2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm hiç öyle denemedim ya ne desem boş. Ben güvenilir bir sutcuden almayı tercih ediyorum ya. Herkesin kendi fikri canm . İdeal canm yeterli olur bir kase. Yogurudn zararı olmaz insallah. Kalsiyum sonuçta. İlk aylar çok faydası da olur hatta. Ama herşeyde ölçü mühim. Çok kg almamak sağlıklı bir doğum için önemli. Sağlıklı dengeli beslenmek keza öyle. Hem bebek hemde kendimiz için. Hamileyken kg almak bazen tatlı geliyor ama sonra geri dönüşü var bu yolların. Ben dönemedm mesela. Sutum olsun diyerek yedim

ben yiyemiyorm kaymak falan kaçıyor içine bi tiksindm daha da yiyemiyorum

Karından baktı, son adet tarihine göre 6 hafta 5 günlük.on gün sonra yine gel dedi.
Bence vajinal bakılsa görülebilir ben kızımı 6 haftalıkken vajinal usgde kalp atışı dahil gormustum içini ferah tut 10 gün sonra kesin görür sun
ne geldi aklıma yaa bende ıhlamur içiyorum grip olacak gibiyim diye
acaba o da zararlı mı?
Bende grip atlattım limonlu su ve bol limonlu ihlamurla içebilir sin hiçbir zararı yok
Bulantidan yiyemiyorum da sonra ne olur bilmiyorum kilolu başladım hamileliğe fazla almamam lazım boyum da kısa benim 76 ile başladım
Senden bendensin boy 160 kilo 78

Yarın sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidicem tabi inşallah testleride yaparlar yoksa 2 hafta sonraya kalicak

Selam kizlar bende bu topige uyeyim bugün hamile olduğumu öğrendim
hoşgeldin canım ağustos sonu anne olacakları görünce seviniyorum :) biz biraz geriden takip ediyoruz malum. 1 gün var aramızda. sağlıkla gelsin inşallah meleğin

Bende varım bendeee..
Tahmini agustos sonu kuzuşum gelecek inşaallah
2.5 yaşinda bir paşam daha var ama eşimde bende sanki ilk hamileliğim gibi heyecanliyiz

Bende varım bendeee..
Tahmini agustos sonu kuzuşum gelecek inşaallah
2.5 yaşinda bir paşam daha var ama eşimde bende sanki ilk hamileliğim gibi heyecanliyiz
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. benim de 4.5 yaşında oğlum var biz de ilkindeki gibi heyecanlıyız. :)

Saat 8:21 hava karanlık bildigin birde yağmur var hiç aydinlanmadi çocuklar karanlıkta okula gidiyorlar

ben çerez severim ama meyve sevmem
mandalina iyi mi
çünkü nar falan zararlı yazılmış neye göre zararlı acaba @HIRSIZI aydınlatır mısın bizi
mandalina iyi tabii ki hem c vitamin deposu hem folik asit iceriyor, nar icin bebekte leke yapar dyorlar ama aslinda asparagas yani zarari yok faydasi var diye okudum.turuncgiller muz kivi bunlar cok faydali. boyum da 1.67 :)

Gunaydin hanimlar gece kasiklarimda agri oldu ona uyndim sancidan sizdede byle bi durum varmi sabah kizimi okula yolladim hemen evi topladim nolur nolmaz diye ama geceden sonra agrim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…