biliyorsan bana tarifini verebilir misin canımcanm zaten daha çok yeni hamileliğin kiminin en baştan başlamakla birlikte genelde 1.5 ayı geçtikten sonra başlıyor. Genelde 4. Aya doğru son bulsada kiminin sürebiliyor. Hamileliğin en rahat dönemi. İkinci 3 aylık dönem. Öncesi ve sonrası farklı farklı endişeler oluyor. Çatlak kremi 3 aydan sonra başlamak gerekiyor. Ben 7. Ayda bir çatladım pir çatladım. Geenetik biraz. Bir arkadaşım aktarma karışım hazırlattı. Catlamadi. Biri pahalı kremler sürdü çatladı. Ben hep kakao yağı vazelin sürdüm çatladın. Annen ablan teyzen catliyorsa genelde sende catlarsin bu böyle.
Market yogurdunun zararı olmasa da faydası da yoktur bence. Günlerce bozulmayan bir ürün neticede. Kendin yapıp suzdurup ekmeğe sur daha iyi bence. Yada salatasini yap ye.
bencede süper biz en sonuzbende aynı şeyi düşündüm haftaya cuma gidicem inşallah 2 gün önce daha beta hcg 41 çıkmıştı belki haftaya cumaya kadar 1500ü görürsem gidicem. zor geçiyor günler bizimki de tam ağustos sonu maşallah diğer anneler bizden önde. onlardan çok şey öğrenmiş oluyoruz :)
Çok canın istediyse yapacak bişe yok ama bence mümkün olduğunca azaltmalısın yeni nesil diyabete bizden daha da yatkın maalesefbi oturuşta bi kutu rulo kat yedim
ben çerez severim ama meyve sevmemvalla ben çerez sevmez meyve aramaz biriydim ama mecburen ağzıma tıkıveriyorum faydalı diye :) saati önemli değil ben öğlene doğru tercih ediyorum sadece.benim de geçen pazartesi ilk randevuydu doktorum bana doğal ve güzel beslen dengeli beslen dedi. genelde netten araştırma yaparak ve doğum yapan arkadaşım var onun da doktorunun söylediklerinden tavsiye alarak beslenmeye çalışıyorum ben :)
yemeyim bari :)Çok canın istediyse yapacak bişe yok ama bence mümkün olduğunca azaltmalısın yeni nesil diyabete bizden daha da yatkın maalesef
canım çoğul gebelik olabilir mi ??Herkese iyi akşamlar ben bugün ilk kez doktora gittim biraz da kafam karıştı çok şükür keseyi gördük minicik ama enteresan olan ben cuma günü kendi isteğimle kan tahlili yaptırdım 98 di salı günü iş yerinde sağlık taraması vardı kan alınmışken bakalım beta dediler 680 çıktı bugün perşembe ben vajinal görünür felan düşünerek gittim karnımdan gördü keseyi Doktora aynen böle gün gün değerleri söyledim şuanda değer 6.000 den fazla ben görebildiğime göre dedi mümkün mü bu kadar artması bu arada ben de 33 yaşındayım adım Sinem ikinci gebeliğim kızım var 8 yaşında özel bir şirkette finansman müdürüyüm Gebze Kocaeli'n de ikamet ediyorum
Medicanaya gidiyorum canım, doktorumdan çok memnunum.
Midem bulanıyor başım ağrıyor ve istahim yok sudan bile midem bulanıyor ama kusamiyorum
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?
Benim bulanıyor gün boyu. Sabah ve akşam şiddeti artıyor.
benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorum
5+1 de hayal meyal görülüy dedi kese içinBugün doktora gittik, kese oluşmuş sağlıklı kese ama daha bebek oluşmamış dedi.Canım sıkıldı biraz bu duruma.
Salata tarifi mi canm.. makarna salatası rus salatası karnabahar brokoli salatası. Aklına ne geliyorsa ona dokup ye canm. Yok eğer yoğurt tarifi dersen . Ben bir sutcuden aliyorum. Kaynamaya başladıktan 5-10dk arası kapatıp ilinmasini bekliyorum. Serçe parmakla isi kontrolü yapıyoruz. 8-9 saniye dayanacağını bir sıcaklık olacak. Bir kg a bir tatlı kasigi yoğurt ekleyip üstünü kapatıp sıcak yerde mayalandiriyoruz. 5-6 saate hazır. Cok sulu olursa süzgeçte suzdurup kullaniyorumbiliyorsan bana tarifini verebilir misin canımsüt işini napıcaz marketteki günlük sütler olur mu
Malesef o konuya pek hakim değilim :) mide bulantım bile yok herhalde belirtisiz devam etcem :)yemeyim bari :)
aşermeler ne zaman başlar canm biliyor musun
Birşey demedi Can'ım benim de gördüğüm tek keseydicanım çoğul gebelik olabilir mi ??
doktoruna sormadın mı?
Rica ederim. Ben de seni tebrik ederim. Sağlıkla gelsinler ins. Benim bir kaybim var. Bu ikinci gebeligim.teşekkür ederim canım senin ilk doğum mu
yoğurt tarifi istemiştim canım teşekkür ederim güzel anlatmışsınSalata tarifi mi canm.. makarna salatası rus salatası karnabahar brokoli salatası. Aklına ne geliyorsa ona dokup ye canm. Yok eğer yoğurt tarifi dersen . Ben bir sutcuden aliyorum. Kaynamaya başladıktan 5-10dk arası kapatıp ilinmasini bekliyorum. Serçe parmakla isi kontrolü yapıyoruz. 8-9 saniye dayanacağını bir sıcaklık olacak. Bir kg a bir tatlı kasigi yoğurt ekleyip üstünü kapatıp sıcak yerde mayalandiriyoruz. 5-6 saate hazır. Cok sulu olursa süzgeçte suzdurup kullaniyorum
benim normal hayatta zaten midem sıkıntılı sürekli bulantım varMalesef o konuya pek hakim değilim :) mide bulantım bile yok herhalde belirtisiz devam etcem :)
seninde bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım Allah bağışlasınRica ederim. Ben de seni tebrik ederim. Sağlıkla gelsinler ins. Benim bir kaybim var. Bu ikinci gebeligim.
valla canım benimde ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum ki buradan öğreniyorum ancaBirşey demedi Can'ım benim de gördüğüm tek keseydi
yok değil ikinci gebeliğim. 4.5 yaşında bir oğlum var. :) ama ilkinde olduğu gibi aynı heyecanı yaşıyorum. senin ilk mi?bencede süper biz en sonuz
senin ilk gebelik mi canım
evett ilkyok değil ikinci gebeliğim. 4.5 yaşında bir oğlum var. :) ama ilkinde olduğu gibi aynı heyecanı yaşıyorum. senin ilk mi?
Benim sat 12 kasım pazartesi gördük keseyi artık görebilirsin ama kalbiyle beraber göreyim dersen daha bekle haftaya çarşamba gidicem ben bi daha ordan hesaplarsıngidince bana haber verirmisiniz bende keseyi görebilmek için bekliyorum en son tarhim 13 kasım size çok yakınım:)
evet fazla düşündüğünüz için korkuya kapılıyorsunuzdur. iyi düşünelim ki iyi olsun her şey tadını çıkarın bence.evett ilk
ama bende heyecan yok neden sence canım yaaa bekarken bile bebek diye ölürdüm çok isterdim
korkularım mı öne geçiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?