmı oldu bende pko hastasıyım ilk bebklerde düşük oluyo diye okudum ama bana sadece keseyi gördüğünü kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi
Bende kullaniyorum lekelenmem vardıYok canim ilk hamileliğimm 5. Haftada kırmızı lekelenme oldu ondan dolayı kullaniyorumm..
İlk bir hafta 200 mg ilacı 1 hafta günde 3 tane sonra 2 ye düşürdüm iki gündür sadece akşam alıyorum...Bende kullaniyorum lekelenmem vardı
Günde kac tane aliyosun
Ben baktım canım benimkinr kız diyor bakalım ne çıkacak bir oğlum var allah hayırlısını nasip etsin ama kızda olda hiç fena olmazKızlar çin takvimine göre cinsiyete baktınız mi. Doğru mu ki acaba
Bana da erkek diyor. Bakalım. Kız evlat bambaşka. Kizim iyiki var ve iyiki ilk kizim olmuş diyorum şimdiden bana yardımcı ve en üzüldüğüm anlarda durup bakıyor hemen srilip öpüyor. Cici yapıyor. Gözümün nuru başımın tacı. Ay duygusallastim. Şimdi kucagmda yatıyor mesela. İnsallah sana da kız evlat nasip olur. Doğruluğuna inanmasamda bakalım oğlum mu olacak.Ben baktım canım benimkinr kız diyor bakalım ne çıkacak bir oğlum var allah hayırlısını nasip etsin ama kızda olda hiç fena olmaz
Benim de kız Çin takvimine göre ama ben hep ilk erkek olacak diyordum içime öyle doğuyor merakla bekliyorum cinsiyetiBen baktım canım benimkinr kız diyor bakalım ne çıkacak bir oğlum var allah hayırlısını nasip etsin ama kızda olda hiç fena olmaz
Benim de kız Çin takvimine göre ama ben hep ilk erkek olacak diyordum içime öyle doğuyor merakla bekliyorum cinsiyeti[/QUOTE
Allah gonlunce versin. Kızımda hep erkek hissedip oğlun oglum diye sevdim 16. Haftada gerçeklerle yuzlestim. İyikide kizim var diyorum şimdi . Bunda nötr
Kirpikler nasıl toplanıyor ki. Ay ne ilginç seyler var oyleçin takvimine göre erkek benim ama beni yaşlı bir teyze gördü kirpiklerin toplanmış kızın olacak senin dedi bende öğrenmeden önce rüyamda kız gördüm Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin de önemlisi o
ben kizimda bakmistim erkek demisti ama kiz oldu... simdi baktim bu bebegimede erkek diyor hayirlisi bakalim..Kızlar çin takvimine göre cinsiyete baktınız mi. Doğru mu ki acaba
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum
27 yaş ev hanimi
2. Çocuk benim 29 yaşındayım. Ev hanımı bir mali müşavirim
26 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim inşallah
Ben 33 yaşındayım ev hanımıyım 27 aylık bir oğlum var bu 2. İbşallah
ben 25 yaşında muhasebeciyim ilk çocuğumuz olcak inşallah:)
ben 37 yasindayim
3 yasinda bir kizim var allah bagislarsa
bu 2 .olacak nasipse
asistanım bir klima sirketinde
patronuma bu gun soyledim hamile olduğumu
esinde bende ailelerimize henuz söylemedik
kalp atisini duymayi bekledik hemde kv nin kalbine indirmeyelim diye...
cunku kizima o bakıyor ...cok yaramaz
kizima soyledim kardesin geliyor insallah diye...
sürekli bakcam...karnini ac ...sevcem...kucama alcam diyip duruyor...
bir gun kiz olsun... bir gun erkek olsun diyor karae veremedi :)
Ben 34 yaşımdayım ilk çocuğumuz olacak hayırlısıyla kızlar. Akademisyenim Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yas 26 devlette mühendisim ve ilk bebeğimiz :) hala alışamadım bu duruma
Bende 26 yaşındayım ilk bebeğim. Öğretmenim bende tatil olmayınca rapor aldım :)
26 yaşındayım öğretmenlik okudum.yüksek lisansımı yarıda bırakıp evlendim ve ilk ay hamile kaldım 6,5 aylık bir oğlum var ve 2. Bebeğime hamileyim şuan bu yüzden evdeyim henüz.
Aynen 24 yaş ilk hamilelik öğretmenim bugün evde yatış yaptım
Bend 28 yasindayim 1nci sinifa giden kizim var yariyil tatilinde soylemeyi dusunuyorum. Sehirleride yazsaydiniz doktor alisverisi yapardikistanbul-tuzla
canim senin iletini okuyunca annemin soyledigi aklima geldi...kirpiklerin toplanmis hamilemisin sen demisti kizin olacak falan demedi ama kizim olduçin takvimine göre erkek benim ama beni yaşlı bir teyze gördü kirpiklerin toplanmış kızın olacak senin dedi bende öğrenmeden önce rüyamda kız gördüm Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin de önemlisi o
Meraba kizlar bisey sormak istiyorum kafam cok karisikta brn adetten bi gun uc gun yedi gun sonra idrar testi yaptim negatifti dokuz gun gecti kan testi yaptim negatifti artik umidi kesmisken esimin zoruyla 15.gunu idrar testi yaptim pozitif cikti splugu ozelde yaptirdim sonuc 186 cikti evet hamileyim sonuca gore ama sizce cokmu gec dollenmr beb adet gunlerimdemi yumurtladim beni teselli edin ya walla kafa allak bulak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?