2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
biliyorsan bana tarifini verebilir misin canım süt işini napıcaz marketteki günlük sütler olur mu

bencede süper biz en sonuz
senin ilk gebelik mi canım

ben çerez severim ama meyve sevmem
mandalina iyi mi
çünkü nar falan zararlı yazılmış neye göre zararlı acaba HIRSIZI aydınlatır mısın bizi

canım çoğul gebelik olabilir mi ??
doktoruna sormadın mı?

Medicanaya gidiyorum canım, doktorumdan çok memnunum.

merhaba,medicanada hangi dr agidiyorsun acaba bir de muayene ücreti ne kadar

Midem bulanıyor başım ağrıyor ve istahim yok sudan bile midem bulanıyor ama kusamiyorum

4-5 gündür aynı böyleyim gün içinde sürekli bulanıyorum,tek kurtuluşu turşu tüketiminde buldum,
krakerden tiksindim çünki

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?

kızımda da yaşaöıştım özellikle sabah bulantıları ve açlık daha da tetikliyor

Benim bulanıyor gün boyu. Sabah ve akşam şiddeti artıyor.

aynen..

benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorum

ben ilaç içmediğim halde böyleyim neden acaba şekerim filan mı var diyorum kendime
açlık şekerim sınırda çıkmıştı ama dr önemsemedi ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum

Bugün doktora gittik, kese oluşmuş sağlıklı kese ama daha bebek oluşmamış dedi.Canım sıkıldı biraz bu duruma.
5+1 de hayal meyal görülüy dedi kese için
6+1 de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
ama ben kese içinde bişi göremedim bu ne demek

biliyorsan bana tarifini verebilir misin canım süt işini napıcaz marketteki günlük sütler olur mu
Salata tarifi mi canm.. makarna salatası rus salatası karnabahar brokoli salatası. Aklına ne geliyorsa ona dokup ye canm. Yok eğer yoğurt tarifi dersen . Ben bir sutcuden aliyorum. Kaynamaya başladıktan 5-10dk arası kapatıp ilinmasini bekliyorum. Serçe parmakla isi kontrolü yapıyoruz. 8-9 saniye dayanacağını bir sıcaklık olacak. Bir kg a bir tatlı kasigi yoğurt ekleyip üstünü kapatıp sıcak yerde mayalandiriyoruz. 5-6 saate hazır. Cok sulu olursa süzgeçte suzdurup kullaniyorum

kızlar bende aranıza bir kaç gün önce katıldım
tanışmak için geç kalmamışım Mutella sayesinde tanıştık

bu arada benim fikrim yazın doğum daha iyi sanki
ben her kış hasta oluyorm hem de sürekli. o yüzden kışı sevmem

yoğurt tarifi istemiştim canım teşekkür ederim güzel anlatmışsın
yoğurt getiren birisi vardı atık başka semte getiriyormuş kaldık öyle yaa
süt konusuna ne dersin
marketteki günlük sütler olur mu canım
yoğurt 1 kase mi
fazlası zarar olmaz dimi

yok değil ikinci gebeliğim. 4.5 yaşında bir oğlum var. :) ama ilkinde olduğu gibi aynı heyecanı yaşıyorum. senin ilk mi?
evett ilk
ama bende heyecan yok neden sence canım yaaa bekarken bile bebek diye ölürdüm çok isterdim
korkularım mı öne geçiyor acaba

gidince bana haber verirmisiniz bende keseyi görebilmek için bekliyorum en son tarhim 13 kasım size çok yakınım:)
Benim sat 12 kasım pazartesi gördük keseyi artık görebilirsin ama kalbiyle beraber göreyim dersen daha bekle haftaya çarşamba gidicem ben bi daha ordan hesaplarsın

evett ilk
ama bende heyecan yok neden sence canım yaaa bekarken bile bebek diye ölürdüm çok isterdim
korkularım mı öne geçiyor acaba
evet fazla düşündüğünüz için korkuya kapılıyorsunuzdur. iyi düşünelim ki iyi olsun her şey tadını çıkarın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…