2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar günaydın.

Benim sabah bulantıları çok fena. Bazen aklıma bir şey geliyor, o bile midemi bulandırıyor. Siz de var mı benzer durum yaşayan?

evet devlette devam edicem...ilk bebegimide devlette yaptirdim her kontrolunu dogumuda...ozele ayiracak paramizi kizimizin ihtiyaclari icin kullandik..
insallah duyariz canim kalp atislarini

Kızlar günaydın.

Benim sabah bulantıları çok fena. Bazen aklıma bir şey geliyor, o bile midemi bulandırıyor. Siz de var mı benzer durum yaşayan?
Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..

Kızlar günaydın.

Benn bennn bennn hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..

Gunaydin hanimlar gece kasiklarimda agri oldu ona uyndim sancidan sizdede byle bi durum varmi sabah kizimi okula yolladim hemen evi topladim nolur nolmaz diye ama geceden sonra agrim olmadi
Bana arada sol tarafa kramp giriyor başkada bişey yok kendilerine yer açıyor minikler

Reactions: SUU
Benn bennn bennn canimin isteyeceği şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama herşey midemi bulandiriyor hiç bir şey yiyemiyorumm... arkadaşlar progstn dan olduğunu söylüyorlar..

Canım çok fena bir his. Durup dururken aklıma bir yiyeceğin tadı geliyor, bildiğin kusacak gibi oluyorum. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum. Ne tuhaf bir şeymiş.

günaydınlar herkese sabah sabah apartmana dolan sarımsaklı yemek kokusuyla kusmaktan beter olarak işe geldim :S

Benim bugün 4+5 te karından göründü
Beta 12 binlerdeydi bugün

bende dün akşam gittim canım keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta -10 gün sonra dedi hayırlısıyıla onuda duyarız imnşallah ben takrar kan testi yaptırmadım ama hesaplamalara göre 6000 civarıydı.kalp atışı için nezaman gidiceksiniz siz.

bi de yediğim herşey 1 saat sonra midemde ekşime yapıyor ilk çocuğumda mide bulantım sadece sabah kalkınca oluyordu kraker yiyordum geçiyordu bu yaramaz beni biraz zorlayacak sanırım

bi de yediğim herşey 1 saat sonra midemde ekşime yapıyor ilk çocuğumda mide bulantım sadece sabah kalkınca oluyordu kraker yiyordum geçiyordu bu yaramaz beni biraz zorlayacak sanırım
Beninde hep mide bulantısı yaşıyorum sabah aksam fark etmiyor kraker yiyorum peynirde iyi geliyor sabah yumurta yiyemedim kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…